leerzaam, weer!!
Ik vond het geweldig hoe Marco uitlegt hoe hij foto's maakt, te vertrekken van het idee, de vormgeving en dan de realisatie. Geweldig interessant- dankkwel!
Geweldige andere benadering van de fotografie met groothoeklenzen.
Voor mij de 1e keer dat ik dit gebruik. De feedback heb ik toegepast en meteen het resultaat gezien. Dank hiervoor. Grtn. Erik Obbink
Prachtige verhalen van Marco. Veel handige informatie en tips. Maar vooral heeft Marco prachtige foto's laten zien.
Duidelijke cursus.
erg leerzaam om te zien hoe een professional de foto's maakt
Het enthousiasme is onmiskenbaar
Opnieuw een mooie training van de Academy Fijne uitleg aan de hand van voorbeelden. Soms iets te veel herhaling
de uitleg goed en begrijpelijk je kreeg een heel andere kijk om een natuur opname te maken
Zeer leerzame cursus
Wat teleurgesteld: foto's schitterend maar ik leer te weinig van deze vorm van cursus
Genoten van verhalen, manier van werken, tips en schitterende foto’s. Heel veel nieuwe ideeën voor mij. Een tip: graag instellingen bij foto’s indien mogelijk.
de instellingen die je hoort zijn leerzaam
Om meteen na het downloaden te vragen wat ik er vind is voor mij te vroeg. De titels zijn veel belovend. Eerst maar mee gaan werken en dan kan ik echt beoordelen.
stuk eenvoudiger dan de Nikon handleiding doorworstelen
Zeer aangenaam om deze lessen te volgen, duidelijke uitleg en mooie voorbeelden. Ik werd er zennnn van
in korte tijd alle belangrijke instelling behandeld
Grote aanbod
Weer veel geleerd.
ik ga er zeker wat mee doen.
Goed uitgelegd!
Zeer makkelijk te gebuiken.
Heb deze uitleg gebruikt voot de Z5ii. Erg blij mee. Top!
Mooie en duidelijke cursus waar je heel veel van opsteekt. Door goed te kijken, stapje naar links of rechts, kikkerperspectief krijg je een hele andere foto, zelfs een betere foto. Alleen klopt niet alles meer in het nabewerken, daar moet even na gekeken worden. Verder een super cursus?
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem