Erg duidelijke uitleg, mooie voorbeelden, logische opbouw van deze cursus
Soms is het gewoon leuk om een foto naar de fotocoach te sturen om te kijken waar de aandacht punten liggen, en het is absoluut leerzaam ,om dit te doen, het vermeld de positive punten van de foto en de punten die misschien wat aandacht vragen
Vind het fijn om feedback te krijgen om te horen wat ik nog kan verbeteren
Goed uitgelegd vwb standpunt compositie enz
makkelijk om te volgen en wat extra tips kunnen opslaan hiermee.
sommige onderwerpen moest ik wel een paar keer lezen om beter te kunnen begrijpen...
Aantal malen fotocoach gebruikt. Evaluatie en oordelen hebben in het algemeen een positieve insteek. Enige wat mij ontbreekt is dat bij foto's van bijvoorbeeld vogels en of wildlife vaak een advies staat van "gebruik statief en of neem verschillende posities in" welke in dit soort gevallen niet mogelijk is aangezien dieren en vogels niet blijven zitten en meestal bewegen. Eindadvies van welke cursus te volgen zou volgens mij alleen van toepassing moeten zijn daar waar duidelijk verbeterpunten liggen en dus een toegevoegde waarde kunnen zijn.
Tom Reuvers is didactisch zo sterk!
Zeer leerrijk. Duidelijk Overzichtelijk
Heerlijk op je eigen tempo de cursus volgen. met duidelijke uitleg met filmpjes en foto
Ik heb het leerzaam gevonden en zal nog vaker terug kijken om te zien hoe het ook alweer was.
Goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om een kleurenfoto om te zetten in zwart-wit.
zoals Emil dit uitlegt is heel duidelijk
Nooit te oud om te leren. Klaar en duidelijke uitleg.
heb veel bij gleerd
De Cursus is zeer interessant ook voor de gevorderde fotograaf. Ik zelf ben een verwoed spiegelreflex (en mirrorless) fotograaf. Zelf heb ik het smartphone fotograferen nooit iets gevonden. Maar wil bij dagtripjes ook niet altijd mijn foto gear mee slepen. Ik heb de pro functie op mijn smartphone wel gevonden maar had er tot voor kort nooit mee gewerkt. Door deze les is alles veel duidelijker geworden. Natuurlijk weet ik heel veel van de theorie van fotografie, maar om dat nou met een smartphone in de praktijk neer te zetten is weer iets heel anders. Ik ga er zeker mee aan de slag..........Wordt vervolgd
Deze cursus zet je aan het denken en het zelf uitproberen van licht posities
De onderwerpen waar ik behoefte aan heb, komen terug. De uitleg is duidelijk, fijne, rustige stem. De opbouw is goed. Praktijk voorbeeld is goede toevoeging. Ik verzoop een beetje in de vele mogelijkheden van de camera, door de uitleg is dit gevoel weg en ga ik met vertrouwen aan de slag. Dank daarvoor!
goed voor beginners en gemiddelde fotografen. De video van de workflow mag wel geactualiseerd worden (is blijkbaar van 2012!)
Afgelopen week had/nam ik alle tijd om Lightroom te leren beheersen. Het importeren vond ik wel erg lastig, nu nog wel een beetje, maar ik weet zeker dat het mettertijd geautomatiseerd zal zijn. Indien nodig kan ik vragen stellen in de community. Het oefenen met de bewerkingen vond ik heerlijk werk. De hoofdstukken na exporteren, ben ik snel doorgelopen. Ik weet wat er staat en zal daar gebruik van maken als ik eraan toe ben. Erg goed vind ik de korte hoofdstukken waarin ik alles kan lezen, en snel terug kan vinden, afgesloten met de screencast waarin alles nog een keer rustig mondeling wordt uitgelegd en voorgedaan.
toch weer dingen geleerd van mijn camera die ik niet wist
Het is zo'n ruim aanbod en het is zowel theorie als video en livestreams wat de interactie alleen maar toejuicht. En het kost maar een prikje.
lekker
Ik ervaar Zoom als een platform die mij helpt mijn fotografie te verbeteren en verdiepen.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.