Heerlijke chocolade

Keurige en snelle verzending

Heeeeeerlijk

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Gewoon op alle fronten geweldig

3 soorten chocolade gekocht. 2 om weg te geven, 1 voor mezelf. Het pakketje was perfect, warmtebestendig verpakt. Mijn chocolade was heerlijk, dus de weggevers waarschijnlijk ook. Kwaliteit zoals je die in een normale winkel echt niet tegenkomt. En de prijs alleszins acceptabel. Voor herhaling vatbaar.

GEWELDIG

Top service! Beter kan niet!

Super service

Juliette is ongelooflijk aardig en behulpzaam. Er was tijdens de bezorging iets misgegaan door de bezorger. De helft van het bestelde chocolade was kapot! Ik had meteen contact opgenomen en zij heeft ons zo goed geholpen en heeft toen meteen 2 andere zakjes opgestuurd! Ben haar heel dankbaar.

Fantastic!!

The chocolates are of the highest quality and if you think that's the best part of shopping here, think again. Coz the service manages to top that. And when you combine the two...why would you shop anywhere else??

Heerlijke ervaring ...

Dit is de tweede keer dat ik iets besteld heb bij We Love Chocolate en ik ben tevreden. Het wordt op tijd geleverd, het is eenvoudig bestellen en de chocola is heerlijk. Een aanrader...

Super service

De chocolaatjes kwamen kapot aan maar ik had met 2 dagen nieuwe. Super goede service!

Heerlijke chocolade!

Heerlijke chocolade

Altijd heerlijke chocolade,ik bestel vaak figuurchocolade,dit vinden m’n kleinkinderen leuk,en lekker.Alhoewel het de laatste keer goed verpakt was,in folie om het koel te houden,was er tóch 1zakje met eendjeschocolade,waarvan de hoofdjes van de eendjes waren afgebroken,dit bij 5 eendjes.dat was jammer.verder was alles prima

Goede en snelle servicr

Heerlijke chocolade in mooie verpakking en zeer verzorgd opgestuurd! Complimenten

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Heerlijke chocolade, snelle service!

Elke keer weer genieten van de variatie aan chocolade , aanrader!

Netjes verpakt vriendelijke mensen

Fijne service

Goede kwaliteit.

Heel snelle levering

Heel prima snelle levering. Ziet er feestelijk uit.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Goede service, levering en klantvriendelijkheid

Mooi verpakt

Mooi verpakt en hele lekkere chocolade

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Altijd netjes verpakt en bezorgd!

Heerlijke chocolade traktaties, met zorg verpakt en een persoonlijk berichtje! Prima geregeld!!!

Erg lekker!

Erg lekker chocola en de levering was ook snel. Ook heel veel leuks en lekkers om cadeau te kunnen geven. Echt een aanradar

Héérlijkw chocolade

Héérlijke chocolade, waarvan je proeft dat de chocolade van echt kwaliteit is. Ik heb hier vaker gekocht en zal dit dus blijven doen. Overigens is de levering ook super snel!

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Heerlijke chocola, netjes verpakt, voldaan aan mijn wensen en snel ontvangen.

Al meerdere malen bij dit bedrijf besteld. Altijd goed.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Goede chocolade, prima verzendverpakking, aardig bijgevoegd kaartje

De kwaliteit van de chocolade is goed. De zending was zorgvuldig verpakt zodat er geen beschadigingen zouden kunnen ontstaan. Er was een aardig, handgeschreven kaartje bij dat vermeldde dat er een extra blanco kaartje was toegevoegd dat ik alsnog bij een kado zou kunnen voegen. Heel attent.

Prima en snelle service

Lekker

Super lekkere chocolade en lieve paas figuurtjes

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Altijd tevreden en zeker over extra service

Ik had zelf ook besteld en dat is goed gegaan. Maar mijn zoon en schoondochter hebben hun paaskadootje niet gekregen.gelukkig is de service zo fantastisch dat er heel snel nageleverd wordt. Groet Marthe

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?