Zeer snelle reactie, de analyse van de foto en de positieve commentaren helpen me zeer goed om deze foto nog te verbeteren maar wat belangrijker is, zijn de aanbevelingen om later gelijkaardige foto's op een betere manier te maken, instellingen, compositie, nabewerking Alles komt aan bod...
allen aspecten komen aanbot voor beginnende fotograaf
Veel mogelijkheden met Zoom Pro. Heb reeds vele lessen gevolgd. Perfect uitgelegd en niet saai. Gevuld met passende humor. Nu met fotocoach een fijne aanvulling op het geheel.
Ik heb veel aan de tips zodat ik mijn fotografie kan verbeteren.
Korte en duidelijke instructie om bij de hand te hebben. Erg handig als je beginner bent.
Ik vond het een leerzame ervaring. Duidelijke uitleg met aangegeven wat de goede punten waren en uitleg wat beter kan.
Prima hier kan ik wat mee
Tom heeft een rustige en heldere manier van uitleggen. Prettig om aan te horen.
duidelijke uitleg en klare taal.
Ik vond het een duidelijke en goede cursus. Echter een aantal onderdelen behoren mijn inziens meer bij een cursus voor meer gevorderden of werden erg kort behandeld.
Goede uitleg van de cursus met duidelijke voorbeelden.
Wat een mooie en duidelijke omschrijving met wat al goed is en nog beter kan!
Ik was aan het twijfelen om Light-room te kopen, maar ik ben om, na deze cursus ga ik dit zeker deze aanschaven en leren om te gebruiken.
Zeer duidelijke uitleg en een fijn naslagwerk om zelf te oefenen.
Wat een mooie rustige uitleg!
duidelijke en heldere uitleg over wat je maar wil over fotografie
Goede uitgebreide feedback en ook goede tips waar ik nog verbetering aan kan brengen. Door feedback te vragen over je werk kun je fotografie skills verbeteren.
ik vind deze kaarten heel goed, er mogen nog kaarten gemaakt worden
alweer een zeer duidelijk cursus lightroom
Super handig deze kenniskaarten
Het is heel simpel. Zoek jouw foto die je wil laten beoordelen, vul je naam in en geef een e-mailadres op. Houd de bestandsomvang kleiner dan 15 Mb en binnen een kwartier ontvang je bericht van de met AI getrainde Fotocoach. Hier ga ik vaker gebruik van maken.
De heren zijn goed op elkaar ingespeeld, wanneer Tom iets uitlegt komt de aanvulling vanzelf alsof ik die vraag had kunnen stellen. Hartelijk dank heren.
ik heb de tips opgevolgd en is zeker betere foto geworden. dit laat net dat stukje van bewerking zien die mij weer laat groeien in bewerken en fotograferen. Die ervaren finishing touch mis ik nog en ben daarom zeer blij om het met mijn genomen foto op die manier verder te ontwikkelen.
Ik heb het nodige opgestoken met de online cursussen en ben blij met de tips van de fotocoach.
Echt een leuke manier om een foto te laten beoordelen. De beoordelingen nodigen uit tot wat meer "experimenteren". De toon is altijd vriendelijk en sporen je aan om meer te fotograferen.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem