Heel veel dingen worden soms steeds hetzelfde verwoord bv . "De Belichting is over het algemeen goed.." . Ook wordt praktisch in al mijn beelden de regel van derden toepepast toch zinspeelt men er steeds op....verder raad men steeds aan om te fotograferen vanop een statief wat ik altijd doe....Als je naar meerdere foto's kijkt die door de fotocoach beoordeelt zijn dan komt wel heel dikwijls dezelfde dingen terug....en wordt het een plaat die blijft hangen...
Leuk om op de hoogte te blijven van onderwerpen en nieuwtjes die interessant zijn voor de amateur fotograaf. Tevens erg leerzaam.
Hier kan ik echt wat mee. Heb nu al zin en mijn hoofd zit vol ideeën om erop uit te trekken met een model en ook mijn hond.
Op de eerste plaats is het voor mij een enorme stimulans om elke week een opdracht te krijgen. Van mij zou het ook eens per 2 weken mogen. Ik had nu steeds te weinig tijd om er met de tips in de cursus te experimenteren Ik heb veel aan de feedback. Ik ga zeker na de cursus met deze tips aan de slag Ik heb wel een vraag: hoe kan het dat jullie binnen een kwartier uitgebreide feedback kunnen geven?
doordat je deze kaarten gebuikt maak je betere foto's en is best handig als je dit in de buurt hebt
duidelijk en overzichtelijk, alleen heeft Lightroom inmiddels veel meer mogelijkheden
altijd weer een feestje
Met de aanwijzingen die ik van de fotocoach ontvang kan ik mijn fotografie op vele gebieden goed ontwikkelen door meer te experimenteren. Vooral in de nabewerking dagen de aanwijzingen mij uit om meer te doen met eenzelfde foto. Heel tevreden!
Je kan zelf je snelheid en tijd van leren bepalen.
opnieuw proberen om stappen ter maken met Lightroom. Deze cursus is een prima start......op naar het vervolg!
Opbouwende feedback met tips hoe je jezelf kunt verbeteren. Nadeel vind ik wel dat je geen tekst met je foto mee kunt sturen, zoals een concrete vraag of een korte uitleg. Mijn wildlife foto wordt beschreven als een rustige scene, ws heeft de coach niet gezien dat hier een gans een haas wegjaagt. (wordt door velen over het hoofd gezien. Feedback is hierdoor nog steeds passend, maar iets minder relevant. Dat zou voor mij een mooie toevoeging zijn.
De feedback is evenwichtig, verhelderend, opbouwend en uitnodigend voor een ander en soms beter resultaat.
De beoordeling met AI is voor mij to, veel informatie over de foto wat wel en niet OK is, het mooi is dat alle facetten die bij een beoordeling horen worden aan getipt, wel wat ander da wat je veel op onze foto club hoort "zo mooie foto" en daar blijf het bij. Ik ben heel blij met deze enige goede manier van foto beoordeling!!
Mooi om van te leren. Door de feedback kijk ik weer op n andere manier naar de foto. Dank daarvoor
Ik heb veel geleerd en hoewel er erg veel IN deze cursus aan onderwerpen om te leren zit kan ik weer even ermee aan de slag.
Duidelijke uitleg
De fotocoach levert leesbaar commentaar en spoort je positief aan om er nog net iets meer uit te halen. Ook opmerkingen over de regel van derden komen regelmatig terug, maar daar ben ik het niet altijd mee eens. Dit was zo'n moment dat ik deze uitsnede een net iets beter landschap vind. Ik ben benieuwd of dit AI gegenererd commentaar is, maar meer door de snelle respons en de uitgebreide zinnen, dan door de inhoud. Als het AI is: complimenten.
Veel onderdelen met nieuw, doe mee sessies , ergens achteraan komt je dashboard een keer, De content is prima
Het is gloed te horen dat er een positief en terzake voldoende technische beoordeling en advies gegeven wordt door AI
Leerzaam duidelijk
De feedback van de fotocoach vind ik zeer waardevol en behulpzaam om de foto achteraf te verbeteren. Soms geeft hij suggesties, zoals regel van derde, die ik bewust heb toegepast, die ik moet toepassen op de foto. Evenzo het vignetteren dat ik heb toegepast, waar de coach aanbeveelt deze toe te passen.
Ik dacht dat fotograferen in de M stand moeilijk was, maar in deze cursus wordt dit perfect uitgelegd.
Na de tips vind ik de foto zeker beter en bevordert het mijn leerproces.
Interessante cursus. Alles wat een starter moet weten goed uitgelegd
IK zal de raad eens volgen met de opmerking /aanpassing te proberen
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem