Perfeckt

Weer veel bijgeleert

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Perfeckt

mooie duidelijke cursus

heel mooi en leerzaam. Stap voor stap werkem met Photoshop en daarna nog regelmatige even teruggekeken. Misschien ligt het aan mij maar ik had steeds onderin een balk voor het vooruitspoelen etc waardoor ik de onderste balken van Photoshop niet zag.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-photoshop2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-photoshop2024 geweldig

veel geleerd

Weet nu hoe ik netter de riemen van mijn honden kan verwijderen.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-photoshop2024 N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-photoshop2024 N.v.t.
  • Zou je het product: zoomacademylive-photoshop2024 aanbevelen? N.v.t.

Zeer duidelijk uitgelegd.

Ook de complexe onderwerpen legt Rob heel goed uit.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-photoshop2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-photoshop2024 kort maar krachtig

Weer veel geleerd

Tom brengt het altijd heel erg rustig en duidelijk. Stap voor stap wordt ik elke keer weer wat beter in Lightroom.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-lightroom2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-lightroom2024 Veel bijgeleerd in 1 1/2 uur

Duidelijk en makkelijk

Deze cursus gaf mij Nieuwe inspiratie

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Duidelijk, leuk en makkelijk
  • Zou je het product: feestdagen aanbevelen? Ja

Ben zeer tevreden over zoom academy in het algemeen

Ik gebruik zowel lightroom classic als photoshop. Werk soms ook graag met luminantie maskers van Tony Kuyper, maar is toch tijdrovend. Met de huidige verbeteringen in lightroom kom ik heel ver. Ik gebruik ook nog topaz omwille van gpu probleem, een goede videokaart kost toch al snel enkele honderden euros.

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-lightroom2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-lightroom2024 maskers beter begrijpen

Ik had video’s verwacht

• Welke score geef je het product: photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: photoshop-elements Pdf zijn duidelijk. Maar toch liever video’s. Werd niet vermeld dat die er niet zijn
  • Zou je het product: photoshop-elements aanbevelen? Ja

Nieuw in lightroom

Goede inleiding om een goed begin te maken. Met name voor het organiseren van bestanden

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast Geen
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Duidelijke info - soms iets te snel - maar alles is te herhalen.

Mijn ervaring is goed, de instructies zijn duidelijk en je kunt direct vragen stellen als het niet meteen begrepen wordt. Soms gaat het iets te snel, maar met een abonnement kan je alles herhalen.

zeer duidelijk verhaal

het is een goed uitgewerkte cursus. Heel duidelijk en goed te volgen.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven heel goed bevallen en nuttig
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

zeer goede uitleg

duidelijk en overzichtelijk

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets duidelijk
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

Zeer goede uitleg nieuwe mogelijkheden

Altijd weer een goede update op de nieuwe mogelijkheden van LR

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-lightroom2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-lightroom2024 leerzaam

Creatief en duidelijk

Een hele aparte kijk op fotografie. Inspirerend en duidelijk

• Welke score geef je het product: cursus-creatieve-macro
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-creatieve-macro N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-creatieve-macro aanbevelen? Ja

Erg veel nuttige tips

In een opeenvolging van tekst en beeld krijg je een goed overzicht van de basisprincipes voor vogelfotografie.

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie Inhoudelijk sterk.
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

duidelijke uitleg

goed te volgen kort en duidelijke uitleg

• Welke score geef je het product: instagram
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: instagram leuk boeiend om andere fotografen te volgen en je leert van elkaar
  • Zou je het product: instagram aanbevelen? N.v.t.

super goed

het wordt allemaal duidelijk verteld en de filmpjes na de tekst werkt voor mij heel goed. super tevreden

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie erg duidlijk
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

goed overzicht nieuwe mogelijkheden

Zeer veel mogelijkheden beschikbaar en je kunt iedere keer terugkijken

• Welke score geef je het product: zoomacademylive-lightroom2024
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: zoomacademylive-lightroom2024 snelle leercurve
  • Zou je het product: zoomacademylive-lightroom2024 aanbevelen? Ja

Goede basis cursus voor beginnende fotografen

Goede basis cursus voor beginnende fotografen. Alles wordt goed uitgelegd!

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Zeer informatief

Fijn dat er aandacht wordt besteed aan zowel techniek als compositie. Ik heb helaas de minicursus pas kunnen bekijken nà de feestdagen. Hij is interessant genoeg om hem eind dit jaar vóór de feestdagen nogmaals te bekijken.

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Hier heb je écht wat aan!

Boeiend.

Klaar en duidelijk.

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie Duidelijk
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

How it's made

Ik vond vooral hoofdstukken de ratten (ben nog wel benieuwd hoe er wordt omgegaan als 1 rat door al het eten gaat lopen) en de splash heel heel erg leuk! Bij de anemoonvis en de Lavaredo vond ik de uitleg niet altijd duidelijk (zeker niet voor een beginner als ik) en het geheel wat erg langdradig.

• Welke score geef je het product: howitsmade
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: howitsmade Leuk om te zien!
  • Zou je het product: howitsmade aanbevelen? Ja

veel en relevante informatie

goed te behappen, netjes onderverdeeld in prima hoofdstukjes zodat je er op een zelfgekozen moment mee aan de slag kan fijne schermverdeling: je ziet in een oogopslag waar je staat, wat er allemaal op het menu staat, wat je kan verwachten. tip: een enkele keer was die draad onlogisch: het hoofdstuk nabewerking hadden we gehad, en dan blijkt er in "opslag" weer een een item over nabewerking...

• Welke score geef je het product: cursus-smartphonefotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-smartphonefotografie veel relevante informatie helder uitgelegd
  • Zou je het product: cursus-smartphonefotografie aanbevelen? Ja

Handig om mee te starten

Ik heb deze cursus gevolgd om mijn Canon camera beter te leren kennen. In deze cursus krijg je ins en outs die echt specifiek voor Canon zijn en ook waar je ze kunt vinden.

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Super handig om mee te starten
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Heel veel geleerd op een duidelijke manier.

Deze cursus heeft mij inzicht gegeven en dingen geleerd. Het was makkelijk te volgen. Ook door de filmpjes na de theorie bleven dingen sneller hangen.

• Welke score geef je het product: cursus-scherpte
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-scherpte Een duidelijke cursus die je scherp leert kijken!
  • Zou je het product: cursus-scherpte aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8