Vanaf de start van de leerlijn is de documentatie erg uitgebreidt en compleet. Alle ter zake doende aspecten worden behandeld en de lesstof is in heel begrijpelijke taal geschreven.
Fotograferen is mijn hele leven al mijn hobby. En het is alleen maar leuker geworden sinds ik met Lightroom en photoshop ben gaan werken. Door de heldere uitleg van deze programma’s hebben mijn foto’s een beter resultaat.
Omdat er meerdere fotografen aan het woord komen, zie je ook verschillende mogelijkheden om te werken, dat is plezierig
Leuk om hier ook iets over te leren, ook al ben ik geen professioneel fotograaf, en weinig ervaring met dieren fotograferen. Ook niet dejuiste lens of macrolens.
Prima uitleg
De cursus Flitsen en Flitstechniek van de Zoom Academy was voor mij echt een openbaring. Ik heb enorm veel geleerd over het werken met flitslicht en vooral ook veel nieuwe mogelijkheden gezien om hier zelf mee te experimenteren in de praktijk. Het onderdeel nabewerking vond ik wel sterk gericht op het Adobe-pakket. Gelukkig had ik daar al ervaring mee, maar ik kan me voorstellen dat dit voor cursisten zonder Adobe-kennis wat overweldigend of zelfs een doolhof kan zijn. Na het volgen van deze cursus kijk ik met heel andere ogen naar het begrip flitsen. Ik durf mijn flitser nu veel bewuster en creatiever in te zetten, wat mijn fotografie zeker ten goede komt.
van elke opleiding steek je wat op.
Hallo zeer leerzaam als altijd.
Photoshop is een lastige om goed te beheersen en alles op de juiste manier toe te passen, maar dank zij de goede rustige uitleg is dat geen probleem
Boeiend van start tot finish.
Veel nieuwe ideeen opgedaan om uit te proberen.
Makkelijk te volgen lessen en mooi opgebouwd.
leuke cursus om de beginselen van fotografie mbt compostie ed te ontdekken.
Heel tevreden en gelukkig bij de keuze van de camera en deze "cursus".
Heb er veel van geleerd door de goede duidelijke uitleg. Ga ik zeker wat mee doen de komende tijd.
De eerste keer een foto laten beoordelen door de fotocoach. Ik ben onder de indruk. Een gedailleerde beschrijving/beoordeling met zeer leerzame tips en adviezen.
Terugkoppeling is erg opbouwend met tips en tops. Ook erg leuk dat er een workshop/training wordt geadviseerd. Ik heb hier heel veel aan gehad en ga de tips opvolgen
Goede cursus, erg leerzaam, vooral de diverse technieken in Lightroom. Photoshop blijf ik wat ingewikkeld vinden ...
Heel rustig en duidelijk alles uitgelegd, heel goed te volgen
Ik was begonnen met deze cursus zonder verwachting maar deze cursus overtreft alles. Zo fijne en duidelijke uitleg in begrijpelijke taal.
De foto’s waren snel en envoudig ingevoerd in de site en geüpload. De beoordeling kwam 10 minuten later in mijn mailbox. Ik kon me goed vinden in de beoordeling en de tips. Kortom, ik ben blij met deze extra toevoeging van Zoom vip!
prettig te volgen cursus heldere uitleg
Heel leerzaam geweest en leuk om te volgen. Ik ga het zeer zeker vaker gebruiken. Vooral omdat ik oude foto's digitaliseer. Ik heb nu al oude foto's van 60 jaar terug als nieuw terug gekregen. Super scherp en de kleuren fantastisch. Dus wederom dank heren. Tot de volgende. Rennie Veldhuizen
Ik werk wel met photoshop en wilde ook lightroom classic leren
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem