Goed produkt

Ik voel me er beter door

Uitstekend.

Bestellen ging makkelijk. Vitamines werden vlot geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden betreft de levering van het pakketje. Tevens de klantenservice even gesproken. Een vriendelijk dame.

Geweldig!

Ashwagandha, visolie, vitamine d Ik merk dat ik mij veel rustiger voel sinds ik ashwagandha gebruik. Ik wou dat ik eerder van ashwagandha af wist. Aanrader voor elke vrouw die voelt dat de hormonen uit balans zijn. Visolie en vitamine d is een extra aanvulling. Hier ben ik ook erg blij mee.

Makkelijke site en snelle levering. Erg tevreden

Snelle levering en goede prijs

Snel en correct

Snelle bezorging

Magnesium besteld voor mijn structurele overprikkeling en paniekaanvallen. Tot nu toe zeer positief verrast door de effecten van de supplementen. Aanrader!

Service zeer goed. Ik heb de greenjuice besteld. gezond en erg lekker, maar wel erg duur

Goed product, snelle service

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop, en merk meteen verschil, geen klachten meer

Geweldig!

Klantgericht, snelle levering, vriendelijke medewerkers én, goed produkt! Ik heb een prikkelbare darm en gebruik nu sinds enkele maanden Probiotica. Sindsdien heb ik weinig tot geen last meer.

Vlot gebruik van de website, super snelle levering, prima producten. Warm aan bevolen!

Super snelle verzending heel tevreden.

De verzending was heel snel en goed verpakt. De vitaminen hebben wij nog niet gebruikt dus daar kan ik nog geen oordeel over geven.

Fijn

Goeie drank. Ik raad een ieder.

Voldoet aan hetgeen beloofd is qua product

Snelle levering, betaalbaar en het helpt echt.

Ben net begonnen met slikken van de vitamine d3 kan er nog weinig over zeggen

Hoeveelheid calcium is laag

Ik ging ervan uit dat per eenheid de hoeveelheid calcium 250 mg zou zijn. Na ontvangst blijkt dit per 2 eenheden te zijn. Onvoldoende voor wat oudere mensen.

Snel reactie op de mail, inhoudelijk heel goed geholpen!

Magnesium pillen zijn wel dik, maar het werkt! En het is een zuiver product. Ook duidelijke info op de site.

Als goed ervaren

Mijn ervaring is, Hetgene wat besteld is en heb thuisgekregen is goed en snel en netjes afgehandeld is. Dank je wel.

Tijdens een kuur met penicilline, het ondersteunt perfect, ik blijf fit en heb een hoop energie !

Zoals het hoort

Goede info, mooie prijs en netjes en snel verzonden.

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Zeer goede Krillolie capsules!

Duidelijk merkbare verbetering van mijn huid na 2 maanden gebruik van Krillolie capsules. Ik ga zeker door met gebruik van deze capsules!

Niks op aan te merken.

Sarphatistraat 54 H

1018 GP Amsterdam

Over Nutribites

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.