Structuur geleerd

al eerder werkte ik met LRC, echter nu met structuur dankzij cursus. in mijn systeem nu vaste stappen/ volgorde verankerd

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Leerzaam
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Goede cursus

Goede cursus. Met goede uitleg en oefen foto's

• Welke score geef je het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht aanbevelen? Ja

Erg Leuk.

Een mooie man die Marco, passie spat er van af.

• Welke score geef je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: natuurfotografie-marco-de-paauw Passie, Passie, Passie....
  • Zou je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw aanbevelen? Ja

Heel leuk!

Heb nog geen ervaring met macro fotografie, maar met de kregen tips ga ik mooi mee aan slag, super leuk hier heb je echt iets aan!!

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Mooi commentaar waar ik mee verder kan!!

Inspirerend

Marco, iemand met een passie.

• Welke score geef je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: natuurfotografie-marco-de-paauw N.v.t.
  • Zou je het product: natuurfotografie-marco-de-paauw aanbevelen? Ja

goede ervaring

met al de cursuusen die ik al gevolgd heb vindt ik een duidelijke uitleg bij de cursussen

• Welke score geef je het product: beweging-en-actiefotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beweging-en-actiefotografie goede uitleg
  • Zou je het product: beweging-en-actiefotografie aanbevelen? Ja

Goed en grappig.

De feedback is best goed en in principe de adviezen ook maar...Die adviezen zijn echt heel algemeen. Alle gegeven adviezen gebruik ik al. Dat is het jammere van eenzijdige communicatie.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Best goed en ook leuk.

prima cursus

korte duidelijke teksten met goed ondersteunende voorbeelden erbij. Wel zou ik graag zien dat er ook ondertiteling komt bij de video's. Als doof fotograaf kan ik wel spraak afzien maar is ondertiteling zeer aan te bevelen!

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Is leerzaam en leuk!

Ik vind het erg leuk/leerzaam, alleen had ik de opdrachten niet zo snel achter elkaar verwacht. Gaat in rap tempo. Je krijgt een snelle reactie op je ingezonden foto, wat ik wel als prettig ervaar.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach fijn, duidelijke uitleg waar je evt. nog aan kan werken.

Heldere en duidelijke uitleg

Heldere en duidelijke uitleg

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Leest lekker makkelijk

Goede tekst en uitleg zeer makkelijk te volgen

• Welke score geef je het product: cursus-trouwfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-trouwfotografie Prettig geschreven cursus
  • Zou je het product: cursus-trouwfotografie aanbevelen? Ja

Duidelijk en handig!

Mooie samenvattende kaarten met de belangrijkste onderwerpen.

• Welke score geef je het product: fotografie-hulpkaarten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-hulpkaarten Duidelijk en handig!
  • Zou je het product: fotografie-hulpkaarten aanbevelen? Ja

Leuk en leerzaam

• Welke score geef je het product: Fotocoach N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach N.v.t.

Goed advies.

ik heb de foto wat overhaast gemaakt met een Olympus OM-D E-M1 Mark III en 40-150 met MC20 er tussen en zonder statief dus eigen lijk mislukt maar ik wilde de foto toch maken en tot mijn verrassing stond er ook nog een vliegtuig op en daarom toch een leuke foto maar de bewerking liep ik vast. verder met het insturen liep ik tegen het probleem aan dat ORF bestand niet wordt geaccepteerd en moest de foto omzetten en ook dat was geen succes. heel veel dan voor je advies en ga aan de slag met LrC. Gr. Bram

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach heel goed en snel

Zeer goed.

Goede reactie van de fotocoach, fijne beoordeling waar je mee verder kunt.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Leuk programma voor de hobbyfotograaf.

veel geleerd

goed duidelijk uitleg voor na bewerking waar ik vveel aan heb oook om het foto prog. beter te gebruiken en tips de fot van het meisje met de diabola heeft is na een uur zitten op een bankje genomen Groet Piet de Vries

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach duidelijke uitleg
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Ik als beginner, kan heel nog heel veel leren. Daarom ben ik lid geworden van zoom pro. Het is een aanrader voor iedereen. Piepkleine opmerking, jammer dat het niet, voor gelezen kan worden. Mijn dochter houdt ook van fotografie, helaas zal zij nooit deze cursus kunnen doen. Om dat ze niet goed kan lezen. Zij leert van zien en horen. En zij zal vast niet de enigste zijn. Ik foto grafeer veel av of m stand.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Top
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

De fotocoach heeft de (straat)foto wel erg kritisch bekeken. (Moment fotografie)

De Coach heeft niet benoemd dat dit een flash moment op straat is Dit was een zeer kort intermezzo, midden op de dag (hel licht) waarbij er geen tijd was om even van lens te wisselen o.i.d. De kleuren is Niets aan bewerkt. De foto is gemaakt tijdens een vakantie in Sulawesi , met alleen een 24-105 Lens op het toestel. In Zwart wit , komt het straat shot beter uit de verf.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Te kritish bij straatfotografie (belichting -Kleur etc) dit kun je niet in scene zetten, dat is geen straat fotografie
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Nee

Een absolute aanrader voor iedereen die graag beter wil leren fotograferen!

Ik ben begonnen met de Fotocoach en positief verrast door de heldere en persoonlijke feedback. De opdrachten en feedback sluiten perfect aan op mijn niveau, waardoor ik gericht aan de slag kan met het verbeteren van mijn fotografie. Wat ik vooral fijn vind, is dat ik op mijn eigen tempo kan leren en de feedback altijd opbouwend en duidelijk is. Het motiveert enorm om nieuwe dingen te proberen.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Duidelijke en heldere ondersteuning!!!

Smaakt naar meer

Is een meer als goede cursus die je nieuwsgierig maakt naar wat je allemaal nog kan leren.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Leerzame cursus

Dit was weer een leerzame cursus. Uiteraard komen er veel zaken naar voren die je al kent, maar toch zitten daar altijd weer een aantal handige weetjes en tips tussen. Ik ben zeer zeker weer een stukje wijzer geworden.

• Welke score geef je het product: nikon-z6iii
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: nikon-z6iii Wat een geweldige camera is dit, daar waar ik al zeer tevreden was over de Z6II ben ik 100% gelukkig met de overstap naar de Z6iii.
  • Zou je het product: nikon-z6iii aanbevelen? Ja

Kort maar duidelijk

Heel compact en concreet. Snel de basiskennis van fotografie bijspijkeren waarmee je direct kunt starten.

• Welke score geef je het product: belichtingsdriehoek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: belichtingsdriehoek Nog weinig. Krijg m’n camera deze week binnen en ben dus alvast aan het voorbereiden.
  • Zou je het product: belichtingsdriehoek aanbevelen? Ja

Leuke ervaring deze summer school

Voor het eerst feed back gevraagd voor een foto!! Leuke opdrachten

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Leerzaam
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

leuke online webinars zijn leerzaam

zeer leerzaam zijn de webinars.

• Welke score geef je het product: bibliotheek-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bibliotheek-presets super
  • Zou je het product: bibliotheek-presets aanbevelen? Ja

Positieve ervaring.

Ik wist niet wat ik kon verwachten van de fotocoach. De feedback ervaar ik als zinvol, ik kan werken aan de aanbevelingen. De feedback bevat een uitgebreide positieve maar ook kritische insteek. Daar ben ik blij mee, de manier waarop heeft me absoluut niet het gevoel neergesabeld te worden. Bedankt daarvoor.

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Nuttige aanbevelingen.

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem