De green juice van Nutribites is een lekker fris en fruitig drankje. Ik krijg er meteen energie van. Het mengt gemakkelijk met water en het is ook lekker met alleen water. Lekker zoet met een fris smaakje van munt. Niet te zoet.
Bedankt voor je top-cijfer en mooie review over onze Green Juice Annemiek! Dat vinden we altijd leuk om te horen. Team Nutribites
De producten van Nutribites zijn top. Het zijn kwalitatief goede supplementen met ingrediënten die ook écht wat voor je lichaam en gezondheid doen. Ik geef een 10!
Hi Lieke, bedankt voor je mooie review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze supplementen :) Team Nutribites
Het is een heel goed product. Bij het verzorgen van 2 beperkte kinderen die vaak tekort kwamen aan bepaalde vitamines was dit de perfecte aanvulling en nog steeds. In yoghurt of in de pap en zelf gebruik ik het ook kan er niet zonder als je een aantal dagen het niet gebruikt heb merk je dit gelijk. Ook aan een aantal mensen voorgesteld dit te gebruiken en ook zij kunnen niet zonder. Heel goed product en altijd netjes mijn potten gehad hou van een voorraad. Fijne aanbiedingen ernaast kan dit product zeker aanraden.
Bedankt voor je mooie review! Heel fijn dat de Green Juice op deze manier een mooie aanvulling voor jullie vormt qua vitamines en mineralen :) Team Nutribites
Nutribites doet wat ze beloven. Ben er erg tevreden over. Vriendelijke klantenservice en de producten zijn van goede kwaliteit. k voel nu dus ook echt de effecten ervan. Top!
Hi Susanne, Bedankt voor je top-cijfer voor onze supplementen! Heel fijn dat we jouw gezonheid hiermee goed kunnen ondersteunen. :) Team Nutribites
Ik heb al heel wat verschillende geprobeerd, maar deze was echt lekker. En ook een goede nasmaak, dat is ook vaak wel anders. Verder past het goed bij mij, omdat ik geen zin heb om heel lang in de keuken te staan :)
Hi Niels, bedankt voor je top cijfer voor de Green Juice! Daar zijn we heel blij mee :)
Als ik eerlijk ben dan heb ik geen al te beste levensstijl. Ik eet veel suikers, ik rook en drink graag een biertje..ik typeert het maar als levensgenieter. Ik ben het eigenlijk al jaren gewend op die manier te leven. Maar ik dacht wellicht daardoor veel vitaminen te missen per dag. Ik zag het GJN voorbij komen via Facebook en dacht..waarom ook ook niet! Ik merkte echt snel verschil. Ik lijk veel fitter en frisser in mijn hoofd en daardoor heb ik ook meer concentratie tijdens mijn werk! Ik merk ook dat ik niet meer van "dipjes" heb (uiteraard snap ik dat dit door mijn suikerspiegel kwam die op en neer ging) ik kom mijn werkdag energieker door! De smaak is niet lekker maar ook niet heel smerig ofzo. Het went gewoon als je het elke dag drinkt. In de ochtend verleng ik het met water en als ik het op heb ben ik ook gelijk wakker en niet meer zo duf! Ik ben er fan van en blijf het drinken. Bedankt voor het fijne product✓
Hoi! Bedankt voor je mooie review over de Green Juice! Heel fijn dat je er meer energie van krijgt en je je fitter voelt. Daar doen we het voor! :) Team Nutribites
Fijn om elke dag te nemen , ik voel mij minder moe en fit! Zoveel goede vitamines in 1 drankje! De smaak is niet naar , ik meng het met water. Hartstikke goed als aanvulling op andere vitamines en gezond eten , wat niet elke dag lukt.. Wij houden het erin!
Hoi Paula, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de Green Juice en dat je merkt dat je er fitter en energieker van wordt! :) Team Nutribites
ik ben al een tijdje klant van Nutribites en kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben over de supersnelle leveringen en natuurlijk ook over het product "Green Juice" - De prijs ligt trouwens ook lager dan bij andere green juice leveraars !!! Jullie zijn echt goed bezig ...
Dag Elfi, bedankt voor je fijne review! Mooi om te horen dat je tevreden bent over de Green Juice! We wensen je een goede, gezonde en energieke start in het nieuwe jaar! Team Nutribites
Goed van smaak en ik voel me energiek en er happy bij.
Dag Janny, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de Green Juice je goed bevalt en je er energie van krijgt. We wensen je een goede, gezonde en energieke start in het nieuwe jaar! Team Nutribites
Goede service, er was iets fout gegaan met post-nl en dit werd gelijk opgelost. Ik ben daar heel blij mee omdat het ook een cadeau betrof. Ik en mijn zoon vinden de smaak super en uit ervaring weet ik dat dit bij een juice niet altijd het geval is. Ik zeg doen!!
Dag Hans, bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat de Green Juice jullie beiden goed bevalt en je de Green Juice en de service zo'n top-cijfer geeft! Daar zijn we heel blij mee :) Team Nutribites
Allemaal weten we dat groenten en fruit zo gezond zijn, maar ook dat het moeilijk is en blijft, iedere dag weer genoeg binnen te krijgen alleen bij de maaltijden. Ik gebruik al jaren Green Juice en mijn ervaring met Nutribites is de beste, ook de lekkerste hoewel smaak natuurlijk iets persoonlijks is. Nutribites Green Juice geeft mij snel veel energie, ook na een nacht slechter geslapen te hebben. Een must iedere morgen weer. Ook een compliment voor de prima klantenservice die, als er eens iets mis gaat, wat altijd kan, met een snelle reactie maar vooral ook met een oplossing komt. Mijn oprechte dank daarvoor
Dag Micky, bedankt voor je mooie review en top cijfer! We zijn heel blij te horen dat de Green Juice je goed bevalt en je veel energie geeft. Bedankt ook voor je compliment over de klantenservice. We helpen je graag verder! :) Team Nutribites
Ik gebruik de green juice pas sinds kort dus kan nog niet optimaal beoordelen of het werkelijk zo werkt als ik hoop. Ik lijk wel iets meer energie te hebben en met cvs is dat een heel fijn welkom. De smaak is minder, niet smerig maar ook niet lekker. Ik doe het in de ochtend in mijn ontbijtdrink en dan is het goed te doen.
Dag Ellen, bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je merkt dat je er al wat meer energie van krijgt. Hopelijk helpt het je de CVS klachten wat te verlichten. We adviseren altijd om de Green Juice enkele weken te gebruiken (liefst een hele maand) om de werking van de Green Juice goed te kunnen ervaren. Het zijn allemaal natuurlijke stofjes en die hebben de tijd nodig om in het lichaam hun weg te vinden. Bij de één is dat sneller dan de ander. Veel succes en mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder! Team Nutribites
Snelle levering perfect spul!
Dag Virginia, bedankt voor je top-beoordeling! Daar zijn we erg blij mee :-) Fijn dat alles goed liep en je tevreden bent over de Green Juice. Fijne dag! Team Nutribites
Duidelijke tekst op de site, makkelijk te bestellen en zeer snelle levering
Dag Laura, bedankt voor je top-cijfer! Daar zijn we heel blij mee :-) Fijn dat alles duidelijk was en goed liep. Fijne dag! Team Nutribites
Baat bij Magnesium Bisglycinaat, handig omdat ook Vit. D aan het preparaat is toegevoegd, dat scheelt extra slikken!
Dag Gerda, hartelijk dank voor je top-beoordeling! Daar zijn we heel blij mee :-) Heel fijn dat het supplement je goed bevalt. Fijne dag! Team Nutribites
Verschillende green juices geprobeerd en dit is de eerste waarbij ik daadwerkelijk verschil merk; fitter, rustige darmen, meer energie. Heel fijn!
Hoi Tam, bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je bij onze Green Juice wel een effect merkt ten opzichte van de andere Green Juices! We werken met hoogwaardige ingredienten; hiermee ben je verzekerd van een hoge inname van krachtige voedingstoffen met elk sapje. Succes! Team Nutribites
Snelle levertijd. Nutribites smaakt prima door de yoghurt.
Hoi Rosine, bedankt voor je top-cijferl! Fijn dat de levering snel ging en dat de smaak je goed bevalt. Veel succes met de Green Juice! Team Nutribites
Gebruik het nu een week en heb meer energie en de smaak vind ik juist heel goed!
Bedankt voor je top-cijfer Rachel! Fijn dat de smaak je goed bevalt en dat je nu al merkt dat je er meer energie van krijgt. Veel succes met de Green Juice! Team Nutribites
Mooi product en smaakt lekker.
Dag Yol, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ons product je goed bevalt :) Fijne dag! Team Nutribites
Ik heb nog maar twee keer besteld, maar tevreden. Gooi er maar weer een aanbieding in van bv de magnesium bisglycinaat, die bevallen goed en heb ík binnenkort weer nodig! Het is goed, maar prijzig!
Dag Corina, bedankt voor je review! Fijn dat de magnesium supplementen je goed bevallen. Als je onze nieuwsbrieven in de gaten houdt zie je eventuele aanbiedingen vanzelf langskomen. Fijne dag! Team Nutribites
Ik bemerk geen verandering. De smaak Is goed en makkelijk in gebruik. Een duur betaald product. Jammer, had er meer van verwacht.
Dag Marjo, hartelijk dank voor je review! Fijn dat de smaak je goed bevalt. Jammer dat je nog geen effect merkt. Hoe snel je het effect van Green Juice merkt verschilt per persoon. Sommige mensen halen minder voedingsstoffen uit hun voeding en merken het effect van de Green Juice daardoor minder snel. Maar anderen merken het effect vrijwel direct. Vaak merk je het in de vorm van meer energie, een betere weerstand, betere slaap, een betere huid of betere darmwerking. We adviseren om de Green Juice enkele weken te gebruiken (liefst een hele maand) om de werking van de Green Juice goed te kunnen ervaren. Het zijn allemaal natuurlijke stofjes en die hebben de tijd nodig om in het lichaam hun weg te vinden. Veel succes! Team Nutribites
Heb het geprobeerd , maar de smaak is als in één zin beschreven. en laat maar eens in een filmpje zien hoe jullie al die super gezonde ingrediënten kunnen verzieken tot iets wat zo smaakt. Men kan van alles op een product zetten , maat zit het er ook echt in ? Wat mij betreft géén aanrader .Voor dat geld kun je heel wat beter smakende verse Juice maken.
Beste Eric, Bedankt voor je feedback en jammer dat de smaak je zo tegenvalt. Wij doen ons best om de Green Juice zo lekker mogelijk te laten smaken. Het is helaas best lastig om een mix van natuurlijke ingrediënten een lekkere smaak te geven. Wat je kunt proberen is de dosis tijdelijk te halveren, dus 5 gram ipv 10 gram. Wat je ook kunt doen is de Green Juice te mixen door vruchtensap, (plantaardige-) melk, yoghurt, thee of een smoothie. Dat kan enorm helpen om de smaak lekkerder te maken. Kwaliteit staat bij ons voorop. We werken bijvoorbeeld met gestandaardiseerde extracten. Deze bevatten doorgaans meer voedingstoffen per gram (omdat ze een hogere ORAC-waarde hebben). Hiermee ben je verzekerd van een hoge inname van krachtige voedingstoffen met elk sapje. We hebben een niet-goed-geld-terug garantie. Heb je daar al gebruik van gemaakt? Zou je een e-mail kunnen sturen naar [email protected]? Daar helpen we je graag verder. Fijne dag! Team Nutribites
Bezorging verliep goed. Ik vind de kosten van zo'n pot best prijzig en weet dan ook niet of ik dit product nog een keer zou bestellen. Misschien met een aanbieding wel. De smaak is prima te doen, hoewel de mint-smaak erg dominant is. Verder prima.
Dag Joop, hartelijk dank voor je review! Fijn dat de bezorging goed liep en bedankt voor je feedback over de smaak. Als vaste klant komen er regelmatig kortingen langs, dus houd je mails en de nieuwsbrieven in de gaten :-) Fijne dag!
Het voelt enorm goed om de ingrediënten tot je te nemen. Je krijgt er absoluut energie van. Mijn vriend en ik houden alleen absoluut niet van de stevia-smaak. Vreselijk vies. Tevens heeft de geur naderhand iets van de zee weg. Beiden maken het voor ons minder aantrekkelijk.
Beste Rianne, Hartelijk dank voor je mooie cijfer en fijn dat het enorm goed voelt om de ingrediënten tot je te nemen. Wij doen ons best om de Green Juice zo lekker mogelijk te laten smaken. Het is helaas best lastig om een mix van natuurlijke ingrediënten een lekkere smaak en geur te geven. Je zou kunnen proberen om (tijdelijk) een halve dosis te gebruiken, dus 5 gram ipv 10 gram. Wat ook kan helpen om de smaak lekkerder te maken is de Green Juice te mixen door vruchtensap, (plantaardige-) melk, yoghurt, thee of een smoothie. Ik hoop dat je wat hebt aan deze tips. Fijne dag! Team Nutribites
Ik vind de smaak erg mee vallen! Ik neem het s'ochtends met heet water.
Hi Laura, Dank voor je topcijfer, daar zijn we erg blij mee! Fijn om te horen dat je de smaak kunt waarderen :) Geniet ervan en fijne dag! Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.