Heerlijke rumbonen

Rumbonen besteld Ze waren na 2 dagen binnen En ze zijn verrukkelijk

Spuitchocolade letters

Deze horen romig en zacht te zijn derhalve spuitletters. Dit is gewone chocolade die men kveral kunt kopen en die lijkt als een romige spuitletter.. Klantenservice was vriendelijk en aardig maar ben ontevreden

Prima ervaring!

Ze hebben fijn met mij meegedacht mbt bestellen en laten bezorgen van een verrassing voor mijn oud-collega’s. Ik had vragen gesteld over de inhoud/gewicht (+/- 350gr) van de verrassingstas, omdat ik wel wilde dat het voldoende zou zijn. Ik weet zelf dus niet of het lekkere chocolade is, maar uitgaand van de omschrijving denk ik dat Belgische chocolade altijd goed zal zijn! Enige wat voor mij een drempel in de toekomst zou zijn om nogmaals te bestellen, is dat ik het toch wel wat prijzig vind.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Leuke & lekkere chocolade en fijne communicatie

Na de bestelling werd telefonisch even afgestemd door Juliette. De chocolade werd snel opgestuurd en was keurig verpakt en ziet er heel leuk uit. Leuk chocolade-cadeau om te geven (of om zelf op te eten). Een aanrader!!

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Ik had hele fragiele chocolaatjes besteld en die waren door de bezorgdienst niet zo zorgvuldig behandeld, dus sommigen waren gebroken. Het was belangrijk voor ons als visueel presentatie-element, maar het was niet anders. Verder waren ze wel lekker en het bedrijf heeft gelijk een leuke geste gedaan om het goed te maken. Heel erg goed gedaan.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Heerlijke chocolade in leuke herfst figuren

Wat een gezellige, vrolijke maar vooral heerlijke lekkernij op onze feest tafel. Binnen 1 dag binnen na bestelling. Goed verpakt! Voor herhaling vatbaar. Het enige verbeter puntje zou kunnen zijn dat er een lijstje bij zit met welke smaken welke chocolade is. Maar onze blind date met deze chocolade was ook heerlijk.

Groot sortiment heerlijke chocolade

Elke keer weer heerlijk om een doos met verschillende chocolade figuurtjes uit te pakken Zeker een aanrader

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Heel erg lekker jullie chocolate

Toppie te vreden

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

De chocolade is heerlijk en de eigenaar van deze winkel is zeer vriendelijk...

Niet normaal lekker!

Ik had me voorgenomen maximaal twee chocoladebonbons per dag te nemen. Toen ik twee dagen later in de lege doos keek… missie compleet mislukt. Conclusie: beloftes smelten sneller dan jullie chocola.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.candybestellen.nl

Goede chcocolade

Ik had voor iemand een kilo chocolade besteld en daar laten bezorgen. Was goed en ook op tijd bezorgd. Zou wel heel fijn zijn als er meer bezorgopties komen voor als je het als cadeau bij iemand wil laten bezorgen (bezorgdata, groter kaartje bijv) Verder zeker een aanrader.

Geen opmerking

heel erg goed

fijne chocolade en een leuk assortiment

Prima levering

Heerlijke chocolade en het ziet er fantastisch uit.

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

De bestelling word snel geleverd, goed verpakt en altijd een gezellig kaartje erbij!

Goede chocolade

Kilo hartjes chocolade gekocht om in doosjes te doen om weg te geven op ons 25 jarig huwelijks feest. De zending kwam goed verpakt aan. Communicatie was prima. Het zijn lekkere bonbons en chocolade.

erg lekker

erg lekker en snel in huis

Heerlijk chocolade

Heel veel keus Heerlijke chocolade Leuke aanbiedingen

Altijd goede service

Ze denken met je mee en versturen naar het warme weer. De lekkerste chocolade en marsepein

Service is top!

Mooie website, benaderbaar, klantvriendelijk, goed product, snelle levering!

Zo liefdevol behandeld

Bij het afleveren van de bezorgdiensten DPD van het product gekleurde vlinders met defecten vlinders. Meldde ik dat bij de bezorgdiensten. En mailde dit naar We Love Chocolade met de kapotte vlinders. Er werd direct notitie en telefonisch contact met mij opgenomen en zo liefdevol opgelost met zoveel begrip. Omdat ik deze bijzondere vlinders wou gebruiken voor mijn dierbaren op hun gebakje op mijn verjaardag. Door We Love Chocolate is dit een geslaagde traktatie geworden met allemaal hele vlinders. Nogmaals dank! Zeker van plan vaker bij jullie te bestellen!

Heerlijke chocolade

We bestellen altijd de verrassing tas. Altijd lekker!

• Bij welke webshop heeft u een bestelling geplaatst? www.chocoladebestellen.nl

Alles was keurig geregeld, netjes verpakt en snel verstuurd! Top service

Heerlijke chocolade!

Gemakkelijk besteld. Even een verrassing: wanneer zou het nu komen? Maar daar was het dan en echt, heerlijk!

Met liefde ingepakt.

Alles keurig verzorgd.

Nijverheidsweg 10 B

5061 KL Oisterwijk

Over We Love Chocolate

We Love Chocolate is een online chocolade webshop met heerlijke Belgische chocolade. Bijna elke week wisselt het assortiment van We Love Chocolate. Wat ons zo bijzonder maakt? Wij maken van chocolade een cadeautje. Letterlijk. Onze overheerlijke chocolade verkopen wij in combinatie met hele mooie en originele geschenkverpakkingen. Naast alle lekkere chocolade zijn we ook actief met We All Love Candy, een heerlijk snoep brievenbus cadeau. Leuk om te geven en te krijgen! Je bereikt ons telefonisch en WhatsApp op 076-5210400 Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen: [email protected] [email protected] Zien we je snel weer in onze webshops?