Voor mij is het geschrevene soms erg onduidelijk. Ik heb eigenlijk liever korte duidelijke filmpjes
Alles staat keurig op een rijtje, wordt beknopt maar duidelijk behandeld.
leuke
Door alle voorbeelden en oefeningen veel geleerd.
Moet wel een paar keer oefenen omdat je de informatie wel eens vergeet waar het stond. maar kan altijd weer terug bladeren.
interessante cursus
Simpel uitgelegd. maar leerzaam
rima diepgang. Bruikbaar voor beginner en gevorderde. Veel nuttige zaken geleerd.
De cursussen zijn to the point en zeer helder
Leuk, die cursussen over elk jaargetijde. Makkelijk om vrij snel te volgen, want de cursus is niet al te lang. Voldoende nuttige tips waar je echt iets aan hebt.
Toch nog wat geleerd
Heel erg fijn om met de ze cursus gewerkt te hebben. Heel erg duidelijk en kan er snel mee aan de slag.
interessante cursus ,zeer leerzaam.
Goede voorbeelden, duidelijke uitleg met voorbeeld foto's.
Boeiende cursus waarbij je algauw het volgende hoofdstuk wilt doen
Ik vond de training erg prettig. Alles werd duidelijk en op een rustige manier uitgelegd en ik vond het fijn dat het allemaal niet zo formeel was. Het voordeel van een online training zoals deze vind ik dat je zelf kan bepalen wanneer je weer even verder gaat. Fijn dat deze stopt waar je bent gebleven.
De cursus is makkelijk te volgen door een praktische uitleg en duidelijke video's.
Nuttige informatie en een goede en duidelijke uitleg in de video's
Heerlijk hulpmiddel voor je camera
Er wordt duidelijk en uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden van de presets.
Bij elk stukje weer iets bijgeleerd (klein of groot). Ook een zeer goede herhaling van het gekende en een tijdje niet meer gebruikt te hebben. Top! Om het zeer kort uit te drukken.
"Simpele",duidelijke uitleg. Ik kan er direct mee aan de slag, ook voor hobbyfotograaf te begrijpen.
Omdat de onderdelen nu apart werden behandeld is er nog meer duidelijk geworden. Ook onder de knop maskeren zijn veel nieuwe dingen behandeld. Deze cursus is voor iedereen aan te bevelen.
stapsgewijs duidelijkheid geven over de mogelijkheden van lightroom cc
Heerlijk naslagwerk maar ook diverse dingen wat ik nog niet wist.