Door deze trainingen wordt mijn kennis van LR vergroot en het nodigt uit om mijnoude foto's nog eens te gaan bekijken en eventueel te gaan bewerken
Heel veel informatie waar je veel aan hebt
Goede docent die vakundig en duidelijk uitlegt
zeker voor beginnende fotografen een leerzame 'academy'.
Tom legt het haar fijn uit
duidelijke uitleg
De foto is van een aantal jaren geleden, ik leer al beter de foto's bewerken. Dit ga ik zeker opnieuw doen met deze foto want ik vind hem wel heel erg leuk. Bedankt voor het goede advies.
Het geeft een motiverend gevoel. De positieve punten worden aangehaald , maar ook de punten die voor verbetering vatbaar zijn worden op een opbouwende manier gebracht. Zo hoort het ook te zijn. Ik ben alvast heel tevreden en stukje wijzer geworden.
Goede duidelijke, volledige cursus
duidelijke en heldere uitleg met veel voorbeelden en trucjes die je nabewerking een stuk sneller en makkelijker gaan maken!
Ik ben niet echt een fotograaf maar ben al een tijdje bezig om de oude foto's te organiseren. Met de kennis die ik hier op doe, kan ik ze net en beetje beter maken.
Door de herhalingen tijdens de cursus blijft het goed hangen!
Dit was voor iedereen goed te doen. De uitleg was zeer duidelijk.
Tom, Prima webinar weer.
Duidelijke uitleg.
De cursus geeft je inzichten in de mogelijkheden om onder moeilijke omstandigheden tot een goed resultaat te komen.
Als leek ben ik vorig jaar begonnen met LR, maar met alle webinars kan ik al zo veel doen. Ben superblij van de duidelijke uitleg. En nu gewoon proberen en doen! Dank je wel Tom
Tom laat de mogelijkheden van Lightroom goed zien en zegt daarbij ook dat je altijd zelf moet blijven nadenken over wat je wel en wat niet aan bewerkingen uitvoert. Dat je bewust moet zijn van wat je wil vertellen met een foto. En Lightroom helpt je bij het vertellen van dat verhaal.
Misschien iets te hoog gespannen verwachtingen, maar life online training zeker toegevoegde waarde. Misschien wordt AI gewoon teveel gehyped en laat Tom zien dat het allemaal gewone slimme dingetjes zijn die het werken met Lightroom vergemakkelijkt.
Met de goede trainingen over Lightroom Classic, word je op de hoogte gehouden van de nieuwe mogelijkheden m.b.v. de nieuwe Toolkit van Zoom. Zo blijf je zo goed op de hoogte zonder direct bij Adobe of op internet te moeten gaan zoeken. Ga zo door!
Ik gebruik LRC sinds 2023. Ik vind mij best behoorlijk handig met LRC, maar vanavond nog handiger :-)
De uitleg bij de cursussen is erg helder en het helpt dat ik meteen kan zien hoe wijzigingen in foto's worden toegepast. De theorie wordt meteen omgezet in de praktijk.
Toch wel wat zaken bijgeleerd waar ik het bestaan niet van kende. Er zijn vele manieren om iets te realiseren, maar duidelijk is nu dat het ook sneller en beter kan.
Geweldige cursus, waar je stap voor stap duidelijke uitleg krijgt.
Veel aandacht aan minder bekende functies gegeven. daardoor ook voor de wat meer ervaren lightroom gebruiker zeer leerzaam. Wel een toepassing die veel van de PC /Laptop vergt, dus met oudere pc soms niet even handig. Of veel tijd spenderen :)
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.