Leuk, iets meer diepgang was welkom.

Leuk, iets meer diepgang was welkom. Blijft een beetje oppervlakkig.

• Welke score geef je het product: geld-verdienen-met-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: geld-verdienen-met-fotografie Leuk, iets meer diepgang was welkom.
  • Zou je het product: geld-verdienen-met-fotografie aanbevelen? Ja

Een goede analyse van de door mij ingezonden foto

Prima analyse en beoordeling met aanvullend nuttige tips die de foto sterker zouden kunnen maken. Het is een prima ondersteuning om mijn eigen foto's te analyseren om daar vervolgens mijn fotografie te verbeteren.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Fijne ondersteuning bij het analyseren van foto's
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Leerzaam & duidelijk. Super leuk

Jammer dat alleen Lightroom gebruikt wordt Ik gebruik sinds kort ON1 Raw

• Welke score geef je het product: hdr-tot-in-de-perfectie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: hdr-tot-in-de-perfectie Duidelijke cursus. Goed te volgen
  • Zou je het product: hdr-tot-in-de-perfectie aanbevelen? Ja

een hele fijne cursus omgeving met een breed aanbod van onderwerpen

Mooie afwisseling van text en video uitleg. Behandelt alle onderdelen van fotografie. Zowel uitleg van de fotografie zelf, ,aar ook hoe om te gaan met modellen. en leren van andere fotografen. Nu veel gaan doen, want dat is de beste leergang

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie breed kader van onderwerpen, met een ideale afwisseling van text en video
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

Heel motiverend

Ik vind het heel prettig om de feedback te krijgen op mijn foto’s, , ik vind het een mooie foto maar zag ook dat het beter kan dus nu weet ik wat er beter kan. Erg prettig!

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Eerlijke feedback
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Altijd leuk met Tom Reuver

Veel interesaante vragen en goede uitleg

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera N.v.t.
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

Geweldig veel van geleerd.

Veel van geleerd je hebt nu een basis om met Lightroom te gaan werken. Regelmatig kijk ik deze livestream weer terug om het weer op te frissen.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Geweldig veel van geleerd
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Mooie cursus, duidelijke uitleg en beschrijvingen

Het is een mooie cursus, met daarin duidelijk de onderwerpen uitgelegd en beschreven

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie N.v.t.
  • Zou je het product: macro-fotografie aanbevelen? Ja

Geweldige leerstof

Ik ben al 40 jaar beig met fotografie vooral natuur en landschappen. Er gaat een nieuwe werel voor mij open nu ik lid ben geworden vande zoom academy

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie fantastische en duidelijke uitleg
  • Zou je het product: zoomacademylive-irisfotografie aanbevelen? Ja

fijn en duidelijke cursus

Als beginner kan ik iedere facet van LR/PS of het vak fotograferen oppakken wanneer ik het wil. Alles wordt duidelijk uitgelegd met het boek en/of met filmpjes.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom wordt duidelijk uitgelegd met voorbeelden
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Maakt leuk om cursus te volgen.

Praktijk gericht en beantwoord vragen die bij het gebruik in het veld dansel achter de pc boven komen. Vooral duidelijk en dat is fijn.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom geeft inzicht in mogelijkheden
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg in een rustig tempo

Bijzonder aardige manier om de stof tot je te nemen. Geweldige docent Tom

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers Super
  • Zou je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers aanbevelen? Ja

Super goede informatie

Ik val toch nog wel een terug om nog even te checken,en ik vind een prachtige site met alles wat je zoekt.

• Welke score geef je het product: reisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: reisfotografie Top
  • Zou je het product: reisfotografie aanbevelen? Ja

Duidelijke eerste kennismaking

Heel heldere uitleg. Maakt me nieuwsgierig naar de verdere mogelijkheden en het leren toepassen van deze mogelijkheden.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Duidelijke eerste kennismaking
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Toegankelijke materie en ook voor gevorderden interessant

Zelfs als gevorderd (professioneel) fotograaf vond ik de cursus nog leerzaam. Een hoop informatie was wel bekend, maar ik heb er toch nog wel een aantal leuke tips of inspiratie uit gehaald.

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie Toegankelijke materie en ook voor gevorderden interessant
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

Goed cursus moet mooie voorbeelden

Leest vlot, alles is duidelijk uitgelegd.

• Welke score geef je het product: cursus-huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-huisdieren Goede cursus
  • Zou je het product: cursus-huisdieren aanbevelen? Ja

Veel geleerd

Het wordt goed en rustig uitgelegd, je kan ook altijd terug kijken. TOP

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

geweldig

gedegen uitleg waar ik heel wat mee kan, als ik de camera gekocht heb

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii N.v.t.
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? Ja

Leuke cursus!

Leuke cursus met handige tips

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

als beginneling een zeer goede begrijpbare videoles

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom zeer goed te volgen
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Kom regelmatig in de Biesbosch. Genieten daar en nu aan de compositie van mijn fotografie gaan werken. eerste doel is te gaan onderbelichten en overbelichten. Mooie uitdaging

• Welke score geef je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: natuurfotografie-marco-de-paauw leven en genieten van de natuur
  • Zou je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw aanbevelen? Ja

Duidelijk

Zeer goede uitleg

• Welke score geef je het product: lightroom-trainingen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-trainingen Goede uitleg
  • Zou je het product: lightroom-trainingen aanbevelen? Ja

Waardeloze training. Ook het bijbehorende boekje zegt helemaal niets.

Alleen het bijbehorende boekje heb je niets aan. Van de video/e-book training zelf is alleen H 6 Fotografie techniek interessant. Alle andere hoofdstukken gaan zeker niet over hoe je foto's maakt van vogels. Wel waar je ze kan vinden etc. wat je niet moet doen, en allerlei andere onzin. Bijna alle foto's zijn gemaakt met een sluitertijd >1000. Technische termen als AF-veldinstellingen etc worden niet uitgelegd. Een ook niet waarom het belangrijk is te kiezen voor de ene of de andere.

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie Waardeloos
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Nee

leuk

je leer er veel van

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-photoshop2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-photoshop2024 goed
  • Zou je het product: zoomacademylive-photoshop2024 aanbevelen? Ja

soms te gemakkelijk voorgesteld

massa aan informatie bedankt voor de "alt" toets combinaties

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom N.v.t.

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem