mooie duidelijke uitleg

Goede tips en duidelijke uitleg.

• Welke score geef je het product: geld-verdienen-met-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: geld-verdienen-met-fotografie N.v.t.
  • Zou je het product: geld-verdienen-met-fotografie aanbevelen? Ja

Fantastisch!!!

Ik ben al vanaf het begin lid van zoomacademy en heb daarvoor jarenlang alle boeken besteld. Alle informatie is leerzaam voor elk niveau en vooral heel duidelijk met uitgebreide voorbeelden. Ik ben nog steeds iedere keer verrast over de nieuwe items die aangeboden worden.

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets Fantastisch!!!
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Zeer nuttige informatieve cursus

De flitser gebruiken was voor mij een belemmering omdat ik de instellingen nooit goed voor elkaar kreeg en het resultaat dus ook niet goed was. Ik ging liever over op het aanpassen van de ISO waarden dan de flitser te gebruiken. Deze cursus heeft mijn denkwijze veranderd en ik ga met voldoende kennis de flitser weer uit het stof halen.

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek Zeer nuttig en leerzaam
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

leerrijk en duidelijk

Praktische leidraad tijdens het leren en toepassen van programma´s

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets N.v.t.
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Duidelijke webinar, goed te volgen, snelheid prima en heel leerzaam

Je kunt bijna direct meedoen, alhoewel sommige dingen beter zijn als je die in alle rust installeert. De aanwijzingen zijn heel goed dus alle bestanden, voorinstellingen en brushes stonden er snel op. Verbaasd was ik weer dat ik (een redelijk goede LRC-gebruiker) toch weer nieuwe dingen heb geleerd. Daar is waar deze webinars zo goed in zijn. Je kunt zelf veel uitvinden maar dan gebruik je meestal niet alle mogelijkheden. Nu leer je snel en makkelijk de mogelijkheden die LRC en AI biedt. Ik ga hem zeker nogmaals kijken en ik heb geleerd 'het beste leer je van horen, zien en doen' De mannen brengen het op een prettige manier met wat humor dus dat zit wel goed.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Prettig omdat je de basis direct hebt staan en dan verder je eigen sausje eroverheen kunt schenken. :)

Fijne intro voor bosfotografie

Fijne intro voor bosfotografie, veel van geleerd.

• Welke score geef je het product: online-cursus-bosfotografie-2
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-bosfotografie-2 N.v.t.
  • Zou je het product: online-cursus-bosfotografie-2 aanbevelen? Ja

Perfect om te beginnen met Lightroom of als naslagwerk

Voor beginnelingen en gevorderde een interessante voorbereiding of naslagwerk.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom Eenvoudig en leerzaam
  • Zou je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom aanbevelen? Ja

Inhoudelijk gevarieerd en goed

Erg veel verschillende onderwerpen mbt macrofotografie komen aan bod, en dat brede scala is fijn. Veel praktische tips ook. Ik had veel gedoe met het laden van de cursus (server down) en fatsoenlijk doorlopen ervan (pijltjestoetsen die vaak niet reageren). Klantenservice reageert nergens op. Een volle ster minder dus voor de score.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Inhoudelijk gevarieerd en goed
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Altijd leerzaam

Helder uitgelegd

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie Weer wat bijgeleerd
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

Geweldig!

Ik ben nu een paar maanden pro member van de zoom academy en ben een zeer tevreden gebruiker. Er staan ontzettend veel cursussen op, er worden veel live masterclassen georganiseerd en het aller leukste vind ik de fotocoach die je werk kan beoordelen. De fotocoach komt met goede tips en opbouwende kritiek zodat je nog beter foto’s kunt maken. Erg leuk om op zo’n manier een persoonlijke fotocoach te hebben!

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Beste uitvinding van de Zoom Academy
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Een zeer duidelijke uitleg.

Ga direct aan de slag met de gedetailleerde uitleg om de foto nog beter te maken.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Topuitleg!
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

goede opzet, handig die vragen tussendoor

Ik vond het een leerzame cursus van goed niveau

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera helder en eenvoudig van opzet ook als je ietwat gevorderd bent handig
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

prachtig

prachtig

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 prachtig
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

goede en heldere uitleg over de camera en gebruik

Op een rustige manier door alle menu's heen werken en met de mogelijkheid het per onderdeel nog eens te bekijken.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii uitstekende camera
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? Ja

Veel informatie helder uitgelegd.

Heldere uitleg in tekst en filmpjes.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

zeer leerzaam

Goed te volgen webinar en doordat je het kan terug kijken kan je met de oefenbestanden en presets aan de slag.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom duidelijke uitleg

Leerzaam en creatief.

Leerzame cursus, vooralsnog voor mij onbekende materie, zeer creatief en nodigt uit om verder in te verdiepen.

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst N.v.t.
  • Zou je het product: creatieve-macrofotografie-herfst aanbevelen? Ja

leerzaam

duidelijke uitleg wacht met spanning op het boek en de presets

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom nog ervaring opdoen

Staan mooie voorbeelden in

Staan onderwerpen in die ik in de praktijk ga uitwerken en daar mijn eigen invulling in ga geven.

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Zou je het product: creatieve-macrofotografie-herfst aanbevelen? N.v.t.

zeer goed

zeer duidelijke uitleg

• Welke score geef je het product: cursusbundelraw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundelraw duidelijke uitleg
  • Zou je het product: cursusbundelraw aanbevelen? Ja

Prachtig hulpmiddel

Dit geeft een terechte feedback en vooral de tips en aanbevelingen stel ik erg op prijs

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Mooie feedback en prima tips

Meer duidelijkheid

Ik gebruik Lightroom al een poos, af en aan. Door deze cursus is er meer duidelijkheid in sommige basisgegevens gekomen. Bovendien was het een smaakmaker. Ik ga serieus werk van Lightroom maken.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom heeft mij beter inzicht gegeven.
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Duidelijk en overzichterlijk. De onderwerpen worden rustig uitgelegd. Vaak met voorbeelden.

De onderwerpen die aan bod komen zijn voor mij meestal interessant. Ik probeer live mee te doen maar kijk eea nog vaak een paar keer terug. Ik leer hier veel van!

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst Krijg zin om op pad te gaan met mijn macrolens bij hetvolgen van de livestream!
  • Zou je het product: creatieve-macrofotografie-herfst aanbevelen? Ja

Zinvol, duidelijk en fijn als naslagwerk.

Ik was al een tijdje met LRc bezig maar toch weer een aantal nieuwe inzichten gekregen. Prima cursus en fijn om ook te kunnen gebruiken als naslagwerk.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom Duidelijk en makkelijk te volgen in duidelijke taal.
  • Zou je het product: cursus-lightroom aanbevelen? Ja

Prima plek om mijn fotografische skills te verbeteren

Elke keer leer ik weer nieuwe dingen, docent Tom Reuvers doet dat op een ontzettend leuke en inspirerende manier.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Alleen nog maar de video uitzending op YouTube bekeken, nog niet mee kunnen oefenen.

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.