super handig

super handig om snel even terug te kijken

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten fijn en handig
  • Zou je het product: fotografie-hulpkaarten aanbevelen? Ja

Geweldig !

Opnieuw veel geleerd

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Geweldig
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

Duidelijke, concrete informatie over basiseigenschappen.

Veel bijgeleerd, ook over fotobewerking met Lightroom classic.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie duidelijk en concreet

...................

........................................................

• Welke score geef je het product: sportactie-fritsvaneldik
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sportactie-fritsvaneldik N.v.t.
  • Zou je het product: sportactie-fritsvaneldik aanbevelen? N.v.t.

duidelijke uitleg, en leuk om naar te kijken

Duidelijke uitleg, en heel fijn dat de in de cursus gebruikte beelden ook bijgeleverd worden, zodat je bij het terugkijken ook zelf meteen mee kan doen. Dan blijft het geleerde toch meteen beter hangen.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Duidelijke uitleg, en leuk om mee te doen tijdens de video

Heel verhelderend

Goede en duidelijke uitleg. Ik heb wel het idee dat er een aantal zaken niet zijn benoemd waar wel op wordt teruggekomen met de zin zoiets als "wat ik eerder heb laten zien", terwijl dat dus niet zo was.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii Fantastische camera
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? Ja

Te veel hulpmiddelen

Het ging mij te veel om allerlei hulpmiddelen en apparatuur dan om puur fotografie..

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst commercieel
  • Zou je het product: creatieve-macrofotografie-herfst aanbevelen? Nee

Een goede uitleg en daardoor makkelijk te volgen.

Dit is een leuke en goede basiscursus waar ik als leek aan begon maar nu meer begrijp over de belichtingsdriehoek en daardoor kan ik nu meer proberen.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie goed en duidelijk
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Met name de q knop met het verkorte snelmenu is een aanrader!

De menustructuur en het verkorte snelmenu zijn goed doorgenomen en verhogen mijn gebuik van de camera!

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Met name de q knop met het verkorte snelmenu is een aanrader!
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Mooi in elkaar gezet

Bevalt zeer goed

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie N.v.t.

Leerzame cursus

Voor een totale leek zoals ik, is dit echt een fijne cursus waar je veel van kan leren.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Leerzaam en niet moeilijk

Stoomcursus Lightroom Classic

Ik gebruik Lightroom CC al jaren maar was toch benieuwd naar wat Zoom.nl erover te vertellen had. Zeer verrassend en verfrissend. Er zijn toch altijd nieuwe inzichten en zaken die ik nog niet wist. De manier van lesgeven, interactie tussen de 2 personen, vind ik ook leuk. Ik zou het iedereen aanraden om deze cursus te volgen, ook hen die al jaren Lightroom CC gebruiken. Ik ben al benieuwd naar de volgende cursus.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Verfrissend
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Goede ervaring om de bossen op een andere manier te benaderen.

Leuk om tte zien wat er allemaal bij komt kijken als je verder wilt komen dan een kiekje te schieten

• Welke score geef je het product: online-cursus-bosfotografie-2 N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-bosfotografie-2 N.v.t.
  • Zou je het product: online-cursus-bosfotografie-2 aanbevelen? N.v.t.

Deze cursus geeft mij veel inzicht in de compositie bij macro.

Ik kan nog veel leren van de compositie van onderwerpen en deze cursus geeft mij dat inzicht.

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst N.v.t.
  • Zou je het product: creatieve-macrofotografie-herfst aanbevelen? Ja

Voortdurende ontdekking

Ik fotograaf al lang maar het is goed om nu structureel de mogelijkheden te ontdekken en zien wat goed bij me past.

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets Uitproberen
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Duidelijke cursus en goed uitgelegd.

Bij Tom volg ik graag een cursus omdat Tom het goed rustig en duidelijk uitlegd.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Zeer handig

Zeer complete basis training

Het is een mooie opstap om Photoshop in basis onder de knie te krijgen met veel voorbeeld bewerkingen op oefen bestanden. Kortom een uitstekende opstap naar het werken met Photoshop.

• Welke score geef je het product: lagen-maken-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lagen-maken-in-photoshop Duidelijke en heldere uitleg
  • Zou je het product: lagen-maken-in-photoshop aanbevelen? Ja

duidelijk

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast goed
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Je krijgt veel basis kennis aangereikt

Veel informatie, wordt over het algemeen helder uitgelegd. Enkele filmpjes lijken wat gedateerd en de eigen menig van de fotograaf komt duidelijk naar voren. Dat kan je helpen voor een eerste keuze. Het filmpje over lightroom waarin de rotspartij als RAW foto wordt gebruikt, jammer volstrekt onduidelijk wat hier gebeurd. Op het einde wordt duidelijk dat er veel mogelijkheden zijn om een foto te verbeteren, maar de weg er naar toe is een leercurve die nogal stijl is.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Je krijgt veel basis kennis aangereikt

Fijn deze info

Fijn om op deze wijze weer een stukje bij te leren. Door terug te kunnen kijken, kun je het program in eigen tempo volgen

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom duidelijk

fijne cursus

duidelijke uitleg en video's

• Welke score geef je het product: lagen-maken-in-photoshop N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lagen-maken-in-photoshop N.v.t.
  • Zou je het product: lagen-maken-in-photoshop aanbevelen? N.v.t.

Duidelijk en informatief

Ik vond het leuk dot te doen, zal niet dagelijks dit gebruiken maar in sommige situaties wel makkelijk

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets Kan veel met presets
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

Leerzaam met prima uitleg

Veel geleerd. Vol Marco nu ook op Insta om meer ervaring op te doen.

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst Geweldig
  • Zou je het product: creatieve-macrofotografie-herfst aanbevelen? Ja

Helemaal blij met de feedback en de tips

De hele foto wordt puntsgewijs duidelijk beschreven met de goede punten en tevens tips tot verbetering en ideeën voor andere creatieve opties. Dus eigenlijk niets dan lovend over deze mogelijkheid die zoom.nl bied.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Helemaal top
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

heb deze gebruikt voort ee nsnelle wrap up over wat ik gemist zou kunnen hebben

heb deze gebruikt voort een snelle wrap up over wat ik gemist zou kunnen hebben na ruim een jaar geleden de Lightroon training te hebben gevolg, zelf veel ermee te hebben gewerkt. Ga nu de opstap maken naar Photoshop.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom snel, volledig en goed te volgen

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.