Super veel van deze cursus geleerd, het was een plezierige leermethode met mooie leerzame opdrachten
Veel onderwerpen om mee te experimenteren. Goed naslagwerk!
Zeer gevarieerd aanbod. Didactisch sterke lessen. Voor elk niveau wat wils.
Zeer gevarieerd aanbod. Didactisch sterke lessen. Voor elk niveau wat wils.
Soms wordt in de cursus verwezen naar iets dat schijnbaar al een is behandeld is. Het zou handig zijn om een verwijzing of een short cut te plaatsen, omdat het menselijke geheugen feilbaar is.
Vooral de aanvulling van de video’s is goed.
De cursus Fotografeer je huisdier is leerzaam, veel mooie voorbeelden en duidelijke uitleg. Geeft weer veel inspiratie.
Zowel beginners als gevorderde fotografen zijn gebaat bij deze cursus.
Leerzaam
Ik had net een nieuwe camera gekocht en gelijk besloten ermee aan de slag te gaan zonder enige kennis. Dit lukte wel vrij aardig maar dankzij deze cursus ben ik de instellingen wat beter gaan begrijpen en ook ben ik blij met het kleine stukje nabewerking. Mooie basis en nu verder met de cursus portret fotografie!
Via deze cursus kom je heel wat interessante zaken tegen die het werken met Lightroom makkelijker maken.
Ik fotografeer al vele jaren en heb twee statieven, een oudje van ongeveer 45 jaar oud en een nieuwere van 3 jaar oud. De cursusinfo kan heel behulpzaam zijn voor de beginnende fotograaf. De meer ervaren fotograaf zal het meeste wel weten.
grafisch iets duidelijker maken
veel was al bekend, maar toch fijn om alles een keer op een rijtje te zien en (nog eens) door te nemen; je bewust zijn wat je allemaal kunt in de herfst. Duidelijk uitgelegd en met mooie voorbeelden (mogen er wt mij betreft nog wel wat meer zijn)
Prima volgbare cursus
Goede uitleg, mis echter de gebruikte foto's om te kunnen vergelijken met de foto's die gebruikt worden in de cursus. A
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.