Zeer leerzaam

Ik heb een hoop (voor mij) nieuwe dingen gezien, maar heb één ding gemist en dat is hoe het gaat met credits. Ik heb maandelijks (maar) 25 credits in mijn abonnement en heb nog geen idee hoe snel dat gaat. Soms zie ik dat iets 10 credits kost, maar andere dingen weer 0. Verder, alles helder en duidelijk uitgelegd (zoals altijd :-))

• Welke score geef je het product: ai-workflows-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-photoshop Zeer leerzaam
  • Zou je het product: ai-workflows-photoshop aanbevelen? Ja

Interessante cursus. Wel bij de les blijven, kan soms ingewikkeld zijn.

Zeer leerzame cursus!!

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Zeer interessant!!
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Zeer zinvol.

Ik vond het een erg interessante video.

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan N.v.t.
  • Zou je het product: live-macro-daan aanbevelen? Ja

Fotograferen in de M stand is een uitstekende cursus

Mijn ervaring van deze Zoom Academy cursus fotograferen in de M stand is uitstekend. Een goede informatieve cursus die alle aspecten van het fotograferen in de M stand bijzonder goed tot uiting brengt met goede voorbeelden, instructies en quiz vragen. Zeer leerzaam.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Uitstekende cursus
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Prima cursus. Aanrader voor wie naar Oostenrijk gaat.

Cursus is uitgebreid qua onderwerpen. Beslaat geheel Oostenrijk van het water tot de bergen. Als ik straks naar Oostenrijk ga kan ik het geleerde zeker in de praktijk gebruiken.

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Perfecte cursus
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

weer wat bijgeleerd

Nooit te oud om te leren. Goede uitleg bij de nieuwe info en mogelijkheden.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom N.v.t.

mooi

mooie beelden

• Welke score geef je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: natuurfotografie-marco-de-paauw mooie beelden
  • Zou je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw aanbevelen? Ja

veel informatie

Veel geleerd.

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast prima
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Geweldig!

Niet eerder heb ik een ervaren fotograaf - met geweldig werk - zo'n glashelder verhaal zien vertellen!

• Welke score geef je het product: live-landschap-compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-landschap-compositie Glashelder verhaal!
  • Zou je het product: live-landschap-compositie aanbevelen? Ja

Leerzaam en inhoudelijk veel info

In deze cursus heb ik veel informatie opgedaan waarvan ik tot op heden wel van gehoord had maar niet nader heb bekeken. De informatie is door mij als heel informatief met heel duidelijke uitleg ontvangen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-op-reis
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-op-reis interessant en veel info
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-op-reis aanbevelen? Ja

Duidelijk leerzaam

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter N.v.t.

geweldig zoals altijd

geweldig zoals altijd

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom goed en duidelijk uitgelegd

veel op gestoken,

alweer veel geleerd, alleen nog proberen het te doen en te onthouden veel goede en mooie ideeën.

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek veel geleerd
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

Verrassende kritieken

Heb nu ongeveer 10 foto’s laten beoordelen door de fotocoach. Was daar in eerste aanleg wel terughoudend over maar ik ben positief verrast door enerzijds de positieve toon maar ook door de nuttige tips die worden gegeven om te verbeteren resp te experimenteren. Conclusie: stuur een foto in en je zult verrast worden

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Verrassend positief

Duidelijk uitgelegd

Duidelijke uitleg met veel interactie met de deelnemers

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom erg handig
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

duidelijk en no nonsens uitleg

Wat een heerlijke workflow / les Duidelijke taal

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter Wat een heerlijke workflow / les

Uitstekende en gevarieerde uitleg

Veel verschillende voorbeelden. Werkwijzen goed uitgelegd en ook het gebruik van bepaalde AI software. Waarom die wel of beter niet gebruikt konden worden om het gewenste resultaat te bereiken.. Erg goed! Complimenten. Hans Slaats

• Welke score geef je het product: ai-workflows-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-photoshop Geweldig en zeer leerzaam
  • Zou je het product: ai-workflows-photoshop aanbevelen? Ja

zeer opbouwende feedback met zeer goede adviezen

positieve ervaring je ontvangt zeer opbouwende feedback. ook tips om je fototechniek te verbeteren of te veranderen

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach positief

Altijd goed

Leuk als er weer een nieuwe webinar is, zie er altijd naar uit

• Zou je het product: ai-workflows-photoshop aanbevelen? Ja

Inhoud goed, app drie keer niets

De titel zegt eigenlijk alles al. De inhoud van de cursussen en boeken vind ik goed. Meer dan goed vaak, en inspirerend. Daarvoor echt dikke complimenten. Maar de app is echt ondoorgrondelijk. Je kunt er heel slecht je weg in vinden. Ik wil graag de boeken uit de bibliotheek lezen, maar vaak kom ik op goed geluk een keer in de bibliotheek uit, om maar iets te noemen. Waarom niet bij openen van de app gewoon een simpel beginscherm waar je naar de verschillende soorten inhoud staan aangegeven in categorieën, zoals bibliotheek, cursussen, maaterclasses etc?

• Welke score geef je het product: bibliotheekboeken
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheekboeken Onduidelijke app. Mooie inhoud
  • Zou je het product: bibliotheekboeken aanbevelen? Ja

Goed uitgelegd

Veel van geleerd

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-lightroom aanbevelen? N.v.t.

De fotocoach is een prima hulpmiddel om mijn skills te verbeteren.

Met behulp de fotocoach leer ik meer van het bewerken van foto's dan uit (les)boeken. De aanbevelingen breng ik direct in praktijk wat het maken en bewerken van je eigen foto's een stuk leuker maakt.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Een uitstekend hulpmiddel voor beginnende maar ook gevorderde fotografen

Zeer interessant

De combinatie van vragen en antwoorden kwamen overeen met mijn interesses.

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Interessant
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

Veel nieuwe instellingen en standpunten geleerd

Nieuwe aandachtspunten gekregen bij het fotograferen in de sneeuw. Vooral veel geleerd van de instellingen in lightroom om een foto te verbeteren

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter veel nieuwe instellingen geleerd

Hele fijne training

Alle facetten worden behandeld en goed uitgelegd. zeker de combinatie met video's

• Welke score geef je het product: fotografiecursus-lijnen-en-perspectief
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografiecursus-lijnen-en-perspectief Alles wordt behandeld en duidelijk uitgelegd
  • Zou je het product: fotografiecursus-lijnen-en-perspectief aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.