Ik drink elke dag een groen sapje van Nutribites en ik ben er heel tevreden over. Smaakt heerlijk (ik drink het met alleen water) en is makkelijk klaar te maken. Zo heb ik een gezonde aanvulling van mijn dagelijkse groenten. Een aanrader!
Beste Anita, Ten eerste hartelijk dank voor jouw positieve review! Wat goed dat je elke dag onze Green Juice neemt, dit is inderdaad een gezonde aanvulling op je dagelijkse groenten. Een simpelere manier kan bijna niet :) Straks met het lekkere weer, wellicht met wat ijsblokjes?;) Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Beste Loes, Hartelijk dank voor jouw positieve review! We streven ernaar alle producten binnen 24 uur te leveren en zijn blij als we terug horen dat we daarin slagen en dat het gewaardeerd wordt. Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Werkt prima , ontlasting is binnen paar dagen weer normaal en pijn klachten verdwenen!!
Beste Rozella, Hartelijk dank voor jouw positieve review, Erg fijn om te lezen dat je pijn klachten verdwenen zijn, mooi wat de werking van een juist supplement kan zijn:) Een hele fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
De service van de webwinkel is prima. De capsules zijn echter zo groot, dat ze (voor mij) niet door te slikken zijn. Ik moet ze hierdoor stuk bijten om de olie binnen te krijgen. Niet aangenaam! Maar... De olie smaakt niet naar vis, dus op zich wel te doen.
Beste, Hartelijk dank voor jouw positieve review, Vervelend dat de capsules te groot voor je zijn om door te slikken. Een andere mogelijkheid is om ze door te knippen en het te mengen met bijvoorbeeld een glas zelfgemaakte smoothie. Onze krillolie capsules zijn een stuk kleiner wellicht is dat een betere optie voor de volgende keer:) Je kunt ons een mailtje sturen voor een kortingscode. Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
In het zoeken naar de juiste aanvulling op je voeding in de vorm van supplementen , vind ik dit bedrijf erg duidelijk. Er is op de website veel info te vinden, waardoor je een wel overwogen keuze kan maken. Bvb de calcium plus, waarbij er ook zink, vit D en K2 en magnesium in zit, zodat het compleet is.
Beste Carla, Hartelijk dank voor jouw positieve review! We vinden het heel belangrijk om transpart en duidelijk te zijn naar onze klanten, zowel met de informatie op onze website als via de e-mail en telefoon. We willen alleen 100% tevreden klanten en dat kan alleen maar bereikt worden als ze goed zijn ingelicht. Ik ben blij om te lezen dat dit gewaardeerd wordt:) Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Snelle en correcte levering
Beste Agnes, Hartelijk dank voor jouw positieve review, We streven ernaar alle producten binnen 24 uur te leveren en zijn blij als we terug horen dat we daarin slagen en dat het gewaardeerd wordt. Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Beste Mieke, Hartelijk dank voor jouw positieve review, We streven ernaar alle producten binnen 24 uur te leveren en zijn blij als we terug horen dat we daarin slagen en dat het gewaardeerd wordt. Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Makkelijk besteld en snel in huis. Goede kwaliteit supplementen.
Beste Edwin, Hartelijk dank voor jouw positieve review, Een hoge kwaliteit en snellere levering staat bij ons hoog in het vaandel, ik ben blij om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
prima supplementen, de levering is snel en netjes. Ik vind de prijs erg hoog, zeker als je de dosis van 2dd aanhoudt. Ik zou graag een zien dat er 2 voor de prijs van 1 aanbiedingen komen. Verder helemaal tevreden
Beste Wilma, Hartelijk dank voor jouw positieve review, Fijn dat je de levering als snel en netjes beoordeeld. Daarnaast hebben we regelmatig aanbiedingen op onze producten. Als je dit in de gaten wilt houden zou ik je aanraden om je aan te melden voor onze nieuwsbrief waar we dit vaak in verkondigen :) Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Snelle levering!
Beste Franka, Hartelijk dank voor jouw positieve reveiw, We streven ernaar alle producten binnen 24 uur te leveren en zijn blij als we terug horen dat we daarin slagen en dat het gewaardeerd wordt. Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Beste Francois, Hartelijk dank voor jouw positieve review, We streven ernaar alle producten naar België binnen twee dagen te leveren en zijn blij als we terug horen dat we daarin slagen en dat het gewaardeerd wordt. Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
bestellen ging makkelijk. in het weekend besteld en maandag al geleverd. top!
Beste Martin, Hartelijk dank voor jouw positieve review, Als je in het weekend bestelt wordt je bestelling meestal maandag of dinsdag geleverd. Fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt! Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Goede prijs en snelgeleverd kom zeker terug
Beste Conny, Hartelijk dank voor jouw positieve review, We streven ernaar alle producten binnen 24 uur te leveren en zijn blij als we terug horen dat we daarin slagen en dat het gewaardeerd wordt. Een fijne zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Beste Rachel, Hartelijk dank voor jouw positieve review, We vinden het erg belangrijk om goede service en hoogwaardige producten te leveren. Heel fijn dat je ons laat weten dat je dit waardeert! Een zonnige dag gewenst! Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites
Goede uitleg over inhoud en gebruiks indicatie van de producten. Wetenschappelijk onderbouwd. Snelle levering
Beste Janine, Hartelijk dank voor jouw positieve review, We vinden het belangrijk dat onze klanten een bewuste keuze kunnen maken, hierbij is duidelijke informatie over de inhoud en het gebruik van onze supplementen uiterst van belang. Fijn dat je ons laat weten dat je dit waardeert! Een fijne zonnige dag gewenst. Groetjes Isa, Voedingscoach bij Nutribites.
Ik gebruik dit product graag in her voorjaar
Beste Kelly, Hartelijk dank voor je positieve review, daar zijn we erg blij mee! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en onze producten. We streven ernaar alle producten binnen 24 uur te leveren en zijn blij als we terughoren dat we daarin slagen en dat het gewaardeerd wordt. Een goed voorjaar toegewenst en hartelijke groeten, Annemiek van Nutribites
De aanbevolen 10 gram (maatschepje) is veel te zoet. Daarom de dosering gehalveerd en dat is beter.
Hi Lindy, Wij doen ons best om de Green Juice zo lekker mogelijk te laten smaken. Het is helaas best lastig om een mix van natuurlijke ingrediënten een lekkere smaak te geven. Het halveren van de hoeveelheid is een prima oplossing. Met 5 gram Green Juice profiteer je dagelijks van de gezonde voedingsstoffen. Wat je ook kunt proberen, is de Green Juice te mixen door vruchtensap, (plantaardige-) melk, yoghurt, thee of een smoothie. Dat kan enorm helpen om de smaak lekkerder te maken. Gezonde groet, Team Nutribites
Prettig om in te nemen en door te slikken
Hi Henny, Bedankt voor je positieve review, daar zijn we heel blij mee. Als je het nemen van de hele pil lastig vindt, dan kun je inderdaad de magnesium prima breken of vermalen. Graag tot een volgende keer! Gezonde groet, Team Nutribites
Fantastische producten en heel veel goeie informatie, waardoor je automatisch bewuster gaat leven!!!
Hi Erika, Bedankt voor je positieve review, daar zijn we heel blij mee. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en vinden de informatie hierover net zo belangrijk. We zijn blij om te zien dat het gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer en mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen. Gezonde groet, Team Nutribites
Gebruik het sinds een week, reageer er goed op Jammer vindt ik als je een abonnement neemt je elke keer verzendkosten moet betalen.
Hi Jolanda, Fijn om te lezen dat het product naar wens is. Bestellingen onder de 40 euro betaal je inderdaad verzendkosten, ook als je een abonnement hebt. Bedankt voor je review. Gezonde groet, Team Nutribites
Beste Bavo, Hartelijk dank voor jouw positieve review, daar zijn we erg blij mee. Graag tot een volgende keer! Een fijne dag. Isa van Nutribites.
De supplementen van Nutribites gebruik ik al een aantal jaren. Ik ben er super tevreden over. En ook zeer snel je bestelling in huis
Beste Chantal, Bedankt voor je positieve review, daar zijn we heel blij mee. Wij vinden een snelle levering belangrijk en proberen in de meeste gevallen binnen 24 uur te leveren. We zijn blij om te zien dat het gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Fijne dag. Isa van Nutribites
Heel goed geholpen en de probotica is een zeer goed product van hen.
Beste Leontien, Hartelijk dank voor jouw positieve review, daar zijn we heel blij mee! We vinden het heel belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Mooie dag. Groet, Isa van Nutribites
Makkelijke website en duidelijke beschrijving, binnen een dag was mijn bestelling binnen. Prijs kwaliteit verhouding is goed
Beste Misja, Hartelijk dank voor jouw positieve review. Fijn dat de website duidelijk was, en dat de beschrijving van de producten overeen kwam met je bestelling. Dit is ook waar wij naar streven! Daarnaast vinden wij een snelle levering belangrijk en proberen wij in de meeste gevallen binnen 24 uur te leveren. We zijn blij om te zien dat het gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Mooie dag. Groet, Isa van Nutribites.
Beste Ad, Bedankt voor je positieve review, daar zijn we heel blij mee. Wij vinden een snelle levering belangrijk en proberen in de meeste gevallen binnen 24 uur te leveren. We zijn blij om te zien dat het gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Fijne dag.
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.