GEWELDIG!

Veel nieuwe dingen geleerd: i-knop indeling Firmware Automatische koppeling Recente instellingen Rode knop Data aan/uit Belichtingscorrectie Pixelverschuiving Groter sluitertijdbereik

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii Geweldige camera

Heel zinvol, voor iedereen die een z6ii of iii camera heeft

Ik ben al jaren Nikon gebruiker, en toch is deze training heel zin vol, Denk dat het een waardevolle manier is om de Nikon producten sneller en beter te kunnen gebruiken. Misschien is het mogelijk om hele speciale instelingen zoals Focus-Shift, HDR Meervoudige belichtingen wat veder uit te lichten in een vervolg.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii Compleet, en degelijk

zeer leerrijk

zeer leerrijk

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets N.v.t.
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Onervaren

Moet alle informatie nog maar eens een paar keer doornemen voor ik de terminologie hierachter snap. Ik ben echt nog een leek op dit bebied. Ben 72 jaar en heb sinds kort een Nikon D3100 met een standaard lens en een 50 mm objectief overgenomen voor € 100,00 Ik ben er mee aan het experimenteren beweest maar het is voor nog Acbadabra, vandaar dat ik mij hier heb aangemeld om een betere Amateur te worden dan ik nu ben

• Welke score geef je het product: belichtingsdriehoek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: belichtingsdriehoek Moet nog veel leren
  • Zou je het product: belichtingsdriehoek aanbevelen? Ja

Leerzaam

Mijn ervaring is dat de cursus niet allen leerzaam is maar ook uitgebreid. Verder heb ik geleerd om structureel te werk te gaan

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Volledig, uitgebreid en structureel
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

interessant

leuk om de livestream te bekijken. volop inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan

• Welke score geef je het product: live-macro-daan
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-macro-daan top
  • Zou je het product: live-macro-daan aanbevelen? Ja

helder en duidelijk weergegeven

Op een rustige en duidelijke manier leer je stap voor stap je camera kennen. Inclusief heel veel tips voor een optimale instelling. Waardoor je de Camara beter leert kennen en hanteren. Nu maar hopen dat het straks terug te vinden is in de foto's. Maar daar hebben we voorzichtig vertrouwen in. Aan de camera zelf en de cursus zal het niet liggen...

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii Top
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? Ja

Bijzonder vakkundig uitleg met veel praktijk uitleg

Op een zeer rustige professionele manier wordt er ingegaan op veel aspecten van deze geweldige camera. Ik heb een nu een aantal maanden in bezit maar heb dankzij deze uitleg weer veel bijgeleerd. Persoonlijk vond ik de manier waarop alles werd ingedeeld en stap voor stap werd belicht bijzonder leerzaam

Duidelijke en goede cursus

Het is makkelijk door te lezen en het wordt in de basis goed uitlegd waar aan je allemaal moet denken. Had graag nog iets meer verdieping erin gezien.

• Welke score geef je het product: hobby-naar-werk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: hobby-naar-werk Leuke cursus voor beginners
  • Zou je het product: hobby-naar-werk aanbevelen? Ja

Beetje langdradig

Het is echt wel heel landradig en ik ben van mening dat dit alleen werkt met een macro lens

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie teleurstellend
  • Zou je het product: zoomacademylive-irisfotografie aanbevelen? Nee

zeer leerzaam

Voor mij is het nog wel een paar keer terugkijken om alles tot je te nemen maar fijn dat dit kan!

• Welke score geef je het product: live-landschap-compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-landschap-compositie fantastisch
  • Zou je het product: live-landschap-compositie aanbevelen? Ja

Super fijn

Altijd weer geweldig en kijk er weer naar uit naar de volgende

• Welke score geef je het product: live-duikinjecamera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-duikinjecamera Blij mee
  • Zou je het product: live-duikinjecamera aanbevelen? Ja

mooie cursus

duidelijk en behapbaar

• Welke score geef je het product: rembrandt
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: rembrandt goed cursus
  • Zou je het product: rembrandt aanbevelen? Ja

De cursussen zijn heel helder geschreven en dus makkelijk te volgen en in de praktijk te brengen.

Ik heb net de Perfectie in Photoshop gevolgd en ben heel erg enthousiast geworden over te gaan met het perfectioneren van mijn foto's. De uitleg in de video's door Rob en Maarten is heel erg duidelijk. Ook het boek is heel duidelijk de stappen uitgelegd die kunt maken om je foto te bewerken. Top gedaan!

• Welke score geef je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-perfectie-photoshop De cursus is ontzettend leerzaam en een aanrader voor elke fotograaf.

beginner, ben 85 jaar dus alles gaat wat langzamer

fotogafie is een leuke hobby voor mij dus ik wil hier geen geld mee verdienen. meneer REUVERS is beroepsfotograag dus alles gaat voor mij een beter te vlug wat hij te zeggen. het is daarom zo prettig dat ik nog alle nog eens kan herhalen. cursus is voor mij top, mijn bedoeling is verder te gaan maar dan moet ik kreten die daar worden gebeesd ook kunnen begrepen.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom beginneling
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Superleuk om te doen

Mooie duidelijke cursus. Goed te volgen. Soms even puzzelen waar welk knopje/schuifje zit maar dat mocht de pret niet drukken. Op naar de volgende.

• Welke score geef je het product: lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: lightroom aanbevelen? Ja

Prima uitleg en duidelijke insgtructies

De video is zeer prettig om te volgen en zeer leerzaam en uitnodigend. Het boek heeft een prachtige layout maar zeer moeizaam te lezen. M.i. komt dit door de zachte, kleine letter en softe kleuren van de kopstukken. Zeker in wat donkere situatie. Heb meerder malen een loep gebruikt om e.e.a. goed te kunnen lezen en bekijken.

• Welke score geef je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-perfectie-photoshop Zeer leerzaam
  • Zou je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop aanbevelen? Ja

Wat iets duidelijker voor me.

Wat ik fijn vindt je kan het spiekbriefje uitprinten en meenemen als je op pad gaat. Bedankt voor deze mini cursus. Met vriendelijke groet, Johanna Bos.

• Welke score geef je het product: minicursus-belichtingsdriehoek-pro
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: minicursus-belichtingsdriehoek-pro Het wordt iets duidelijker voor mij.
  • Zou je het product: minicursus-belichtingsdriehoek-pro aanbevelen? Ja

Praktisch

Geweldig om gelijk mee te kunnen doen met de voorbeeld bestanden.

• Welke score geef je het product: perfectie-in-photoshop-live
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: perfectie-in-photoshop-live N.v.t.
  • Zou je het product: perfectie-in-photoshop-live aanbevelen? Ja

Fijne overzichtelijk

Fijn overzichtelijke kaarten, makkelijk omschreven en met plaatjes. Handig om te lamineren

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten Handig hulpmiddel
  • Zou je het product: fotografie-hulpkaarten aanbevelen? Ja

Waardevolle herhaling

Ik gebruik LR al jaren maar af en toe kan het nuttig zijn om even terug naar de basis te gaan. De uitleg over de ontwikkelmodule was zeker een goede herhaling, maar de het deel over te bibliotheekmodule was te summier, met oa te weinig aandacht voor het belang van de juiste keuze van de trefwoorden (need to have, nice to have, ....). Was zeker geen verloren tijd.

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Goede herhaling van de basisiprincipes
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

zeer leerzaam

weer wat fijnere kneepjes geleerd

• Welke score geef je het product: lightroom-trainingen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-trainingen heel leerzaam en (eigenlijk) onmisbaar
  • Zou je het product: lightroom-trainingen aanbevelen? Ja

Zeer duidelijk en leerzaam

Deze cursus was goed te volgen omdat ik de goede versie op mijn laptop had staan en deze vooraf al bekeken had.

• Welke score geef je het product: perfectie-in-photoshop-live
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: perfectie-in-photoshop-live Zeer duidelijk
  • Zou je het product: perfectie-in-photoshop-live aanbevelen? Ja

totaal plaatje fotoshop

top gegeven en duidelijk

• Welke score geef je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-perfectie-photoshop N.v.t.

boeiend en duidelijk

interessant en heel leerzaam

• Welke score geef je het product: videomasterclass-perfectie-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videomasterclass-perfectie-photoshop duidelijk

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.