Er wordt rustig en duidelijk uitleg gegeven, Ik kan het goed volgen.
Een uitstekende cursus waarin op rustige duidelijke wijze uitleggen wordt uiteengezet hoe de Nikon Z 6 III werkt. De presentator heeft een prettige stem en komt zeer goed over. Dank voor deze cursus
Mijn eerste kennismaking met Lightroom. Ik vond het lastig om een goede start te maken. Die heb ik nu gevonden met deze stoomcursus. Helemaal top!
Zeer leerrijke webinar met goede uitleg en antwoord op vragen.
Ik sta versteld dat de omschrijving zo uitgebreid is en wel bij meerdere foto's dezelfde aanpassing voorgesteld worden. Ben blij met deze heel positieve feedback.
Ton Reuvers legt de nieuwe mogelijkheden met AI goed uit. Het is fijn dat je de cursus terug kunt kijken zodat je in alle rust de mogelijkheden kunt uitproberen.
Weggezakte kennis, bliksemsnel ophalen.
Makkelijk te volgen. Helemaal als je de video terug kijkt en gelijk mee doet. Dan kun je hem op stop zetten en zelf de acties uitproberen. Super leuk om te doen.
alles is behandeld en was prima te volgen en te oefenen tijdens de uitleg
Fijn om alles te zien en horen, maar ook terug kan kijken - werkt zeer plezierig en kan op deze manier goed beklijven
Het is een leuke leerzame cursus waar alles stap voor stap wordt uitgelegd en je een hoop dingen leert waar je waarschijnlijk zelf nooit aan gedacht zou hebben. Het stukje Photoshop en Lightroom is wel aan te raden om te doen met deze programma's geopend in de buurt zodat je dingen meteen kan proberen. Zeker een aanrader om eens te volgen
Alle aspecten van de foto worden besproken en zowel de sterke punten als de mogelijke verbeterpunten komen aan bod.
Veel geleerd op een vermakelijke manier. Heerlijk no-nonsense.
de uitleg is duidelijk en helder
Plezierig te lezen dat mijn fotografie erop vooruit gaat. Leerrijk door de tips die het mogelijk maken me nog te verbeteren in de toekomst.
met veel plezier de hele cursus achter elkaar doorgenomen, past heel goed bij mijn interesse.
In eigen tempo veel nieuws leren en direct in de praktijk doen. Leuk en zeer leerzaam. Voorlopig ben ik niet uitgeleerd.
Informatief, wel voor starters macrofotografie, daar reken ik mezelf niet meer toe.
De onderwerpen behandeld door Tom zijn goed en duidelijk uitgelegd. En altijd handige tips zelfs als je iets mogelijk nodig hebt zal deze je niet direct naar het duurste sturen. Perfect
Korte bondige uitleg
nvt
Ben al enige tijd verbonden met Lightroom maar de AI functies ben ik nu aan het ontdekken en uitproberen
Voordat je bij het gewenste onderdeel bent heb je 80 andere door geheten geworsteld. Aan de user-side mag/moetveel gebeuren
Altijd fijn top expert als Tom bezig te horen maar ook de interviewer was van grote toegevoegde waarde
Nog niet uitgeprobeerd, maar gaat het zeker doen om te leren
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.