Heb weer wat nieuwe ideeën en technieken opgedaan.
De aangeboden stof kon ik me eenvoudig eigen maken. Dat maakte de cursus leuk om te doen deze vakantie. Wel miste ik oefenmateriaal en vond ik de beschrijvingen van de oefeningen niet altijd even duidelijk.
Ondanks eerdere cursussen toch weer het een en ander opgestoken.
Ik fotografeer al jaren, ook in RAW. Maar heb in deze cursus toch weer nieuwe dingen geleerd.
oefenbestanden van natuur / selectiekaders /// boosters zijn niet te downloaden. Spijtig om de info niet te kunnen toepassen op hetzelfde beeld .
Voor iedereen goed te volgen.
Na 8 jaar mijn oude Photoshop kennis opgefrist. Alles wat je nodig hebt om te starten wordt behandeld en ook nog eens goed uitgelegd. Blij met deze cursus, kijk al uit naar de overige trainingen.
Jammer dat we dit jaar maar zo weinig sneeuw en ijsdagen hebben,
Vind het altijd fijn om te kijken hoe men te werk gaat, vind het nl lastig om zelf keuzes te maken en hoe een en ander aan te pakken
Leuk deze abonnee cadeaus, zeker de workflows altijd fijn ter opfrissing.
Deze cursus gaat dieper in op het gebruik van lagen in Photoshop. Dit gebruik wordt een stuk inzichtelijker. Wel veel videomateriaal.
duidelijke uitleg en ben er achter gekomen dat een goedkoop statief geen goed keuze is geweest
Alle aspecten mbt fotografie vind je terug in de verschillende cursussen.
Ik kan deze cursus zonder problemen volgen
Boeiende cursus om te volgen. Heeft een goed tempo. Alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd. Top
Op bijna elk gebied binnen de fotografie wordt een cursus aangeboden.
Je leert net wat meer je camera kennen.
Je komt de meest gebruikte gereedschappen tegen waardoor je de mogelijkheden van het programma leert kennen.
het zou nog beter zijn als je de workflow video's en eboeken kunt downloaden
Duidelijke uitleg
Veel geleerd over presents, hoe je deze kan toepassen, zelf kan maken en kan downloaden.
goede gebruikstips
Zeer leerzaam en goede ideeën
blij verrast met het abonneescadeau 2022
Richard Holkade 8