Erg positief

alles is erg duidelijk en er zijn veel mogelijkheden die ik nog niet ontdekt heb

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets veel keuze
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Leuk om zelf ook de bewerking toe te passen

Ik had ook het boek. En daarbij de cursus. Eerst zelf doen. En nog even nalezen als het onverhoopt toch niet helemaal lukt. Voor nu handig naslagwerk

• Welke score geef je het product: cursus-bewerken-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-bewerken-in-photoshop Stapje verder in het doorgroeien in Photoshop
  • Zou je het product: cursus-bewerken-in-photoshop aanbevelen? Ja

Prima uitleg. Alleen voorbeelden Lightroom zijn niet van de recente versie.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Heel leerzaam.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

leerzaam

heb de videos 2 maal bekeken met 6 maand ertussen. en dan pik ik toch nog nieuwe dingen op

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii-pro
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii-pro prima
  • Zou je het product: nikon-z6iii-pro aanbevelen? Ja

geweldig

Erg leuk en makkelijk om te volgen. Ik ga zeker met de verkregen tips aan de gang., Bedankt

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst Erg interessant en veel geleerd

Zeer helder uitgelegd

Wat een nieuwe ontwikkelingen dankzij AI. Heel veel nieuwe handige presets met verbluffende resultaten. Ik voelde mij bevoorrecht op de publiekstribune te hebben mogen plaatsnemen! Dank daarvoor.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Enorme verbetering van LrC

Verheldered

Als ervaren Lightroom gebruiker raken bepaalde functies een beetje ondergesneeuwd. Met een cursus als deze worden die terug opgefrist.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

erg nuttige cursus, veel van geleerd

fijn om deze cursus zo te kunnen volgen; relaxt op de bank en af en toe voorbeelden bekijken en toepassen in mijn eigen foto's. Als iets niet duidelijk is kan ik het terug kijken en opnieuw doen.

• Welke score geef je het product: cursus-macro-en-close-up
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-macro-en-close-up erg zinvolle cursus voor mijn fotografie
  • Zou je het product: cursus-macro-en-close-up aanbevelen? Ja

Erg leerzaam, begin was voort mij een uitdaging

Het was mijn eerste keer dus de stream bleef een tijdje op pauze staan, had geen Play icoontje. Eigen schuld dus maar weet het nu voor een volgende keer

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Leerzaam

Inspirerend

Ik zat al een behoorlijke tijd te twijfelen of ik wilde investeren in een Macrolens om te kijken of deze vorm van fotografie mij werkelijk zou passen (ik vindt nu namelijk nog alles leuk en zie overal prachtige uitdagingen en inspiratie in). Maar nu ik deze masterclass heb gezien zie ik dat je ontzettend veel creativiteit kan toepassen en dat het niet de hele wereld hoeft te kosten aan materialen. Dit maak de stap naar Marco toegankelijker om eens te kijken of deze inspirerende wereld ook mij zo gaat vangen. Ondertussen de tussenringen besteld en laat de paddenstoelen maar oppoppen . Dank voor je inspiratie.

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst N.v.t.
  • Zou je het product: creatieve-macrofotografie-herfst aanbevelen? N.v.t.

Zeer leerzaam

Keer op keer genieten

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Top

Presents in gebruik. Geweldig

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets Top
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Geweldige cursus om de camera beter te leren kennen

Ik heb de camera nu ongeveer 7 maanden. Voor mijn gevoel kon ik al redelijk met het toestel overweg maar deze cursus heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ik hoop dat er nog een aanvulling komt na aanleiding van de nieuwe update van de software naar versie 2.0 die is best ingrijpend

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii-pro
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii-pro Een fijn toestel
  • Zou je het product: nikon-z6iii-pro aanbevelen? Ja

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst .

Makkelijk om te volgen

Voor mij is het goed te doen, nu in praktijk oefenen.

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek Goed
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

Goede opfris cursus.

Goede opfris cursus.

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing Goede opfris cursus.
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? Ja

Prima cursus

Veel was al bekend uit andere cursussen

• Welke score geef je het product: cityscapes
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cityscapes prima
  • Zou je het product: cityscapes aanbevelen? Ja

kort bondig en duidelijk

heel interressant en leerrijk

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets N.v.t.

heel duidelijk en leerzaam

heel duidelijk en leerzaam

• Welke score geef je het product: creatieve-macrofotografie-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatieve-macrofotografie-herfst super

Heel leerzaam

Ik weet nu welke stappen ik moet ondernemen om Pro fotograaf te worden

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf N.v.t.
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Ja

Helder en compact uitgelegd.

Ik ben al een tijd met lightroom aan de slag maar eigenlijk zonder goed te weten hoe ik het moet organiseren. Catalogus was dan "beschadigd" en nu opnieuw begonnen. Deze cursus heeft een heel aantal AHA momenten opgeleverd! Ik vertrouw mij nu opnieuw en duidelijk beter geordend aan de slag te gaan.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Helder en compact uitgelegd

Leuke leerrijke cursus

Leuke leerrijke cursus

• Welke score geef je het product: raw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: raw N.v.t.
  • Zou je het product: raw aanbevelen? Ja

Heel erg leerzaam

Ik heb genoten van de goede uitleg van de heren met mooie voorbeelden.

• Welke score geef je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers geweldig zoals altijd
  • Zou je het product: live-ai-in-lr-tom-reuvers aanbevelen? Ja

Helder en duidelijke uitleg

Reeds beetje bekend met Lightroom, na deze uitleg is er meer duidelijk geworden.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Helder en duidelijk

Mooie beoordeling

Bedankt voor de mooie beoordeling en de tips om nog meer uit de foto te halen.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Zeer positief
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.