soms te gemakkelijk voorgesteld

massa aan informatie bedankt voor de "alt" toets combinaties

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom N.v.t.

Topcursus

Erg duidelijk en gestructureerd waarbij je nog extra tips krijgt in de filmpjes. Mijn samvenvatting gaat in mijn cameratas.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Gestructureerd en interessant.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Veel verschillende soorten cursussen en boeken.

Een mooie manier om het fotograferen onder de knie te krijgen en je kennis uit te breiden.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Duidelijke uitleg die je in eigen tempo kan bekijken en lezen. De afwisseling tussen lezen en video is erg prettig.

erg toegankelijk voor beginners

zeer fijne dienst met veel uitleg over alle aspecten van fotografie, iedere cursus heeft een onderwerp waar diep op in word gegaan maar vaak word er nog net wat extra uitleg omheen gegeven, zoals algemene camera instellingen, tips over compositie stijlen bij het specifieke onderwerp, of handige trucjes voor in de nabewerking. ik ben beginnend hobby fotograaf en wil met name mijn vakantie foto's dat beetje mooier maken door een idee te hebben over wat ik allemaal met mijn camera kan doen. Cususen zijn voor mij goed te begrijpen en ik heb het idee dat ik net wat meer leer dan mijn oorspronkelijke doel wat super is.

• Welke score geef je het product: reisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: reisfotografie volledige en uitgebreide uitleg voor elk niveau
  • Zou je het product: reisfotografie aanbevelen? Ja

Goed uitgelegd

Makkelijke cursus om te volgen

• Welke score geef je het product: belichtingsdriehoek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: belichtingsdriehoek Makkelijk te volgen
  • Zou je het product: belichtingsdriehoek aanbevelen? Ja

ik tijd nodig om het geleerde in praktijk te brengen

een duidelijke en goede uitleg

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast N.v.t.
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? N.v.t.

Makkelijk

Altijd makkelijk zo een hulpkaart

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten Gewoon handig
  • Zou je het product: fotografie-hulpkaarten aanbevelen? Ja

Interessant

Voor de visuele leerling zou het fijner zijn als de lessen met tekst ook als video zijn - waarin iemand je meeneemt in de tekst en wat meer foto voorbeelden laat zien

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-zomer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-zomer Interessant
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-zomer aanbevelen? Ja

Goede en duidelijkje uitleg

Korte maar zeer prettig om naar te kijken.

super!!

Leuk om advies te krijgen over de doorgestuurde foto. Tips zijn steeds welkom!

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach een meerwaarde
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Zeer leerzaam en uitstekend gepresenteerd

Top cursus, zeer leerzaam, no nonsense presentatie van Marco de Paauw. Prachtige foto's, goed verwoord en prima uitleg. Hij straalt kennis, ervaring en betrokkenheid uit bij de presentatie van zijn foto's. Ik overweeg om bij hem een workshop de gaan volgen.

• Welke score geef je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: natuurfotografie-marco-de-paauw Top presentatie met no nonsense.
  • Zou je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw aanbevelen? Ja

Veel geleerd over vogels

Ik heb er in de praktijk ook wat aan. En oefen nu met het benaderen van vogels

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie top
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

goed uit in simpele taal

ga er wel ander tegen aan kijken met wat voor tijd hij hie mee bezig is om een plaatje te schieten (wel Top).

• Welke score geef je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: natuurfotografie-marco-de-paauw goed
  • Zou je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw aanbevelen? Ja

Heel leerzaam om Fotocoach te gebruiken

De beoordeling door Fotocoach geeft aanleiding om de ingediende foto met andere ogen te bekijken. Ik heb vaker gebruik gemaakt van Fotocoach, die er wel eens naast zit. Desalniettemin zal ik Fotocoach zeker blijven gebruiken.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach N.v.t.
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

zeer leerzaam en duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg van de instructeur. Werkt verhelderend met de beelden erbij tov lezen in een boek.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii erg leerzaam
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? Ja

Een fantastische cursus, waardoor ik de basis veel beter begrijp

Een hele fijne cursus, waarin alles goed uitgelegd wordt, zodat je alles goed begrijpt. Ik snap de basis nu veel beter, en hoop veel betere foto's te kunnen maken en bewerken!

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Ontzettend leerzaam voor een goede basis

geweldig

zeer leerzaam veel opgestoken.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie zeer leerzaam.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Handig

Vooral voor beginnende fotografen

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten Handig
  • Zou je het product: fotografie-hulpkaarten aanbevelen? Ja

heel leervol

het is wel veel, dus je moet er echt veel en vaak mee oefenen

Verhelderend!

Super duidelijk uitgelegd en heel goed te volgen.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Super duidelijk uitgelegd en heel goed te volgen.
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Basis en meer heel begrijpelijk uitgelegd

Zowel de basis zaken als de meer bijzondere instellingen en zaken worden op een begrijpelijke manier uitgelegd, stap voor stap. Misschien niet compleet, maar wel de meest gebruikelijke zaken. Bepaalde voorbeelden zijn niet duidelijk waarneembaar omdat de video op een ander punt stond. Over het algemeen: zeer goede cursus.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii nog weinig ervaring
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? N.v.t.

Duidelijk veel geleerd

Goede uitleg met duidelijke voorbeelden.

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Duidelijk, veel van opgestoken
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Goede uitleg

Deze cursus maakt het voor iedereen makkelijker om te fotograferen in de M-stand. Duidelijke uitleg en voorbeelden

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? N.v.t.

zinvol en nuttig cursusaanbod

Veel goede tips en trics tijdens de vele cursussen

• Welke score geef je het product: geld-verdienen-met-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: geld-verdienen-met-fotografie zinvol ter overweging
  • Zou je het product: geld-verdienen-met-fotografie aanbevelen? Ja

Heel leerzaam

Interessant om zoveel te leren over belichting

• Welke score geef je het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio N.v.t.
  • Zou je het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem