Een goede cursus van de uitleg van de tekst en filmpjes waar je at mee kan. Na soms het onderwerp van een paar keer lezen begreep ik het. Voor andere fotografen die moeite hebben met onderwerpen scherpstellen is deze cursus zeker een aanrader.
Verhelderend,duidelijk uitgelegd
Detaillering is lang niet zo uitgewerkt als bijvoorbeeld The Lightroom Queen (e)boeken
weer wat bij geleerd ,ik vond het een leerzame cursus
Wat was deze cursus een teleurstelling. Veel tekst die onduidelijk is en vaak niet te volgen. Heel jammer dat de auteur niet wat filmpjes heeft toegevoegd die vaak de cruciale ondersteuning geeft bij de uitleg. De docent had duidelijk haast om iets in elkaar te zetten. Ja en dan doe je er een YouTube filmpje bij. Dit was een niet leerzame cursus en dat is zonde van de € 29,95 en niet Zoom waardig.
In een woord geweldig , nog veel bij geleerd
In een woord geweldig , nog veel bij geleerd
Mooi om verschillende soorten fotografie in een cursus te hebben. Sommige onderwerpen zijn hierdoor wel minder diep behandeld. Maar voor mij erg leuk om inspiratie op te doen in verschillende vormen van fotografie en nabewerking.
Fijn dat je zelf kunt plannen wanneer je verder wilt. Het is duidelijk te volgen en door dingen te herhalen leer je snel welke mogelijkheden er zijn.
weer voldoende bijgeleerd
Weer veel kennis opgedaan, goed uitgelegd
Met de Zoom Academy heb ik nog weinig ervaring, maar de cursus die ik nu gedaan heb (LR 2023), daar ben ik er tevreden over => een mooie kennismaking met de academy
het hele scala komt eigenlijk aan de orde waarbij de video's mooi aansluiten met de voorbeeldfoto's om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. zelf proberen lukt niet toto zo'n niveau
Erg leerzame cursus, makkelijk te begrijpen
Erg leerzame cursus, makkelijk te begrijpen
uitleg samen met het filmpje is goed
Goed te volgen, duidelijke uitleg.
Op zoek naar een goed statief en aan de hand van de cursus wel een keuze kunnen maken,
Pfff. Stevige cursus en meteen een mooi naslagwerk. Tijdsinvestering ongeveer 30 uur. Heerlijk. Ik weet wat er mogelijk is. Veel nieuwe zaken geleerd: slimme objecten en slimme filters. Mogelijke penselen, aangepaste vormen. Omgaan met tekst. Te veel om te onthouden, maar goed om een keer gezien en gedaan te hebben. Nu is het een goed naslagwerk.
Door dit te lezen besef ik dat we soms wel eens de basis vergeten, en dat dit zo belangrijk is.
Leuke en leerzame cursus door de afwisseling van tekst foto's en video's goed doorheen te komen.
Super veel van deze cursus geleerd, het was een plezierige leermethode met mooie leerzame opdrachten
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem