leerzaam en interessant

ik heb toch weer een aantal nieuwe en interessante dingen geleerd in het omzetten van een foto van kleur naar zwart/wit.

• Welke score geef je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit goed
  • Zou je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit aanbevelen? Ja

Fantastich

De cursus geeft veel inzicht en maakt duidelijk wat er allemaal voor nodig. En welke hulpmiddelen die er zijn (bijv. apps).

• Welke score geef je het product: cursus-sterrenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-sterrenfotografie Fantastich
  • Zou je het product: cursus-sterrenfotografie aanbevelen? Ja

interresant

zeer uitgebreide online cursus

• Welke score geef je het product: sluitertijd-en-diafragma
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sluitertijd-en-diafragma veel geleerd
  • Zou je het product: sluitertijd-en-diafragma aanbevelen? Ja

leerrijk

motiverende lessen

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie positief
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

de eerste indruk is goed, nu verder

ditis mijn eerste ervaring , die is goed. ik ben benieuwd naar de volgende en uitgebreide cursus

• Welke score geef je het product: kennismaken-met-zoom-academy N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: kennismaken-met-zoom-academy N.v.t.
  • Zou je het product: kennismaken-met-zoom-academy aanbevelen? N.v.t.

Geweldig leerzaam

Op mijn eigen tempo prettig vermaakt.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen Geweldig leerzaam
  • Zou je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen aanbevelen? Ja

Leuke samenvatting van verbeterpunten fotograferen

Veel zaken meenemen voor verschillende opdrachten zou een inhoud van fototas niet misstaan

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Leuk
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg

Ik kon alles prima volgen door de duidelijke uitleg.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter Goede tips foto's in de sneuw
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter aanbevelen? Ja

In je eigen tempo een cursus volgen

Het is heel prettig om een on-line cursus in je eigen tempo te kunnen volgen en evengoed vragen te kunnen stellen als dat nodig is.

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 N.v.t.
  • Zou je het product: abonneecadeaus-2022 aanbevelen? Ja

Prima cursus voor de onervaren fotograaf

persoonlijk had ik meer gedacht te halen uit deze cursus, maar blijkbaar had ik toch al veel kennis in huis die ik zelf verzameld had, dmv youtube en mede fotografen had ik al wel een en ander aan voor kennis, toch hier en daar een paar handige tips gespot zoals een aantal appjes waar ik het bestaan nog niet van wist

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Prima Cursus
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Leerzaam

Veel geleerd maar: oefening baart kunst. Zal dus dit regelmatig moeten herhalen voordat ik het mij eigen heb gemaakt.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk-2022 leerzaam
  • Zou je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk-2022 aanbevelen? Ja

Praktisch en toepasbaar

Heel erg toepasbaar in mijn fotografie, best wel het e.e.a. geleerd.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter Toepasbaar
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter aanbevelen? Ja

Heerlijk om bij jullie in allerlei cursussen te grasduinen

Ik heb voor mijn verjaardag, in juli dit abonnement gekregen ik had al een paar cursussen gedaan ben er erg blij mee.

• Welke score geef je het product: cursus-sterrenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-sterrenfotografie Nog nooit gedaan sterren fotograferen heb neen beetje een idee, ga er een keertje uitproberen.
  • Zou je het product: cursus-sterrenfotografie aanbevelen? Ja

Duidelijke en heldere cursus

Alle onderwerpen in deze cursus zijn uitgebreid en duidelijk besproken. Heb hier veel van geleerd hoe je diafragma en sluitersnelheid kan gebruiken en welk effect dit dan heeft. Daarnaast was het stapelen van foto's in Fotoshop en eye opener.

• Welke score geef je het product: sluitertijd-en-diafragma
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sluitertijd-en-diafragma Dor heldere uitleg geleerd hoe diafragma en sluitertijd gebruikt kunnen worden
  • Zou je het product: sluitertijd-en-diafragma aanbevelen? Ja

leerzame workflows

leerzame workflows

• Welke score geef je het product: lightroom-workflows
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-workflows N.v.t.
  • Zou je het product: lightroom-workflows aanbevelen? Ja

top

Perfecte kennismaking met fotografie

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

veel nuttige informatie in deze cursus

heel goede uitleg en interessante onderwerpen komen aan bod

• Welke score geef je het product: cursusbundel-krachtige-composities
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-krachtige-composities goede uitleg en keurig verzorgd
  • Zou je het product: cursusbundel-krachtige-composities aanbevelen? Ja

Super e-learning !

De online cursussen zijn zeer doordacht en gestructureerd opgebouwd, met een mooie mix van geschreven uitleg, foto en beeld materiaal en soms een instructie video of infochart. Zoom NL heeft het concept van online learning perfect begrepen en zeer toegankelijk gemaakt.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter Duidelijk en overzichtelijk

Hele goede uitleg Lightroom

Ben nu pas met LRC begonnen, heb dus weinig ervaring met het programma. Maar na deze cursus is het voor mij mogelijk om hiermee verder te gaan en mooie resultaten neer te gaan zetten.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Heel leerzaam zeker voor een beginner
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

Duidelijke cursus, zeker met de toevoeging van video's

Een en ander was al duidelijk, maar deze cursus heeft toch nog een paar goede tips opgeleverd die ik zeker in de praktijk ga brengen. Duidelijke video's met goede uitleg over instellingen in Lightroom en Photoshop.

• Welke score geef je het product: hdr-tot-in-de-perfectie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: hdr-tot-in-de-perfectie N.v.t.
  • Zou je het product: hdr-tot-in-de-perfectie aanbevelen? Ja

geweldig

Ik heb deze training als geweldig ervaren, ik heb er weer veel van opgestoken waar ik weer mee verder kan en veel oefenen!!

• Welke score geef je het product: online-cursus-bosfotografie-2
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-bosfotografie-2 prima
  • Zou je het product: online-cursus-bosfotografie-2 aanbevelen? Ja

Zoom Academy heeft leuke en leerzame cursussen.

Al meerdere cursussen gevolgd. Allemaal erg leerzaam. Veel cursussen zijn erg geschikt voor beginners, maar ook genoeg aanbod voor de meer ervaren persoon. Sommige onderwerpen mogen echter wel iets meer uitgediept worden en het zou leuk zijn als bij cursussen de inhoud van sommige onderwerpen niet een letterlijke kopie is uit het Zoom magazine.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk Erg leuk en leerzaam, met plezier aan gewerkt, maar mag wel bij meer workshops downloadbare oefenbestanden leveren (was nu erg beperkt).
  • Zou je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? Ja

Moeilijk

Voor mij is het geschrevene soms erg onduidelijk. Ik heb eigenlijk liever korte duidelijke filmpjes

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk Moeilijk voor niet ervaren photoshoppers
  • Zou je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? Ja

leerzaam

Alles staat keurig op een rijtje, wordt beknopt maar duidelijk behandeld.

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing heel verfrissend
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? Ja

leuke

leuke

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur N.v.t.
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? N.v.t.

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.