Misschien iets te hoog gespannen verwachtingen, maar life online training zeker toegevoegde waarde. Misschien wordt AI gewoon teveel gehyped en laat Tom zien dat het allemaal gewone slimme dingetjes zijn die het werken met Lightroom vergemakkelijkt.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Misschien iets te hoog gespannen verwachtingen, maar life online training zeker toegevoegde waarde.

Uitstekende uitleg

Met de goede trainingen over Lightroom Classic, word je op de hoogte gehouden van de nieuwe mogelijkheden m.b.v. de nieuwe Toolkit van Zoom. Zo blijf je zo goed op de hoogte zonder direct bij Adobe of op internet te moeten gaan zoeken. Ga zo door!

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom De AI workflows in Lightroom goed uitgelegd.
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

veel geleerd, vooral de subtiele nuances in LRC.

Ik gebruik LRC sinds 2023. Ik vind mij best behoorlijk handig met LRC, maar vanavond nog handiger :-)

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom N.v.t.

zeer uitgebreid en gevarieerd

De uitleg bij de cursussen is erg helder en het helpt dat ik meteen kan zien hoe wijzigingen in foto's worden toegepast. De theorie wordt meteen omgezet in de praktijk.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom leerzaam op een leuke, enthousiaste en duidelijke manier

Duidelijk en begrijpbaar uitgelegd

Toch wel wat zaken bijgeleerd waar ik het bestaan niet van kende. Er zijn vele manieren om iets te realiseren, maar duidelijk is nu dat het ook sneller en beter kan.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom handig om vlot en sneller te kunnen werken

Heel erg leerzaam

Geweldige cursus, waar je stap voor stap duidelijke uitleg krijgt.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Heel veel bijgeleerd

veel opgestoken

Veel aandacht aan minder bekende functies gegeven. daardoor ook voor de wat meer ervaren lightroom gebruiker zeer leerzaam. Wel een toepassing die veel van de PC /Laptop vergt, dus met oudere pc soms niet even handig. Of veel tijd spenderen :)

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom heel behulpzaam

Duidelijke heldere uitleg

Nieuw geleerd: vergroten canvas voor subtielere bewerkingen Weer een toptraining van Tom!

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom snelle mogelijkheden die je gelang je eigen insteek kan toepassen

Heel leerzaam

Veel leuke dingen geleerd met lightroom om creatief bezig te zijn met mijn foto's

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Heel leerzaam

Oefening baart kunst

Prima uitleg, nu nog wel een keer terugkijken en met het boek erbij flink gaan oefenen.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Geweldig!!

Prima uitgelegd

Legt alles zeer rustig, stap voor stap en duidelijk uit. Prima.

Alweer leerzaam

Veel bekende handelingen toch weer anders en beter toegelicht.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Combi van boek en cursus

dudelijk en goed uitgelegd

duidelijke uitleg . Niet al te diep op de materie in gegaan. kortom prettig om naat te kijken en van te leren

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom dudelijk en goed uitgelegd
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Leerzaam

Goede en duidelijke uitleg

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast Leerzaam
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

leerzaam

fijn dat je regelmatig kunt terugkijken tijdens het oefenen

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom scheelt een heleboel werk
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

Erg nuttig, inhoudelijk en eenvoudig

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven zeer inhoudelijk en duidelijk
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Duidelijk en goed te volgen.

Nog maar net lid geworden. Maar verslind de informatie die er word aangeleverd.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Prima workflow duidelijk te volgen.

Goede en duidelijke workshop

In deze workshop leerde ik op een heldere en goede manier de nieuwe AI functionaliteiten in Lightroom kennen. Samen met het boek en te downloaden presets is het een volwaardig en breed pakket lesmateriaal waar je mee aan de slag kan in je eigen foto's. De toepassingen zijn divers en uiteraard niet in alle gevallen te gebruiken, maar ook van de basistechnieken en toelichting valt weer het nodige te leren wat je ook in andere foto bewerkingen kunt gebruiken. Omdat ik voor fotobewerking m.n. Photoshop gebruik herken ik dat veel van Lightroom overeenkomt met Camera Raw. Ook op dit gebied is dat weer zo. Ik kijk uit naar deel 2!

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Goede en duidelijke workshop

Goede feedback

Ook hier leer ik weer van. Dankjewel

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Top, hier leer ik van
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Toch weer bepaalde dingen opgestoken

Ben een pure hobby fotograaf, mag graag de natuur in gaan met de camera.

• Welke score geef je het product: sluitertijd-en-diafragma
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sluitertijd-en-diafragma weer nieuwe tips opgestoken
  • Zou je het product: sluitertijd-en-diafragma aanbevelen? Ja

Superleuke ervaring met deze verschillende inzichten.

De fotocoach doet je meer nadenken over de verschillende aspecten van je foto. Daar leer je terug uit!

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach N.v.t.
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

Hele uitgebreide en begrijpbare informatie

Kon de live stream niet volgen, maaar wel terugkijken. Heel fijn. De livestream bevatte wat oudere informatie Fijn om het geheugen nog eens op te frissen en de aandacht een heel klein beetje te mogen verslappen. Veel nieuwe info ook mbt AI

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom je moet het allemaal even weten, maar dan is het fantastisch

Erg leerzaam.

Ik merk, dat je met het oefenen iedere keer wat meer bedreven wordt in de materie. Tom legt het uit met plezier en humor, wat ik persoonlijk fijn vind.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Erg handig.
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

Het was leuk en leerzaam

Ik heb veel aan de nuttige tips. Met deze curcus ben ik beter voor bereid op de wintervakantie die komen gaat. Als ik mijn camera voor de eerste keer mee zal nemen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter Het is leuk en leerzaam.
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter aanbevelen? Ja

Goede website

De site zit goed in elkaar en bevat veel waardevolle informatie

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Zeer goed en heel werkbaar

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.