Praktische cursus met veel praktijkvoorbeelden. Duidelijke uitleg!
Ik heb nog geen ervaring met Instagram maar door deze cursus hoop ik dat wel te krijgen.
Goede structuur in onderdelen van de cursus en eenvoudig uitgelegd
Video's zijn top! Duidelijk en goed te volgen.
Je leert veel dingen die je zelfs niet wist over je camera. Het is een uitgebreide cursus
Prima cursus voor de beginnende portretfotograaf. Wel had ik wat meer verwacht over welke instellingen je op je camera gebruikt. Daarnaast had ik graag wat meer gezien over het gebruik van alleen continue licht i.p.v. flitslicht.
Goed te volgen
Heerlijk om ‘oude’ lessen weer even op te frissen. Af en toe doe je leuke nieuwe ideeën op. Heerlijk om in de vakantie te doen op je eigen tempo.
Ook van deze cursus heb ik weer het nodige opgestoken
Ik bent blij dat er in het Nederlandstalig taalgebied een dergelijke goede vorm van opleidingen, cursussen bestaat. Ik kan alleen maar met superlatieven spreken over inhoud en aanbod. Het enige wat me tegen de borst stoot is de discriminatie van de Belgen door Reshiftstore in verzendkosten. In strijd met de Europese wetgeving maar zo moeilijk af te dwingen als consument.
leuke leerzame cursus met goede uitleg en handige tip
Erg leuk om mijn basiskennis mee te verbeteren.
Goede cursus
Heel leuk en leerzaam om te lezen en in de praktijk te brengen. Staan ook een aantal goeie tips in.
Zeker het kijken met welke brandpunt je fotografeert is een goede manier om te kijken welk objectief je het beste kunt meenemen. Ook de voorbereidingen voor keuze op locatie zal ik zeker doen.
Het is me nu duidelijk geworden om vooral het zip bestand intact te laten voor meer gemak bij het laden van de presets in Photoshop.
Super leuk om de cursussen te doen, alleen als je een certificaat hebt behaald staat de cursus niet op afgerond wat erg onoverzichtelijk is
Goeie duidelijke beschrijving deze cursus geeft gelijk duidelijkheid.
pittig
Over de hele linie wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet fotograferen in een land als Oostenrijk. Ook wordt niet vergeten om stads fotografie uit te leggen. Prima cursus
Ik heb deze cursus ervaren als duidelijk geschreven en met plezier doorgelezen. Ik fotografeer al jaren, maar heb zeker nog nieuwe dingen geleerd.
Prima cursus. Jammer dat alleen LR wordt gebruikt voor nabewerking. Er zijn tegenwoordig veel meer uitstekende programma`s voor nabewerking. Zelf gebruik ik naar volle tevredenheid Photoscape X.
Erg duidelijke info, of ik het na een keer heb onthouden nee vast niet. dus meerdere keren terug kijken
Wis al veel maar was aan de ene kant een herhaling en aan de andere kant een leerrijke ervaring
Technische kennis wordt overzichtelijk overgebracht
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.