Verrassend zo'n Iris foto!!

Graag zou ik het allemaal nog eens kunnen nalezen!! Heb het nog niet gevonden online. Maar dat komt mss nog ?

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie duidelijk uitgelegd, maar dus wel pen en papier nodig!

Wauw toffe cursus

Heerlijk om deze toffe cursus te volgen. Geweldig dat er ook workshop filmpjes in voorkomen dat je mee kunt kijken met een fotograaf, waar je weer heel veel van opsteekt! Heel benieuwd of deze cursus me nu naar next level paarden fotografie toe brengt!

• Welke score geef je het product: cursus-huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-huisdieren Toffe cursus
  • Zou je het product: cursus-huisdieren aanbevelen? Ja

leerrijk

interessant en praktisch

• Welke score geef je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit zeer duidelijk
  • Zou je het product: videocursus-fotos-omzetten-in-zwart-wit aanbevelen? Ja

goed te volgen

De workshops zijn echt goed te volgen ! Maar meedoen tijdens de workshop gaat mij niet echt goed af . Prima dat ik nu met mn abonnement alles op mn gemak kan terug kijken !

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie Heel goed te volgen

Goed en uitgebreid

Goede en duidelijke les,door uitgebreide informatie is het aan te bevelen deze les meerdere keren te bestuderen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst Goede uitgebreide cursus
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst aanbevelen? Ja

Te gek, ik ga het zeker eens proberen!

Hele duidelijke uitleg, stap voor stap. Ik ga er zeker eens mee aan de slag.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie Te gek, ik ga het zeker eens proberen!
  • Zou je het product: zoomacademylive-irisfotografie aanbevelen? Ja

Leuke tak binnen de fotografie, ietwat herhalende uitleg

2 jaar geleden in Parijs geweest, daar zag ik een commercieel bedrijfje voor irisfotografie. Toen aan voorbij gelopen. Nu weer in herinnering gebracht door zoom. Ik ga er zeker wat mee doen! De cursus was prima, maar als ik wat opbouwende kritiek mag geven: er zit veel herhaling in de uitleg en daardoor verloopt het wat taai de cursus. Wel wat tips ervan opgeschoten! Bedankt.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie Leuke tak van de fotografie

Leer je Canon kennen

Goed opgezette cursus die vele facetten van de camera behandeld. Echter toch nog veel vragen die opgelost dienen te worden, mogelijk door veel gebruik te gaan maken van de camera en de cursus ernaast!

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera zinvol
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Prima uitleg en toe te passen

Prima tempo, tussen door te stoppen en zelf te proberen.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-voor-gevorderden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-voor-gevorderden Helpt je goed op weg
  • Zou je het product: cursus-lightroom-voor-gevorderden aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en leuke onderwerpen. Het onderste keuze rijtje bij het aanmaken van de lagen, was ook nadat de foto was verplaatst, niet zichtbaar in het beeld.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-photoshop2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-photoshop2024 leuk om te zien
  • Zou je het product: zoomacademylive-photoshop2024 aanbevelen? Ja

Prima basistraining voor fotograferen met een Canon

- je leert je Canon-camera - maar tegelijk ook de basis van fotograferen

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera prima basistraining
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Vlot en duidelijk beschreven

In principekwestie ik alles wel maar een update van mijn kennis is nooit weg.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Alle info in volgorde bij de hand

mooi resultaat

irisfotografie is nieuw voor mij, toch wel veel mogelijk.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-irisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-irisfotografie goede uitleg

Goede en leerzaam cursus

Ik vind het een goede cursus. Inprensipe weet ik het wel. Maar door gemaakte vergeet ik wel een om goed na te denken. Dus ik vond het goed om de cursus te doen.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? N.v.t.

Duidelijke cursus

Komt veel aan bod en wordt goed en gemakkelijk uitgelegd. Leuke en handige tips1

• Welke score geef je het product: cursus-trouwfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-trouwfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-trouwfotografie aanbevelen? Ja

Een super cursus voor iedereen die met licht wil fotograferen, van beginner tot gevorderde.

Hier zit voor iedere fotograaf veel toegevoegde waarde in, als het gaat om fotograferen met licht. Super leerzaam.

• Welke score geef je het product: online-cursus-lichttraining-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-lichttraining-michiel-fischer Super cursus voor iedere fotograaf.
  • Zou je het product: online-cursus-lichttraining-michiel-fischer aanbevelen? Ja

Weer veel geleerd

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Veel geleerd

geweldig

Heel erg interessant en zeer professioneel.

• Welke score geef je het product: howitsmade
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: howitsmade Fantastisch
  • Zou je het product: howitsmade aanbevelen? Ja

Fijne en hele goede uitleg.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-photoshop2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-photoshop2024 Geweldig
  • Zou je het product: zoomacademylive-photoshop2024 aanbevelen? Ja

Goede ervaring.

Duidelijke uitleg en filmpjes

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek N.v.t.

zeer duidelijke uitleg

ik heb regelmatig zitten stoeien met de mappenstructuur, maar met dit programma kan ik wel uit de voeten nu ik dezae cursus heb gevolgd

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast prima uitleg
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

technische details worden voor mij kristalhelder

van de automatische stand naar m stand is een belangrijke, begripvolle ervaring geweest

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand leerzaam
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Uitgebreid en compleet; veel geleerd

Best wel een pittige, maar door de mix van e-book en video heel goed te volgen. Door zowel techniek als creativiteit in een goede mix te presenteren, wordt je gemotiveerd om aan de gang te gaan. Aanbevolen!

• Welke score geef je het product: cursus-macro-en-close-up
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-macro-en-close-up Compleet, leerzaam en inspirerend.
  • Zou je het product: cursus-macro-en-close-up aanbevelen? Ja

Veel geleerd!

Mooie cursus, veel geleerd.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Veel geleerd en duidelijk uitgelegd.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Erg duidelijk allemaal.

Ik vind het fijn dat er eerst geschreven theorie te lezen is daaropvolgend een filmpje welke de praktijk laat zien

• Welke score geef je het product: photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: photoshop-elements Duidelijke uitleg
  • Zou je het product: photoshop-elements aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8