Bezorging verliep goed. Ik vind de kosten van zo'n pot best prijzig en weet dan ook niet of ik dit product nog een keer zou bestellen. Misschien met een aanbieding wel. De smaak is prima te doen, hoewel de mint-smaak erg dominant is. Verder prima.

Gezond, maar een stevia smaak.

Het voelt enorm goed om de ingrediënten tot je te nemen. Je krijgt er absoluut energie van. Mijn vriend en ik houden alleen absoluut niet van de stevia-smaak. Vreselijk vies. Tevens heeft de geur naderhand iets van de zee weg. Beiden maken het voor ons minder aantrekkelijk.

Bedankt erg goed!

Ik vind de smaak erg mee vallen! Ik neem het s'ochtends met heet water.

Lekkere en voedzame greenjuice

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de leveringsdatum. Hele fijne greenjuice, goed van smaak en vol voedingsstoffen en vezels. Na wat marktonderzoek voor deze greenjuice gegaan en erg tevreden!

Gezond, maar wel prijzig

Ik heb de green Juice besteld en een 2e pot met korting, maar 47 euro voor 1 pot voor 1 mnd vind ik wel prijzig en zal mensen weerhouden het te kopen die een kleiner budget hebben. Misschien meer toegankelijk maken voor meer mensen? Of 2 halen 1 weggeven? Of 2e voor de 1/2 van de prijs ? Anders blijft het alleen weggelegd voor de "rijken". Ikzelf maak heel bewuste keuzes en doe andere dingen niet,maar die keuze heeft niet iedereen.

Smaak niet lekker, half lege pot ontvangen, maar goede service!

Ik kan er niks aan doen, maar ik vind het echt niet lekker. Als ik het door een smoothie doe is het beter te doen, maar nog steeds proef ik de vieze smaak er doorheen. Bovendien ontving ik een pot die al geopend leek te zijn, want hij zat maar tot net over de helft vol en er zat overal poeder. Wel heeft Nutribites dit serieus genomen en heel netjes met mij afgehandeld. Ik heb mijn geld teruggekregen :-).

Goed product en service.

Na de Green Juice op vrijdag besteld te hebben had ik het de volgende dag al in huis. Het smaakt lekker en ik merk na 1 week echt verschil. Heb meer energie.

Topproduct

Greenjuice geeft me een heerlijke boost en voorziet me van belangrijke voedingsstoffen. Het smaakt ook prima.

Top produkten en service

Het werkt geweldig!!!

Netjes vwrstuurd

Ben pas.vandaag begonnen , gaat het nu iedere dag probeten

Netjes verpakt

Kwam precies op tijd. Ik ben aan het hertellen van een operatie en kan wel wat extra's gebruiken.

Nutribites

Via mijn leefstijlcoach Nutribites besteld. Het is wennen. De smaak wat vreemd. Het voordeel is een eenvoudige aanvulling qua vitaminen en mineralen, het aantal gram vezels per dosering lijkt mij niet echt veel. 0,3 gram vezels per 100ml, nu weet ik niet hoeveel vezels je normaal binnen krijgt. Lijkt erop dat tarwegras en chorella overheerst met iets een munt smaak en zoete smaak. Vanwege de voordelen van deze aanvullende Nutribites blijf ik het nog even proberen. Echt lekker vind ik het niet, mijn voorkeur zou uitgaan naar een variant met sinaasappel en gember smaak. Vanwege de gezondheidsvoordelen beveel ik het je toch aan.

Vieze smaak

Die muntsmaak blijft veel te lang hangen en is daardoor niet lekker te combineren met een smoothie oid

Vlotte afhandeling van de bestelling en betaling

Kan ik nog niets over zeggen ik gebruik dit pas een week.

Nog aan het testen

Nog te vroeg om echt een goed oordeel te geven

Wat een goede service!

Helaas mocht ik de bestelde green juice van m'n arts niet gebruiken....ik heb dit direct gemeld aan aangegeven, dat ik het product retour zou sturen.Dit was akkoord en het bedrag was al teruggestort voordat ik het retour stuurde! Kreeg een kortingsbon voor de gemaakte kosten. grote klasse!!

Smaakt goed

Heb het nog maar net een week in huis. De smaak vind ik een stuk beter dan een ander merk wat ik eerder had met name het munt/menthol effect vind ik fijn. Wat me wel opvalt is de toch behoorlijk zoete smaak terwijl er maar weinig suiker in zit. Ben dan toch weer bang dat er kunstmatige zoetstoffen inzitten want daar doet de smaak me wel aan denken. Of ik me er beter door voel durf ik nog niet te zeggen.

Gezonde start van de dag!

De verzending was supersnel, dat kwam goed uit want ik kon wel een oppepper gebruiken en was daarom heel benieuwd! Mijn buik lijkt rustiger, maar ik gebruik het nog te kort voor een duidelijk resultaat. De smaak is prima, het poeder lost goed op en de kleur is heel tof diepgroen! Het geeft me alvast een goed gevoel in gezondheid te investeren, gezien mijn eetpatroon niet altijd compleet, afwisselend en regelmatig is. Ik kijk elke ochtend uit naar het frisse groene drankje. Dankjewel Nutribites :D

Keek ertegen op maar wat een revelatie.

Ik keek er echt tegen op, dan neem je het en dan blijkt zo heel verfrissend te zijn. Wat een perfectie. Wil graag weten wat er nog meer te koop is bij jullie.

Nog geen werking.

Ik merk er nog niet veel van. En mijn ontlasting was bijna zwart te noemen...kan dat hiervan komen??? Ik moet afwachten of het mij van nut gaat zijn. Het is nu nog te kort dag, ik slik het net 5 dagen. En graag uw antwoord op bovenstaande vraag. Vriendelijk dank alvast. P.S. onderstaande vraag kan ik dan niet écht goed beantwoorden! Ik kies nu dan maar voor nee. Misschien kies ik in de toekomst voor ja.

Ik merk lichamelijk helaas weinig van het gebruik

Ik gebruik het nu een week volgens dosering verpakking. Het smaakt niet vies, maar lekker is het ook niet. Helaas merk ik na een week gebruik nog weinig effect. Hopelijk komt dat later nog. Ingrediënten zijn gezond, dus lijkt me goed het dagelijks te gebruiken als aanvulling op voeding.

Good taste

I was quite surprised by the good taste of the juice (on the sweet side but I like it). It is easy and fast to prepare. I take it before lunch. The difference I feel it has made, is that I don't feel tired after lunch anymore. I cannot compare it with anything else because this was the first time going green juice for me.

Super, lekker in de Griekse yoghurt.

Ik begin elke ochtend met yoghurt en nutribites. Bevalt me super

Een heerlijke gezonde start van de dag!

Door een glas green juice begin je de dag gezond en vol energie. Ik merk echt verschil en raadt iedereen het aan ook te gebruiken voor een aanvulling op je gezonde levensstijl!

Sarphatistraat 54 H

1018 GP Amsterdam

Over Nutribites

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.