Zeer duidelijke en uitgebreide cursus met veel video voorbeelden waardoor het veel meer spreekt.
In de cursus staat duidelijk beschreven hoe dingen werken en hoe je het zelf kunt doen.
De cursus is goed in etappes te volgen. De opdrachten tijdens de cursus zijn goed en leerzaam, resultaten zijn lerend.
kan het mooi gelijk toepassen. en terug kijken als dat nodig is . macrofotografie vindt ik mooi om te doen . vooral in de lente .
Een complete training rondom het statief aangaande de aanschaf, het gebruik (inclusief onderhoud) en ervaringen van mede-fotografen. Goed leesbaar waarbij de filmpjes en de teksten elkaar afwisselen wat het doorlopen van de training op geen enkel moment saai of langdradig maakt.
ik vond dit een geweldige leuke cursus hiermee kan ik weer verder!!
Door deze cursus stap voor stap te volgen heb ik veel geleerd over de werking van de camera. Waar dient ieder knopje en instelling voor. Zeer duidelijke uitleg.
nvt
goede tips en tricks
heel helpvol
Ik heb de video's als zeer prettig ervaren
Zoals ik gewend ben van zoom een cursus in begrijpbare taal . Vlot om te lezen, goede tips. Testvragen tussen de hoofdstukken in zijn positief .ervaren.
Ik wil graag de les volgen op mijn Ipad en dan op mijn Mac de dingen nadoen en proberen, nu moet ik elke keer uit de cursus naar lightroom en vise versa. Ik zal wel iets fout doen maar ik weet niet hoe ik op mijn ipad de cursus te zien krijg want ik heb geen wachtwoord daarvoor
Zowel digitaal als in boekvorm als naslagwerk. Beide zeer verzorgd.
Er zit één foutje bij de vragen. De een-na-laatste vraag wordt het goede antwoord fout gerekend. ;-)
Dit was een inspirerend webinar met heel veel leermomenten en nu in de praktijk verder mijn eigen creativiteit erin brengen.
Fijn dat alles op eigen tempo kan, dat je terug kunt kijken en weer even iets kunt nazoeken als je het niet meer weet. Eenvoudig en duidelijk taalgebruik
Door de vele settings die zijn uitgewerkt in het boek en in de video's heb ik inzicht gekregen in de verschillende lichtbronnen en de sturing van het licht. Ook de werkwijze van Michiel door vanaf nul te beginnen en de licht setting op te bouwen vond ik verhelderend.
Leerzame hoofdstukken, echter zonder een aantal oefening met LR en PS.
Weer iets bijgeleerd, wat zeker goed bruikbaar is. Regelmatig bijleren van nieuwigheden en tips, is zeer leerrijk en geeft voldoening in het fotograferen en bewerken van de foto's.
Ik heb heldere lampen en ga zeker zoiets proberen aan de hand van deze workshop
De workshop met de lamp en de sterretjes was heel leuk om te volgen. De uitleg was duidelijk en ging stap voor stap. Heb uitgeprobeerd hoe het was in de praktijk om de foto's te maken en te bewerken. Wel gelukt, maar het kan beter. Dus vanavond nog maar eens wat oefenen. Vind de livestreams van Tom Reuver sowieso altijd leuk om te volgen.
Het is een hele fijne en duidelijke cursus, alles word goed uitgelegd en met de testen tussendoor weet je of je goed zit.
In de cursus word alles goed uitgelegd en er zitten fijne instuctie video's bij en als je vragen hebt kun je die stellen en krijgt er een duidelijk antwoord op
Weer wat bij geleerd over landschapsfotografie
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.