heel erg leerzaam

Mooie en duidelijke cursus waar je heel veel van opsteekt. Door goed te kijken, stapje naar links of rechts, kikkerperspectief krijg je een hele andere foto, zelfs een betere foto. Alleen klopt niet alles meer in het nabewerken, daar moet even na gekeken worden. Verder een super cursus?

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie super cursus
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Goede cursus met duidelijke voorbeelden

Goed te volgen en ook een aantal nuttige oefeningen

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Prettig leren

Het is erg fijn om de laptop te pakken en op de tijden dat het jou uitkomt verder te gaan met een leerlijn.

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf top leerlijn
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Ja

Top cursus

Hierin wordt duidelijk uitgelegd wat je AI kan doen in de fotowereld

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers N.v.t.
  • Zou je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers aanbevelen? Ja

Duidelijk, toch weer nieuwe dingen geleerd

Redelijk compact een goede basisuitleg over lightroom. Ondanks dat ik er al wel een beetje bekend mee bent, toch weer nieuwe dingen geleerd.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Compacte, maar toch veelzijdige uitleg.
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

zeer duidelijk

leerzaam

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers leerzaam en duidelijke uitleg

heel leerzaam

Op een leuke en leerzame manier leren. Ik vind het professioneel en leerzaam.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Leerzaam
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Ik vindt deze criteria geweldig

Een heerlijke AI ervaring als je zo heerlijk kan meemaken hoe je foto wordt afgekraakt! Al met al weer een ervaring rijker. Maar hoe je het went of keert, als ik de foto mooi vindt en een ander vind de foto ook mooi ben ik een tevreden mens.

• Welke score geef je het product: Fotoroast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotoroast Ja geweldige No nonsens feedback
  • Zou je het product: Fotoroast aanbevelen? Nee

Duidelijke uitleg. Zeer informatief.

Duidelijke uitleg. Zeer informatief.

• Welke score geef je het product: filter-landschap
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: filter-landschap Verhelderend om met filters in een landschap te werken
  • Zou je het product: filter-landschap aanbevelen? Ja

Helder en kort en krachtig

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Prima
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Boeiend!

Heel veel tips en trucs, op mijn eigen tempo, blij mee!

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek fijne manier om meer te leren over het werken met een externe flitser
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

Heel volledig en leerzaam

Helpt je als beginner absoluut een heel eind op weg met veel en volledige informatie

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Heel volledig en leerzaam
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Duidelijk

Alles wordt duidelijk en op en begrijpelijke manier uitgelegd

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf Leerzaam
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Ja

Alles is super leerzaam en leuk gebracht

Tot nu toe alleen maar positieve ervaring(en) gehad! Super

• Welke score geef je het product: training-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: training-perfectie-photoshop Alles is super leerzaam en leuk gebracht
  • Zou je het product: training-perfectie-photoshop aanbevelen? Ja

Zeer helder en duidelijk !

Heel heldere en duidelijke uitleg en en goede basis om te beginnen met Lightroom!

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom beknopt, maar functioneel
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Leuk en behulpzaam deze feedback

Bij onze fotoclub kreeg ik als feedback dat de voorgrond te veel aandacht kreeg. Ik vind het leuk om te horen, dat invulling van de voorgrond juist goed is en zelfs nog meer de aandacht mag krijgen. Met ook tips daarbij.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Uitstekend
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Duidelijke taal waardoor je na gaat denken over je bedoelingen.

Ondanks de kolderieke benadering ga je toch beter nadenken over het maken en bewerken van je foto.

• Welke score geef je het product: Fotoroast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotoroast Leuk om eenmalig te doen.
  • Zou je het product: Fotoroast aanbevelen? Nee

Een geweldige cusus en een prachtige toolkit

Een geweldige cusus en een prachtige toolkit. De uitleg is helder en wordt op een rustige manier gepresenteerd. Erg de moeite waard!!

• Welke score geef je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-perfectie-photoshop Geweldig en leerzaam
  • Zou je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop aanbevelen? Ja

Weer veel geleerd

Goede uitleg en voor mij lekker te volgen en ik heb de gelegenheid om het regelmatig terug te kijken.

• Welke score geef je het product: perfectie-in-photoshop-live
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: perfectie-in-photoshop-live N.v.t.
  • Zou je het product: perfectie-in-photoshop-live aanbevelen? N.v.t.

Degelijke feedback

Het was de eerste keer dat ik fotocoach gebruikte, en ik ben aangenaam verrast van de degelijke en zeer kwaliteitsvolle feedback. Deze fotocoach ga ik nog gebruiken, dit is een prima service. Dankjewel hiervoor

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Ik was verrast van de degelijke feedback die ik kreeg, en waar ik zeker mee verder kan.

leerzaam en inspirerend

leerzaam en inspirerend

• Welke score geef je het product: filter-landschap
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: filter-landschap leerzaam en inspirerend
  • Zou je het product: filter-landschap aanbevelen? Ja

Geweldige uitleg

Een geweldige uitleg

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers Op een rustige manier uitgelegd .

Schandalig rapport

K heb van proffesionele fotografen meer dan een positieve reactie ontvangen. Probeer fotografen positief advies te geven in plaats van op een schofterige wijze nefatief te beoordelen, ik zal hier nooit weer gebruik van maken.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotoroast Waardeloos
  • Zou je het product: Fotoroast aanbevelen? Nee

Leuke reactie, met algemene tips en er zijn altijd andere mogelijkheden

Leuke reactie, met algemene tips en er zijn altijd andere mogelijkheden. Ik had ongeveer 2 dezelfde foto's met vergelijkbaar commentaar dus dat klopt wel. Ik ga het nog wel eens proberen met een andere of slechtere foto eens kijken wat de AI-adviseur daarvan denkt.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach leuk, algemene tips
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Krijg een goede weergave over de beoordeling.

De punten die in de beoordeling worden aangegeven zijn leerzaam en zeker in de fotografie mee nemen.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach N.v.t.

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem