zeer leerzaam, zaten voor mij wat verborgen tips in.
leuk en leerzaam
Alles simpel uitgelegd. Top
Veel uitleg. Goed te volgen.
Goede uitleg Tom. Geweldig hoe je van een hondenfoto een meesterwerkje kan maken !
Het eerste deel van de cursus is prima te volgen en zeer geschikt voor een beginner zoals ik. Het deel nabewerking is té gedetailleerd. Ik denk dat beginners meer gebaat zijn in een uitleg wat er met bewerkingsprogramma's mogelijk is in plaats van meteen met ideale waardes voor bepaalde foto's.
Het is een overzichtelijke bron van informatie, waarbij heel veel dingen die je als fotograaf tegenkomt het interessant maken. keep the good work going!
Erg duidelijk uitgelegd. Vaak kort herhaling en prima werk - leer flow
Veel zaken die direct in de praktijk kunnen worden geoefend.
veel geleerd
Als beginnend Lightroom gebruiker, met enige kennis van foto bewerking programma's maar ik denk ook als puur beginner, is dit een ideale opstap om in ieder geval de basis te leren kennen.
Als je geïnteresseerd bent in fotografie en graag wilt weten hoe het werkt of gemaakt is, is zoom Academy een aanrader. Alles wat je wilt weten op een plek en overal te bekijken dankzij de app. Alle masterclasses kun je terugkijken wanneer jij dat wilt. Alle onderwerpen zijn te bekijken en te lezen, heel fijn
Ook hier weer veel geleerd
Ik heb door deze cursus veel onbekende onderdelen van mijn camera geleerd te gebruiken. Ook mijn kijk op manieren van fotograferen is verbeterd.
prima en duidelijke instructies
Overzichtelijk, informatief, leerzaaam, en leuk om weer een terug te kijken
Informatief, instrumenteel en entholusiast!
Er valt iets uit te leren
Goede serie met veel onderwerpen
Sommige onderdelen ga ik zeker proberen maar niet alles. Ik haal er uit wat ik leuk vind
Heldere uitleg, veel geleerd en veel inspiratie opgedaan.
Bijscholing Lightroom Classic, een must
Herhaald wat je misschien al weet maar herhaling is de moeder van de wijsheid
Toch weer een paar kleine, maar zeker handige nieuwe dingen geleerd!
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem