veel bruikbare en goed toepasbare adviezen
Het meeste wist ik al, maar toch goede aanvullingen. Met name over vallende sneeuw.
Als je wat meer cursussen hebt gevolgd is het een herhaling van stappen en veel " O Ja" momenten. Het bewerken van de foto in Lightroom is een nuttige aanvulling waar veel meer uit een foto valt te halen dan verwacht was.
Top ! Super duidelijke en overzichtelijk !
Alle opdrachten en instelling zijn eenvoudig uit te voeren en duidelijk beschreven
Met name de passages over dieren en bij ijskoud fotograferen waren nieuw voor mij en ik heb er het nodige van opgestoken. Ook de diverse tips over camera instellingen. De workflow Lightroom kwam een beetje kunstmatig over.
Iets te vaak herhaling van technieken. Erg mooie foto’s
Veel bijgeleerd. Neem de tips mee op mijn volgende fototrip. En zal de bewerkingen in lightroom zeker uittesten.
Leuk korte leerzame cursus voor zo vlak voor de feestdagen.
heel leerzaam en een aantal voorbeelden waar ik zelf veel van heb geleerd
Mijn ervaring met cursussen van Zoom Academy is dat ze niet te langdradig zijn waardoor ze prettig zijn om te volgen en toch meer dan voldoende leerstof bevatten.
goeie makkelijke uitleg
Ik vind de cursussen van Zoom Academy duidelijk beschreven met mooie voorbeelden en beschrijving van de te gebruiken techniek. Ook zijn de foto's wonderschoon en inspirerend.
Goed om een aantal zaken terug te horen (zoals overbelichten bij sneeuw)
Goede instructies
Hoewel ik al een tijd met LR werk, heb ik toch weer nieuwe dingen geleerd. Helder en duidelijke uitleg. Een hoofdstuk wordt aan het einde veelal d.m.v. een video nog eens in de praktijk toegelicht.
wat oppervlakkig zou meer details willen horen en zien.
Ik ga opstap met camera en ga deze instellingen en tips toepassen.
Duidelijk en heldere uitleg. Maar mag soms wel iets meer de diepte in.
Heb niet het gedeelte van van Lightroom gedaan om de bewerkingen te doen dit moet ik nog gaan doen
Was heel duidelijk en leuke tips
Pfff, wel stevige cursus en meteen een mooi naslagwerk. Tijdsinvestering ongeveer 36 uur. Heerlijk. Ik weet wat er mogelijk is. Veel nieuwe zaken geleerd: slimme objecten en slimme filters. Mogelijke penselen, aangepaste vormen, omgaan met tekst. Te veel om toe onthouden, maar goed om een keer gezien en gedaan te hebben.
Een duidelijke en overzichtelijke beschrijving van alle denkbare onderdelen/onderwerpen van het fotograferen van de winter.
Vind het prettig als alles duidelijk wordt uitgelegd en beschreven en als je dingen niet begrijpt kun je het altijd vragen aan het panel .... of een x terug lezen
De cursussen zijn duidelijk en goed uitgelegd.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem