Heerlijk dagelijks drankje

Ik drink elke dag een groen sapje van Nutribites en ik ben er heel tevreden over. Smaakt heerlijk (ik drink het met alleen water) en is makkelijk klaar te maken. Zo heb ik een gezonde aanvulling van mijn dagelijkse groenten. Een aanrader!

Werkt prima , ontlasting is binnen paar dagen weer normaal en pijn klachten verdwenen!!

Prima service, grote capsules

De service van de webwinkel is prima. De capsules zijn echter zo groot, dat ze (voor mij) niet door te slikken zijn. Ik moet ze hierdoor stuk bijten om de olie binnen te krijgen. Niet aangenaam! Maar... De olie smaakt niet naar vis, dus op zich wel te doen.

Positief bedrijf met goede informatie

In het zoeken naar de juiste aanvulling op je voeding in de vorm van supplementen , vind ik dit bedrijf erg duidelijk. Er is op de website veel info te vinden, waardoor je een wel overwogen keuze kan maken. Bvb de calcium plus, waarbij er ook zink, vit D en K2 en magnesium in zit, zodat het compleet is.

Snelle en correcte levering

Makkelijk besteld en snel in huis. Goede kwaliteit supplementen.

prima supplementen, snelle levering

prima supplementen, de levering is snel en netjes. Ik vind de prijs erg hoog, zeker als je de dosis van 2dd aanhoudt. Ik zou graag een zien dat er 2 voor de prijs van 1 aanbiedingen komen. Verder helemaal tevreden

Wordt snel geleverd

Snelle levering!

Snel, heel snel in huis. TOP

helemaal prima

bestellen ging makkelijk. in het weekend besteld en maandag al geleverd. top!

Goede prijs en snelgeleverd kom zeker terug

Goede informatie voorziening over de producten en snelle levering

Goede uitleg over inhoud en gebruiks indicatie van de producten. Wetenschappelijk onderbouwd. Snelle levering

Snelle levering en uitstekend product

Ik gebruik dit product graag in her voorjaar

De aanbevolen 10 gram (maatschepje) is veel te zoet. Daarom de dosering gehalveerd en dat is beter.

Goed kauwbaar

Prettig om in te nemen en door te slikken

Fantastische producten en goed onderbouwd

Fantastische producten en heel veel goeie informatie, waardoor je automatisch bewuster gaat leven!!!

Fijn product, makkelijk te doseren.

Gebruik het sinds een week, reageer er goed op Jammer vindt ik als je een abonnement neemt je elke keer verzendkosten moet betalen.

Super snelle afhandeling van bestelling

De supplementen van Nutribites gebruik ik al een aantal jaren. Ik ben er super tevreden over. En ook zeer snel je bestelling in huis

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen en de probotica is een zeer goed product van hen.

Heldere website en snelle levering

Makkelijke website en duidelijke beschrijving, binnen een dag was mijn bestelling binnen. Prijs kwaliteit verhouding is goed

Sarphatistraat 54 H

1018 GP Amsterdam

Over Nutribites

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.