Blij dat ik een foto heb ingestuurd. Ik was al tevreden met mijn foto maar de adviezen die ik gekregen heb zal mijn foto naar een nog hoger niveau brengen. Ik met al die adviezen aan de slag. Dank je wel.
De feedback is erg compleet, en daardoor leerzaam. Sommige aanwijzingen zijn wat algemeen, zoals de opmerking om het op een ander tijdstip van de dag ook eens te proberen. Deze opmerking zegt niet zoveel over mijn specifieke foto, vindt ik. Wat AI niet ziet, is, wat ikzelf een leuk detail vindt, dat er een ekster op een van de knotwilgen zit, dit trekt (volgens mij) de blik van een natuurlijk persoon meer naar het midden van de foto. Ik denk dat AI dit soort kleine details niet ziet of begrijpt. Verder vindt ik dit wel een hele leuke, leerzame manier om mijn foto te laten beoordelen.
Dit is echt heel handig en Foto coach komt ook met goede adviezen. Ik wist dat de foto beter kon, maar wist niet goed wat er mis was. De Foto coach gaf het antwoord.
Heb al diverse cursussen gedaa
Ontzettend leuk dat ik zo snel al feedback kreeg. Het begon met positieve opmerkingen en daarna tips over nabewerkingen die volgens de ai anders\beter hadden gekund, zoals schaduwen oplichten. Maar ook tips zoals neem eens een ander standpunt. ik ben positief over de feedback. Nu had ik een landschapsfoto ingestuurd, die ikzelf best wel goed vond. Ik ga nu een ietwat artistieke foto insturen, kijken wat de ai assistent hierover zegt.
Zeer leerzaam en een handige feedback!
Ik ben Pro member en dat is echt een aanrader. Ik volg regelmatig de workshop. Het fijne is dat als je deze niet kan bijwonen , je deze altijd terug kan kijken. Er zijn vaak leuke wedstrijden en sinds kort een fotocoach. Je kan dan een foto insturen en er komt heel gauw een reactie met mooie feedback. Wat goed is en wat beter zou kunnen. Ook erg leerzaam. Al met al ik zou Zoom Academy Pro zeker aanraden, het is je geld waard.
Wat ik geweldig vind binnen 15 minuten ontvang je feedback. Een zeer uitgebreid verslag met tips waar je de volgende keer op moet letten enz. Wat er in de nabewerking nog verbeterd kan worden.
Foto wordt als goed beoordeeld. Daar ben ik blij mee. Maar er worden ook aanbevelingen gedaan, zoals lange sluitertijden, gebruik van statief en andere. Maar die heb ik allemaal gebruikt, daardoor is de foto geworden zoals die is. Ik heb geen advies gelezen die ik in de toekomst kan gebruiken, jammer.
De feedback die ik op mijn foto kreeg was uitgebreid en goed onderbouwd.
Ik heb alleen nog ff gekeken maar het doet wat hij zou moeten doen
Wat een fijne beoordeling van deze foto. Hier kan ik wel wat mee. Fijne tips gekregen
Leuk om het commentaar op je eigen foto te lezen. Zou van mij wel minder herhaling in mogen zitten en minder algemeenheden. Maar in het algemeen: prima om hiermee door te gaan en verder (in diepgang) te ontwikkelen.
Ik heb door tijdgebrek niet alles in een keer gedaan waardoor het een beetje saai werd. Iedere keer weer opzoeken, terug bladeren, opnieuw lezen en dan weer verder gaan.
Vele facetten van de fotografie worden bij Zoom Academy onder de aandacht gebracht.
Ook deze kleur en contrast cursus is weer echt super opgezet. Zeker een aanrader om te volgen.
Goede instructie voor het gebruik van een nieuwe camera. Hierdoor is de camera snel geen 'black box' meer.
Als hobby allround fotograaf, is er meer als voldoende te vinden aan curus materiaal. op een mooie en betaalbare wijze veel kennis verkrijgen.
Goede video, hoewel ik de uitgebreide handleiding goed bestudeerd had geeft deze cursus toch veel praktische tips die ik in de handleiding niet ben tegengekomen. Alle lof voor deze cursus en de geweldig goede uitleg van de Nikon instructeur.
kort en duidelijke informatie
mooi overzicht voor beginners
Ben al tijdje gebruiker van lightroom. Gewoon begonnen en al doende leert men. Nu in een bepaalde structuur bepaalde delen overgeslagen maar ook van onderdelen geleerd hoe het bedoeld is. Dus leerzaam
Na ongeveer een jaar de nieuwe NikonZ6iii gebruikt te hebben, heeft deze cursus mij geholpen de camera pas echt te leren kennen.
Erg leerzaam en een goede start als basis voor het gebruik van filters.
de cursus is goed te volgen en begrijpelijk uitgelegd,
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem