Leuk, iets meer diepgang was welkom. Blijft een beetje oppervlakkig.
Prima analyse en beoordeling met aanvullend nuttige tips die de foto sterker zouden kunnen maken. Het is een prima ondersteuning om mijn eigen foto's te analyseren om daar vervolgens mijn fotografie te verbeteren.
Jammer dat alleen Lightroom gebruikt wordt Ik gebruik sinds kort ON1 Raw
Mooie afwisseling van text en video uitleg. Behandelt alle onderdelen van fotografie. Zowel uitleg van de fotografie zelf, ,aar ook hoe om te gaan met modellen. en leren van andere fotografen. Nu veel gaan doen, want dat is de beste leergang
Ik vind het heel prettig om de feedback te krijgen op mijn foto’s, , ik vind het een mooie foto maar zag ook dat het beter kan dus nu weet ik wat er beter kan. Erg prettig!
Veel interesaante vragen en goede uitleg
Veel van geleerd je hebt nu een basis om met Lightroom te gaan werken. Regelmatig kijk ik deze livestream weer terug om het weer op te frissen.
Het is een mooie cursus, met daarin duidelijk de onderwerpen uitgelegd en beschreven
Ik ben al 40 jaar beig met fotografie vooral natuur en landschappen. Er gaat een nieuwe werel voor mij open nu ik lid ben geworden vande zoom academy
Als beginner kan ik iedere facet van LR/PS of het vak fotograferen oppakken wanneer ik het wil. Alles wordt duidelijk uitgelegd met het boek en/of met filmpjes.
Praktijk gericht en beantwoord vragen die bij het gebruik in het veld dansel achter de pc boven komen. Vooral duidelijk en dat is fijn.
Bijzonder aardige manier om de stof tot je te nemen. Geweldige docent Tom
Ik val toch nog wel een terug om nog even te checken,en ik vind een prachtige site met alles wat je zoekt.
Heel heldere uitleg. Maakt me nieuwsgierig naar de verdere mogelijkheden en het leren toepassen van deze mogelijkheden.
Zelfs als gevorderd (professioneel) fotograaf vond ik de cursus nog leerzaam. Een hoop informatie was wel bekend, maar ik heb er toch nog wel een aantal leuke tips of inspiratie uit gehaald.
Leest vlot, alles is duidelijk uitgelegd.
Het wordt goed en rustig uitgelegd, je kan ook altijd terug kijken. TOP
gedegen uitleg waar ik heel wat mee kan, als ik de camera gekocht heb
Leuke cursus met handige tips
als beginneling een zeer goede begrijpbare videoles
Kom regelmatig in de Biesbosch. Genieten daar en nu aan de compositie van mijn fotografie gaan werken. eerste doel is te gaan onderbelichten en overbelichten. Mooie uitdaging
Zeer goede uitleg
Alleen het bijbehorende boekje heb je niets aan. Van de video/e-book training zelf is alleen H 6 Fotografie techniek interessant. Alle andere hoofdstukken gaan zeker niet over hoe je foto's maakt van vogels. Wel waar je ze kan vinden etc. wat je niet moet doen, en allerlei andere onzin. Bijna alle foto's zijn gemaakt met een sluitertijd >1000. Technische termen als AF-veldinstellingen etc worden niet uitgelegd. Een ook niet waarom het belangrijk is te kiezen voor de ene of de andere.
je leer er veel van
massa aan informatie bedankt voor de "alt" toets combinaties
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem