Goede zinvolle feedback

Blij dat ik een foto heb ingestuurd. Ik was al tevreden met mijn foto maar de adviezen die ik gekregen heb zal mijn foto naar een nog hoger niveau brengen. Ik met al die adviezen aan de slag. Dank je wel.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach N.v.t.
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Vooral leuk om positieve opmerkingen te krijgen.

De feedback is erg compleet, en daardoor leerzaam. Sommige aanwijzingen zijn wat algemeen, zoals de opmerking om het op een ander tijdstip van de dag ook eens te proberen. Deze opmerking zegt niet zoveel over mijn specifieke foto, vindt ik. Wat AI niet ziet, is, wat ikzelf een leuk detail vindt, dat er een ekster op een van de knotwilgen zit, dit trekt (volgens mij) de blik van een natuurlijk persoon meer naar het midden van de foto. Ik denk dat AI dit soort kleine details niet ziet of begrijpt. Verder vindt ik dit wel een hele leuke, leerzame manier om mijn foto te laten beoordelen.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Bemoedigend, door de opbouwende kritiek.

Helemaal top!!

Dit is echt heel handig en Foto coach komt ook met goede adviezen. Ik wist dat de foto beter kon, maar wist niet goed wat er mis was. De Foto coach gaf het antwoord.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Makkelijk in gebruik en super snel

Leerzaam product

Heb al diverse cursussen gedaa

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Snelle reactie

feedback opbouwend, goede aanwijzingen

Ontzettend leuk dat ik zo snel al feedback kreeg. Het begon met positieve opmerkingen en daarna tips over nabewerkingen die volgens de ai anders\beter hadden gekund, zoals schaduwen oplichten. Maar ook tips zoals neem eens een ander standpunt. ik ben positief over de feedback. Nu had ik een landschapsfoto ingestuurd, die ikzelf best wel goed vond. Ik ga nu een ietwat artistieke foto insturen, kijken wat de ai assistent hierover zegt.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach snel, maar blijft peroonlijk

Zeer leerzaam

Zeer leerzaam en een handige feedback!

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Een prettige uitleg, zeer leerzaam met een handige feedback

Leerzaam en leuk

Ik ben Pro member en dat is echt een aanrader. Ik volg regelmatig de workshop. Het fijne is dat als je deze niet kan bijwonen , je deze altijd terug kan kijken. Er zijn vaak leuke wedstrijden en sinds kort een fotocoach. Je kan dan een foto insturen en er komt heel gauw een reactie met mooie feedback. Wat goed is en wat beter zou kunnen. Ook erg leerzaam. Al met al ik zou Zoom Academy Pro zeker aanraden, het is je geld waard.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Goede en duidelijke feedback

Geweldig.

Wat ik geweldig vind binnen 15 minuten ontvang je feedback. Een zeer uitgebreid verslag met tips waar je de volgende keer op moet letten enz. Wat er in de nabewerking nog verbeterd kan worden.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach geweldig

Zeer zwakke aanbevelingen

Foto wordt als goed beoordeeld. Daar ben ik blij mee. Maar er worden ook aanbevelingen gedaan, zoals lange sluitertijden, gebruik van statief en andere. Maar die heb ik allemaal gebruikt, daardoor is de foto geworden zoals die is. Ik heb geen advies gelezen die ik in de toekomst kan gebruiken, jammer.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach N.v.t.
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Nee

Snelle, realistische, goede feedback!

De feedback die ik op mijn foto kreeg was uitgebreid en goed onderbouwd.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach top

Goed en overzichtelijk

Ik heb alleen nog ff gekeken maar het doet wat hij zou moeten doen

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten N.v.t.

ben erg verrast

Wat een fijne beoordeling van deze foto. Hier kan ik wel wat mee. Fijne tips gekregen

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach erg verrast

Leuk en leerzaam

Leuk om het commentaar op je eigen foto te lezen. Zou van mij wel minder herhaling in mogen zitten en minder algemeenheden. Maar in het algemeen: prima om hiermee door te gaan en verder (in diepgang) te ontwikkelen.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Leerzaam

Leuk onderwerp

Ik heb door tijdgebrek niet alles in een keer gedaan waardoor het een beetje saai werd. Iedere keer weer opzoeken, terug bladeren, opnieuw lezen en dan weer verder gaan.

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie Het een en ander opgestoken
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

Fijne leerschool, waar ik veel van leer.

Vele facetten van de fotografie worden bij Zoom Academy onder de aandacht gebracht.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Het uitgebreide commentaar bevalt mij zeer.

Geweldige cursussen

Ook deze kleur en contrast cursus is weer echt super opgezet. Zeker een aanrader om te volgen.

• Welke score geef je het product: cursus-kleur-contrast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-kleur-contrast Weer veel opgestoken, blij met deze cursus
  • Zou je het product: cursus-kleur-contrast aanbevelen? Ja

Duidelijk en verhelderend

Goede instructie voor het gebruik van een nieuwe camera. Hierdoor is de camera snel geen 'black box' meer.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii N.v.t.
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? N.v.t.

Van alle markten thuis

Als hobby allround fotograaf, is er meer als voldoende te vinden aan curus materiaal. op een mooie en betaalbare wijze veel kennis verkrijgen.

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten Ondanks de kennis die ik al had, is het toch wel handig om het zo op deze manier terug te vinden

B8jzonder waardevolle en leerzame uitleg van de Z6III

Goede video, hoewel ik de uitgebreide handleiding goed bestudeerd had geeft deze cursus toch veel praktische tips die ik in de handleiding niet ben tegengekomen. Alle lof voor deze cursus en de geweldig goede uitleg van de Nikon instructeur.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii Een veelzijdige krachtpatser van een camera
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? Ja

prima, alles duidelijk

kort en duidelijke informatie

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

handig

mooi overzicht voor beginners

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten handige tools
  • Zou je het product: fotografie-hulpkaarten aanbevelen? Ja

geweldige opfriscursus, zie nu wat ik nog fout doe

Ben al tijdje gebruiker van lightroom. Gewoon begonnen en al doende leert men. Nu in een bepaalde structuur bepaalde delen overgeslagen maar ook van onderdelen geleerd hoe het bedoeld is. Dus leerzaam

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom goed
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Super, een cursus gericht op 1 merk/type camera!

Na ongeveer een jaar de nieuwe NikonZ6iii gebruikt te hebben, heeft deze cursus mij geholpen de camera pas echt te leren kennen.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii geweldig!
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? Ja

Een goede start

Erg leerzaam en een goede start als basis voor het gebruik van filters.

• Welke score geef je het product: filter-landschap
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: filter-landschap geen
  • Zou je het product: filter-landschap aanbevelen? Ja

alles wordt duidelijk uitgelegd.

de cursus is goed te volgen en begrijpelijk uitgelegd,

• Welke score geef je het product: licht-en-belichting
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: licht-en-belichting N.v.t.
  • Zou je het product: licht-en-belichting aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8