Goed uitgelegd. Zeer nuttig in de praktijk.
Ik heb wel eens tutorials gekeken maar nog nooit ben ik zo ver gekomen in Lightroom als nu. Het is echt ideaal om het zo te kunnen volgen, tussentijds mee doen en op je gemakje alles bekijken. De prijs voor het lidmaatschap is wel een dingetje en niet voor iedereen misschien mogelijk.
Op zich ben ik - wellicht door mijn leeftijd :-) - een beetje achterdochtig wat het gebruik van AI betreft, wel goed beseffend dat deze technologie het laatste jaar sterke vooruitgang heeft gemaakt en met verbluffende 'natuurlijke' resultaten op de proppen komt. Ik was dan ook heel erg benieuwd naar de feedback op de foto die ik voor het eerst aan FotoCoach aanbood. Binnen de 10' na inzenden kwam de mail en die verraste me in positieve zin. Naast de algemene beoordeling werd er liefst op acht punten commentaar gegeven. Je kunt natuurlijk kniezerig zijn en aangeven dat de feedback op enkele punten eerder algemeen is, maar als ik eerlijk ben... de feedback is toch wel knap opgebouwd en onderbouwd. Bovendien zet de feedback aan om te reflecteren op je foto en te kijken of je inderdaad tot beter resultaat kunt komen als je rekening houdt met de suggesties. Kortom: een handige tool om snel meer over je werk te weten te komen die meer inhoudt dan een duimpje op Instagram of Facebook.
De beoordeling brengt nieuwe inzichten in het benaderen van het onderwerp.
Het is leerzaam je ontdekt door de Fotocoach dat er in de nabewerking nog punten zijn die de foto beter en mooier kan maken
Door een ander de foto te laten beoordelen, en daar ook wat advies en tips te krijgen kijk ik ook weer anders naar de foto. Top
Super fijne basis cursus, je snapt in no-time waar het bij fotograferen in de basis om draait
Een geweldige uiteenzetting van mijn foto, duidelijke taal en hier kan ik verder mee om mij beter te ontwikkelen als fotograaf maar dan wel als amateur fotograaf...
Mooi uitgelegd aan de hand van de video's beter dan uitleg uit een boek
Belangrijk om een andere kijk op je foto te krijgen
Zoomacademy is super leerzaam en met duidelijk uitleg op al je vragen.
Verrassend om zo snel een beoordeling van je ingestuurde foto te krijgen. Dank hiervoor en zeker het positieve commentaar. Zeker hierdoor blijf ik PRO lid. Op deze wijze is je lidmaatschap zinvol en ook nog leuk.
Ik heb deze foto ingestuurd omdat ik graag een beter portretfotograaf wil worden. De punten van aandacht die de coach mij geeft daar kan ik wat mee.
Heb nog niet zoveel ervaring en weet nog niet goed in welk deel van fotografie ik verder zou gaan , landschap,natuur , wildlife ,portret .......
Het advies wat ik kreeg is goed en kan ik gelijk gebruiken
Blij dat ik een foto heb ingestuurd. Ik was al tevreden met mijn foto maar de adviezen die ik gekregen heb zal mijn foto naar een nog hoger niveau brengen. Ik met al die adviezen aan de slag. Dank je wel.
De feedback is erg compleet, en daardoor leerzaam. Sommige aanwijzingen zijn wat algemeen, zoals de opmerking om het op een ander tijdstip van de dag ook eens te proberen. Deze opmerking zegt niet zoveel over mijn specifieke foto, vindt ik. Wat AI niet ziet, is, wat ikzelf een leuk detail vindt, dat er een ekster op een van de knotwilgen zit, dit trekt (volgens mij) de blik van een natuurlijk persoon meer naar het midden van de foto. Ik denk dat AI dit soort kleine details niet ziet of begrijpt. Verder vindt ik dit wel een hele leuke, leerzame manier om mijn foto te laten beoordelen.
Dit is echt heel handig en Foto coach komt ook met goede adviezen. Ik wist dat de foto beter kon, maar wist niet goed wat er mis was. De Foto coach gaf het antwoord.
Heb al diverse cursussen gedaa
Ontzettend leuk dat ik zo snel al feedback kreeg. Het begon met positieve opmerkingen en daarna tips over nabewerkingen die volgens de ai anders\beter hadden gekund, zoals schaduwen oplichten. Maar ook tips zoals neem eens een ander standpunt. ik ben positief over de feedback. Nu had ik een landschapsfoto ingestuurd, die ikzelf best wel goed vond. Ik ga nu een ietwat artistieke foto insturen, kijken wat de ai assistent hierover zegt.
Zeer leerzaam en een handige feedback!
Ik ben Pro member en dat is echt een aanrader. Ik volg regelmatig de workshop. Het fijne is dat als je deze niet kan bijwonen , je deze altijd terug kan kijken. Er zijn vaak leuke wedstrijden en sinds kort een fotocoach. Je kan dan een foto insturen en er komt heel gauw een reactie met mooie feedback. Wat goed is en wat beter zou kunnen. Ook erg leerzaam. Al met al ik zou Zoom Academy Pro zeker aanraden, het is je geld waard.
Wat ik geweldig vind binnen 15 minuten ontvang je feedback. Een zeer uitgebreid verslag met tips waar je de volgende keer op moet letten enz. Wat er in de nabewerking nog verbeterd kan worden.
Foto wordt als goed beoordeeld. Daar ben ik blij mee. Maar er worden ook aanbevelingen gedaan, zoals lange sluitertijden, gebruik van statief en andere. Maar die heb ik allemaal gebruikt, daardoor is de foto geworden zoals die is. Ik heb geen advies gelezen die ik in de toekomst kan gebruiken, jammer.
De feedback die ik op mijn foto kreeg was uitgebreid en goed onderbouwd.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.