Heel erg leuk om te doen

Een hele andere manier van foto's maken. Een creatieve opstelling maken en daarnaast een klein stukje techniek van photoshop toepassen. Erg leuk!

• Welke score geef je het product: cursus-lightbulb-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightbulb-fotograferen N.v.t.

Toch weer veel bijgeleerd

Ondanks dat ik Lightroom aardig goed dacht te kennen bleek dat toch wat tegen te vallen, ik heb tenminste met deze cursus via Zoom Academy behoorlijk wat bijgeleerd.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Veel bijgeleerd

Kort maar krachtig

Ik vond het een leuke leerzame curcus met een paar goede tips

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-lente
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-lente Goed en duidelijk

Leerrijk

Hël wat bjgeleerd

• Welke score geef je het product: photoshop-cc
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: photoshop-cc Leerrijk
  • Zou je het product: photoshop-cc aanbevelen? Ja

Veel nuttige en te gebruiken informatie

De video's bij de cursus zijn duidelijk en goed te gebruiken in combinatie met het boek

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

Lightroom kennis weer geüpdatet dankzij cursus en cursusboek

Hele prettige manier van kennis vergaren via e-book, fijne uitleg door Tom Reuvers en encyclopedie als naslagwerk voor eigen foto's.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Op plezierige manier kennis vergaren in eigen tijd en tempo

zeer leerrijke cursus

Ik heb veel geleerd met deze cursus, en zal regelmatig het naslagwerk ter hand nemen

• Welke score geef je het product: schilderen-met-licht
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: schilderen-met-licht goede uitleg
  • Zou je het product: schilderen-met-licht aanbevelen? Ja

Veel geleerd

Cursus is duidelijk en de uitleg is perfect aangevuld met beeld. Ik ken mijn camera en de mogelijkheden daarvan nu een stukje beter.

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Goede uitleg

Zeer duidelijk en uitgebreid

Zeer duidelijke en uitgebreide cursus met veel video voorbeelden waardoor het veel meer spreekt.

• Welke score geef je het product: lagen-maken-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lagen-maken-in-photoshop Zeer leerzaam
  • Zou je het product: lagen-maken-in-photoshop aanbevelen? Ja

Duidelijke cursussen

In de cursus staat duidelijk beschreven hoe dingen werken en hoe je het zelf kunt doen.

• Welke score geef je het product: cursus-lightbulb-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightbulb-fotograferen leuk om te zien hoe je dit kunt maken

Helder en duidelijk utgelegd

De cursus is goed in etappes te volgen. De opdrachten tijdens de cursus zijn goed en leerzaam, resultaten zijn lerend.

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Leerzaam!!

lente is mijn favoriet

kan het mooi gelijk toepassen. en terug kijken als dat nodig is . macrofotografie vindt ik mooi om te doen . vooral in de lente .

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-lente
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-lente lekker aan de slag

overzichtelijk, begrijpelijk geheel

Een complete training rondom het statief aangaande de aanschaf, het gebruik (inclusief onderhoud) en ervaringen van mede-fotografen. Goed leesbaar waarbij de filmpjes en de teksten elkaar afwisselen wat het doorlopen van de training op geen enkel moment saai of langdradig maakt.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven overzichtelijk, begrijpelijk geheel
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

geweldig

ik vond dit een geweldige leuke cursus hiermee kan ik weer verder!!

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-lente
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-lente geweldig
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-lente aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg over de werking van de camarea

Door deze cursus stap voor stap te volgen heb ik veel geleerd over de werking van de camera. Waar dient ieder knopje en instelling voor. Zeer duidelijke uitleg.

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Duidelijke uitleg over de werking van de camarea

Leerzame en praktische training

nvt

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer Duidelijke en praktische training
  • Zou je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer aanbevelen? Ja

praktisch

goede tips en tricks

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing praktisch
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? Ja

top

heel helpvol

• Welke score geef je het product: licht-en-belichting N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: licht-en-belichting N.v.t.
  • Zou je het product: licht-en-belichting aanbevelen? N.v.t.

Goede mogelijkheid voor zelfstudie

Ik heb de video's als zeer prettig ervaren

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Zeer goede start voor het leren van Lightroom
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

Vlot , duidelijk , logische opbouw

Zoals ik gewend ben van zoom een cursus in begrijpbare taal . Vlot om te lezen, goede tips. Testvragen tussen de hoofdstukken in zijn positief .ervaren.

• Welke score geef je het product: cursus-trouwfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-trouwfotografie Een aanrader
  • Zou je het product: cursus-trouwfotografie aanbevelen? Ja

ben nog niet tevreden

Ik wil graag de les volgen op mijn Ipad en dan op mijn Mac de dingen nadoen en proberen, nu moet ik elke keer uit de cursus naar lightroom en vise versa. Ik zal wel iets fout doen maar ik weet niet hoe ik op mijn ipad de cursus te zien krijg want ik heb geen wachtwoord daarvoor

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 zoals gezegd twijfel ik nog

prettige cursus

Zowel digitaal als in boekvorm als naslagwerk. Beide zeer verzorgd.

• Welke score geef je het product: cursus-krachtige-composities
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-krachtige-composities prima
  • Zou je het product: cursus-krachtige-composities aanbevelen? Ja

Handige cursus

Er zit één foutje bij de vragen. De een-na-laatste vraag wordt het goede antwoord fout gerekend. ;-)

• Welke score geef je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit Zeer leerzaam
  • Zou je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit aanbevelen? Ja

Inspirerend

Dit was een inspirerend webinar met heel veel leermomenten en nu in de praktijk verder mijn eigen creativiteit erin brengen.

• Welke score geef je het product: cursus-lightbulb-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightbulb-fotograferen Fantastisch

Leerzaam, duidelijke uitleg

Fijn dat alles op eigen tempo kan, dat je terug kunt kijken en weer even iets kunt nazoeken als je het niet meer weet. Eenvoudig en duidelijk taalgebruik

• Welke score geef je het product: cursus-lightbulb-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightbulb-fotograferen creatief, leuk en duidelijke uitleg

Over Zoom Academy