Erg leerzaam.

Ik merk, dat je met het oefenen iedere keer wat meer bedreven wordt in de materie. Tom legt het uit met plezier en humor, wat ik persoonlijk fijn vind.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Erg handig.
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

Het was leuk en leerzaam

Ik heb veel aan de nuttige tips. Met deze curcus ben ik beter voor bereid op de wintervakantie die komen gaat. Als ik mijn camera voor de eerste keer mee zal nemen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter Het is leuk en leerzaam.
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter aanbevelen? Ja

Goede website

De site zit goed in elkaar en bevat veel waardevolle informatie

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Zeer goed en heel werkbaar
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

Zeer leerzaam, overzichtiglijk en goed uitgelegd.

Ik ga nog een cursus uit zoeken, je bent nooit te oud om nog wat te leren.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst leerzaam.
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst aanbevelen? Ja

Prettige en duidelijke uitleg

Een betere fotograaf worden dankzij Zoom Academy en dat wanneer je zelf wil en tijd hebt dus alle vrijheid om een cursus te doen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter zeer leerzaam en heel duidelijk
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter aanbevelen? Ja

Tof, hier kan ik mee aan de slag!

Ik leer hier weer wat van om mijn fotografie te verbeteren!

• Welke score geef je het product: Fotocoach
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach Geweldig!!!
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? Ja

divers

Goede verschillende onderwerpen. Techniek en compositie komen aan bod . En je kennis van het bewerken word verder uitgebreid

• Welke score geef je het product: live-landschap-compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: live-landschap-compositie inspirerent
  • Zou je het product: live-landschap-compositie aanbevelen? Ja

Altijd weer geweldig!

Ik kijk er elke keer weer naar uit , de webiars, want deze zijn superinteressant en zeer leerzaam!

• Welke score geef je het product: lightroom-trainingen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-trainingen Altijd weer zeer helder en leerzaam
  • Zou je het product: lightroom-trainingen aanbevelen? Ja

Prima en doordacht

Prima platform voor laagdrempelige training. Goed ingedeeld onderwerp met voorbeelden waardoor het goed toepasbaar is.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Uitstekend

Duidelijke uitleg

Ik had nog nooit met Lightroom gewerkt en kon de uitleg zonder problemen volgen. Zoom Academy doe zo verder

• Welke score geef je het product: stoomcursus-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: stoomcursus-lightroom Al wat een beginneling moet weten om met Lightroom aan de slag te gaan
  • Zou je het product: stoomcursus-lightroom aanbevelen? Ja

Heldere en opbouwende aanbevelingen

Voor wat betreft de technische aspecten kan ik me verder bekwamen met deze onderdelen. Een goede compositie maken vind ik soms lastig als er personen op de foto staan. Voor het maken van geregisseerde poses is dit geen probleem. Juist voor spontane momenten vind ik dit een stuk lastiger. Je dreigt dan gemakkelijk in iemands privacy te komen. Om dit te voorkomen kan de compositie er soms onder lijden. Hartelijk dank voor de adviezen.

• Welke score geef je het product: Fotocoach N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Fotocoach N.v.t.
  • Zou je het product: Fotocoach aanbevelen? N.v.t.

Leerzame en heldere cursus om je Canon (weer) onder de knie te krijgen

Ik heb de cursus fotograferen-met-je-canon-camera gevolgd om mijn kennis op te frissen na een paar jaren zonder fotograferen. De cursus was precies wat ik nodig had; veel herkenning, maar ook nieuwe inzichten en praktische tips. De inhoud was helder. En ook het webinar door Tom Reuvers was erg leerzaam. Wat kan hij het allemaal fijn en rustig uitleggen. Erg prettig om te volgen op deze manier. De cursus is echt een aanrader voor iedereen die zijn Canon beter (of opnieuw) wil leren kennen. Slechts 1 kleine opmerking (vandaar een 9 i.p.v. een 10): De cursus heet fotograferen-met-je-canon-camera. In de cursus worden heel veel voorbeeldfoto's getoond die gemaakt zijn met een ...... Nikon. Qua voorbeeldfoto's met de exif-info prima om de cursus te volgen, maar als je een cursus maakt voor Canon, gebruik dan ook foto's die gemaakt zijn met een Canon camera.

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Precies wat ik nodig had om mijn kennis én motivatie weer op te frissen.
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Goed te volgen.

Ik fotografeer heel graag, maar het achteraf bewerken vind ik veel gedoe. Met LrC vind ik het altijd een heleboel gepuzzel, maar met de uitleg in deze cursus is het goed te volgen en toe te passen. Ook als je niet handig bent met LrC.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Top!

duidelijk en zeer leerzaam

Hele duidelijke uitleg en een zeer leerzame editie. Fijn dat dit ook is terug te kijken en zodanig op eigen tempo mee te doen.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom handig en snel

Zeer leerzaam

Weer nieuwe dingen geleerd

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom N.v.t.

Goede cursus

Ben benieuwd naar het vervolg

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Boeiend

duidelijk uitleg

diverse lessen gevolgt en het mooie is dat je het kan doen wanner het jouw uitkomt

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom geweldig program
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

Ik dacht dat ik alles wist......

Ik dacht dat ik alles wist, maar kwam toch weer nieuwe dingen tegen.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Ik dacht dat ik alles wist, maar kwam toch weer nieuwe dingen tegen.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Uitgebreide uitleg die voor iedereen mijns inzien goed te begrijpen is

Als hobbyist uitermate interessant om de foto’s naar weer een iets hoger plan te krijgen

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Fantastische uitleg

Ik leer altijd bij!

Tijdens de webinars en trainingen van Tom doe ik maar één ding: KIJKEN wat Tom doet. Een van de volgende dagen kijk ik dan terug .... en probeer ik alles uit. Ik maak een aantal notities die ik voor mezelf nodig acht .... Wat ik enorm apprecieer zijn de oefenbestanden. Op die manier kan je perfect oefenen ...

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom top!

Interessante cursus

Goed te volgen en duidelijk uitgelegd!

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom prima uitbreiding van de mogelijkheden
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

Tom heeft hier weer een leerrijke avond van gemaakt!

top

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom leerrijke avond
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? Ja

veel geleerd veel om opnieuw te kijken

Gaat erg vlug ondanks de goede uitleg maar gelukkig kunnen we het terug kijken en op ons gemak doen

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: ai-workflows-in-lightroom aanbevelen? N.v.t.

Een hele toffe cursus

Ik vind het een hele toffe cursus waarvan veel te leren is. De uitleg is echt heel goed en de mogelijkheden zijn ongekend. Heb ook meteen zin om ermee aan de slag te gaan.

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Nog niet mee aan de slag gegaan, maar wel zin in.

Goed en duidelijk

Nieuwe ervaringen

• Welke score geef je het product: ai-workflows-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: ai-workflows-in-lightroom Nieuwe ervaringen

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem