Veel nieuws geleerd

Omdat de onderdelen nu apart werden behandeld is er nog meer duidelijk geworden. Ook onder de knop maskeren zijn veel nieuwe dingen behandeld. Deze cursus is voor iedereen aan te bevelen.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 Uitstekende cursus
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

stapsgewijs duidelijkheid geven over de mogelijkheden van lightroom cc

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 fijne verrassing

heerlijk naslagwerk..

Heerlijk naslagwerk maar ook diverse dingen wat ik nog niet wist.

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 heerlijk naslagwerk..
  • Zou je het product: abonneecadeaus-2022 aanbevelen? Ja

Heel duidelijk, makkelijk te volgen. Veel geleerd.

• Welke score geef je het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht Super
  • Zou je het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht aanbevelen? Ja

Amateur fotograaf

Vindt het leuke om op allerlei momenten foto´s te maken. Heb geen specifiek specialiteit

• Welke score geef je het product: sluitertijd
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sluitertijd Leuke cursus om te volgen
  • Zou je het product: sluitertijd aanbevelen? Ja

Jammer dat niet alle foto's erbij zitten

Jammer dat niet alle foto's erbij zitten

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? N.v.t.

Duidelijke uitleg bij de cursus

Cursussen zijn low profile te volgen en vormen een welkome aanvulling bij mijn fotografie hobby

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Leerzaam
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Wederom een goede cursus doe prima te volgen is

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie Goed
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

zeer leerzaam

je kunt er veel mee doen

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom leerzaam
  • Zou je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom aanbevelen? Ja

Had ik dit maar eerder geweten

Ik ben al enige tijd bezig in Lightroom, maar door het doorlopen van deze cursus zijn me weer veel dingen duidelijker geworden waardoor ik nu nog beter snap wat ik aan het doen ben in Lightroom. Super

• Welke score geef je het product: cursus-beheren-en-bewerken-lightroom-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-beheren-en-bewerken-lightroom-2022 Super handig
  • Zou je het product: cursus-beheren-en-bewerken-lightroom-2022 aanbevelen? Ja

goede training

Goede training. Jammer dat niet alle gebruikte foto's te downloaden zijn.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk goede training
  • Zou je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? Ja

Echt heel veel geleerd

Positief

• Welke score geef je het product: lagen-maken-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lagen-maken-in-photoshop Duidelijke en rustige uitleg
  • Zou je het product: lagen-maken-in-photoshop aanbevelen? Ja

Leuk dat je deze extra's voorzien in het abbonement !

Ik was al enthousiast over bepaalde cursussen. Deze extra's motiveren me des te meer om mijn lidmaatschap te verlengen.

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 N.v.t.
  • Zou je het product: abonneecadeaus-2022 aanbevelen? Ja

Veel geleerd over mijn camera en heb nog veel te oefenen/leren. Bedankt!

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing Geweldig
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? Ja

Een waarde volle cursus om mee aan de slag te gaan

De lessen bevatten aan wijzigingen waar je niet zo gauw bij stil staat.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Fantastische duidekijke cursus

Ik wist niets van photoshop,maar na het volgen van deze cursus zijn de begrippen duidelijk geworden. De docent geeft een heldere zeer goed te volgen uitleg over de onderwerpen.

• Welke score geef je het product: lagen-maken-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lagen-maken-in-photoshop Zeer leerzaam
  • Zou je het product: lagen-maken-in-photoshop aanbevelen? Ja

goede praktische info

Leerrijke info met praktische toepassingen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-winter goede praktische info
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-winter aanbevelen? Ja

vergeleken met cursus van Photofacts academy erg slecht

Er wordt gewerkt met een apple pc, hoe het in windows moet, moet je maar even "uitzoeken". Uitleg niet duidelijk.

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast negatief
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Nee

Leuke, leerzame tips

Er zijn altijd leuke tips, die je gedachten weer even opfrissen.

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 leerzaam

het is oke

Ik had er meer van verwacht maar het viel eigenlijk wel tegen

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 redelijk
  • Zou je het product: abonneecadeaus-2022 aanbevelen? Nee

Leuke basis

na het volgen van de basis cursus, is dit veel herhaling. Diepgang per onderwerp had ik meer verwacht. Deze cursus zou voor mij ook prima zijn als basis cursus.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie goed basis
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

leerzaam

toch weer veel opgestoken

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 prima

Geleerd

Zo leer ik steeds meer.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets Leuk
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

duidelijke uitleg

prima voor de praktische training

• Welke score geef je het product: abonneecadeaus-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: abonneecadeaus-2022 N.v.t.
  • Zou je het product: abonneecadeaus-2022 aanbevelen? Ja

Een dijk van een cursus voor een dijk van een fotografie suite.

systematisch opgevat volgen de workflow die je volgt bij het verwerken van foto's. Samen wet de downloadable beelden is het mooi opgevat eerst de uitleg vervolgens zelfs onder begeleiding aan de slag en met een mooie herhaling via de screencasts.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 value for money

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem