De feedback die ik op mijn foto kreeg was uitgebreid en goed onderbouwd.
Ik heb alleen nog ff gekeken maar het doet wat hij zou moeten doen
Wat een fijne beoordeling van deze foto. Hier kan ik wel wat mee. Fijne tips gekregen
Leuk om het commentaar op je eigen foto te lezen. Zou van mij wel minder herhaling in mogen zitten en minder algemeenheden. Maar in het algemeen: prima om hiermee door te gaan en verder (in diepgang) te ontwikkelen.
Ik heb door tijdgebrek niet alles in een keer gedaan waardoor het een beetje saai werd. Iedere keer weer opzoeken, terug bladeren, opnieuw lezen en dan weer verder gaan.
Vele facetten van de fotografie worden bij Zoom Academy onder de aandacht gebracht.
Ook deze kleur en contrast cursus is weer echt super opgezet. Zeker een aanrader om te volgen.
Goede instructie voor het gebruik van een nieuwe camera. Hierdoor is de camera snel geen 'black box' meer.
Als hobby allround fotograaf, is er meer als voldoende te vinden aan curus materiaal. op een mooie en betaalbare wijze veel kennis verkrijgen.
Goede video, hoewel ik de uitgebreide handleiding goed bestudeerd had geeft deze cursus toch veel praktische tips die ik in de handleiding niet ben tegengekomen. Alle lof voor deze cursus en de geweldig goede uitleg van de Nikon instructeur.
kort en duidelijke informatie
mooi overzicht voor beginners
Ben al tijdje gebruiker van lightroom. Gewoon begonnen en al doende leert men. Nu in een bepaalde structuur bepaalde delen overgeslagen maar ook van onderdelen geleerd hoe het bedoeld is. Dus leerzaam
Na ongeveer een jaar de nieuwe NikonZ6iii gebruikt te hebben, heeft deze cursus mij geholpen de camera pas echt te leren kennen.
Erg leerzaam en een goede start als basis voor het gebruik van filters.
de cursus is goed te volgen en begrijpelijk uitgelegd,
Ik heb dus heel wat geleerd Maas als langduriger Nikon gebruiker was het soms ook te eenvoudig.
Wat een gave training - enorm duidelijk en prettig gepresenteerd door de beide heren. Nu nog gaan oefenen. Aanrader deze cursus!
Heb veel bijgeleerd
Het stimuleert erg om te volgen door de afwisseling van hoe de informatie gebracht wordt.
Weer even alle functies doorlopen.
Met een heldere uitleg komen de vele mogelijkheden van de camera dichterbij. Vooral de video's werken verhelderend. Om het te kunnen onthouden zal ik de cursus nog een paar keer doornemen. Ik mis alleen de zeer bruikbare voor-ontspan mogelijkheid (pre capture) die moet er echt alsnog in!
Goede informatieve cursus
Er was een moment waarbij een aantal handelingen op de Smartphone gebeurden die niet duidelijk werden weergegeven
In deze cursus geeft men aan om meer tijd te nemen om een goede fot te maken
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem