Smaakt heel erg vies, had beter verwacht

Geprobeerd op nuchtere maag, smaak is heel erg vies. Qua energie in de loop can de dag had ik meer can verwacht.

Véél te zoet

Normaal heb ik een green superfood poeder van een ander merk. Die smaakt weliswaar naar gras maar proeft en is wel puur. Nutribites vind ik veel te zoet..en proeft hierdoor erg chemisch en ik moet er veel vloeibare andere substantie bij doen om de smaak goed te krijgen..( of minder poeder natuurlijk ) Dit is mijn eerste pot maar ik denk niet dat ik een 2e ga bestellen

The new potion in my motion!

Do i need to say more? Welk deel van mijn 'ja begrijp je niet?

Goede service!

Twee weken geleden aankoop gedaan bij Nutribites. Na ontvangst gelijk geprobeerd. Echter, ik bleek een allergische reactie te krijgen op het product. Dit heb ik vorige week gemeld. Alleraardigste mail gekregen waarin mij gevraagd werd of ik gebruik van de niet-goed-geld-terug regeling wilde maken. Dit bevestigd. Nog dezelfde dag mijn geld terug gekregen en ik hoefde het product niet eens terug te sturen. Geweldig goede service, dus. Zo hoort het!

levering is snel

De informatie is duidelijk, bestellen gaat ook snel en de levering was snel. Ik heb het product gebruikt. Het is op zich prima weg te drinken maar ik zelf hou niet van menthol en munt. Als er een Greenjuice is zonder menthol en munt dan zou dat mijn voorkeur geven voor de volgende bestelling.

Twijfel

De maatlepel was even zoeken en door de lichte substantie mors je veel bij het openen van de bus en het eruit scheppen. Over het effect van nutribites kan ik nog weinig zeggen. Daarvoor gebruik ik het tekort.

ontvangst was goed

ik kan er nog weinig van merken maar ben 8 januari begonnen te gebruiken nog te kort om te oordelen, ik las wel iets over een maatschepje maar die heb ik niet gezien

Top product!

Drink de green juice nu ongeveer een maand, elke ochtend. Voel me echt energieker. Persoonlijk vindt ik de juice ook erg lekker.

Gebruik al heel veel verschillende green juice poeders, en superfood maar wilde deze door goede recensies ook proberen. Bevalt goed!

Goor

Vreemde reactie. Of ik mijn beoordeling wil aanpassen.. Het neigt naar censuur, terwijl ik toch eerlijk mijn mening geef. Ik vind het niet te zuipen. Dat kan toch...Weer eens wat anders dan al die halleluja verhalen over hoe lekker het allemaal is. Nou, dat vind ik dus niet. Ik hoef ook geen geld terug of zoiets, je kan wel eens een miskoop hebben. Dat had ik laatst ook met een broek. Ik heb de pot al bij het chemisch afval gedaan, tussen de batterijen. Maak voortaan zelf wel weer mijn drankjes met verse ingrediënten. Fijne feestdagen, Ruud Kesselaar

Geweldig spul

Het hele lichaam reageert geweldig al je het in hebt genomen.

Een geweldig product om fit en gezond te voelen

Voor dagelijkse gebruik van een maatschepje van Nutribites voel ik me energiek. Het product was netjes geleverd, ik maak er een smoothie van met allerlei verschillende fruit en groente. Dit product mag niet ontbreken. Ben zeer tevreden

Bezorging bij de buren....?

De volgende keer wil ik niet dat post.nl mijn bestelling bezorgd bij de buren.... Dus de volgende keer wil ik dat er om een handtekening wordt gevraagd tijdens het bezorg moment..... Mvrg H Vossen.

Smakelijker dan z'n concurrent.

Smakelijker dan z'n concurrent.

nieuwe klant

Heb dus nog geen ervaring, product wel duur

Behoorlijk zoet

Gezond maar ik vind het zo zoet dat ik moet kokhalzen..jammer

Goede producten, snelle levering

Doen wat ze beloven.

Lekker, goede service, maar duur

Correct verloop online bestelling en snelle levering. Poeder laat zich perfect verwerken en heeft aangename smaak. Fijne bijkomstige service zoals receptenboek. Enig minpunt is de behoorlijk hoge kostprijs, wat me niet motiveert voor een duurzame inbedding van het gebruik van het product in´mijn levensstijl.

Werkt goed

heerlijk

heerlijk

Leuke actie

Leuke actie en snel bezorgd top

Voelt heel gezond en de smaak is te doen. Snel in huis!

Goed op de hoogte gehouden van bestelling en levering, extra product informatie en recepten. Snel geleverd, goed verpakt.

Absolute aanrader!

Ik gebruik de Green Juice nu een week, en ik voel me nu al fitter en energieker. Als je wilt investeren in je gezondheid dan is dit product zijn geld zeker waard en daarom een absolute aanrader!

Blij verrast ...

Meestal valt een aankoop toch erg tegen qua smaak, ditmaal werd ik verrast , en is het een aangename smaak. Heb hier totaal geen moeite mee om het te drinken. Top.

Sarphatistraat 54 H

1018 GP Amsterdam

Over Nutribites

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.