ik kijk de meeste keren achteraf maar omdat zoom academy pro heb kan ik alles op mijn gemak doen . en ik wordt daar steeds wijzer van.
Ik heb weer meer geleerd over de werking van mijn camera.
Leer altijd veel bij met de cursussen
Heerlijk om weer eens iets nieuws te doen. Maar zeker ook wat al geleerd is in eerdere masterclass oefeningen toe te passen.
Ik werk al geruime tijd met Photoshop, maar heb van deze training heel veel opgestoken. De training gaat in op de meest relevante zaken. En Rob de Winter is een uitmuntende trainer, is heel goed te volgen, duidelijke instructies en uitleg.
Wat een prachtige collectie presets zijn dit. Je bent van alle markten thuis met dit uitgebreid pakket.
posetief door deel te nemen aan div, onderwerpeb en precentaties leer je meer dingen op verschillende manier te fotograferen erg leuk om dat te ondekken
Als je cursussen volgt van Zoom leer ik elke keer iets nieuws bij. wat je totale kennis vergroot.
Met tom is het altijd leuk en leerzaam
Zeer goeie ervaringen. Valt heel veel te leren.
De cursus video bekeken en nogmaals bekeken. Erg duidelijke uitleg en voorbeelden, op een prettige rustige manier verteld. Daardoor heb ik veel opgestoken en onthouden.
Ik werk momenteel met de Nikon D750 en overweeg de overschakeling naar de Z6III. Deze video met de informatie van Emile heeft mij nog meer weten te bekoren. Bedankt alvast.
x
Leuk om te doen, er zijn veel mogelijkheden om uit te proberen en het is gewoon erg leuk en zeker avondvullend voor elk probeersel.
LEUK OM WEER EENS IETS NIEUWS TE LEREN ZONDER DAT JE NAAR BUITEN HOEFT.
Heldere uiteenzetting - goede start om de functies van de camera te verduidelijken . Het zou interessant zijn om de cursus ook te kunnen downloaden als naslagwerk
Altijd boeiend als Emile over Nikon camera's vertelt. Ook al fotografeer je al jaren met Nikon, Emile weet je altijd weer op voor jou nieuwe dingen te wijzen en komt ook met nuttige tips. Top!
handige tips voor de beginner
Geweldig leuk en fijne handvatten om elf mee aan de slag te gaan,
Lange maar zeer interessante cursus , heel veel geleerd !!
fantastische cursus met leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan met simpele attributen
Veel geleerd met deze cursus dankzij de duidelijke no nonsense uitleg door Tom.
handig als je zelf niet zo handig ben
Een duidelijke cursus waarin exact verteld wordt hoe je start met werken in Lightroom
Zeer leerzame workshop, waarin je met relatief goedkope dingen geweldig mooie resultaten kunt bereiken. Het is altijd een plezier om naar Tom te kijken en te luisteren.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.