Interessante en leerzame meedoe cursus

Er zitten leuke en interessante prakijkvoorbeelden in die de basis zijn van leren photoshop te gebruiken als fotograaf. Wat ik soms mis is de waarom van bepaalde keuzes en settings in de menu's. Hierop wordt niet ingegaan.

• Welke score geef je het product: cursusboek-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusboek-photoshop Leerzame introductie in Photoshop
  • Zou je het product: cursusboek-photoshop aanbevelen? Ja

Zeer goede informatie

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Goed
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Zit goed in elkaar

Dit was voor mij de eerste Zoom Academy cursus en ik vond de opbouw en afwisseling erg plezierig . Kijk uit naar de verdere verdieping.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie positief

Prima cursus

De cursus is duidelijk, leerzaam en geeft een mooie toelichting op de nieuwe functies.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk Prima cursus

Leuk

Goed uitgelegde cursus.

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur leuk om eens uit te proberen
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Ja

Compact en praktisch

In eigen tempo op zelf gekozen tijd is voor mij heel praktisch. De uitleg is goed te volgen en zeer praktisch

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven leerzaam

Goede uitleg

Goede uitleg

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie geweldig
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

héél leerzaam

ook al ben ik al enkele jaren bezig met fotografie en ging ik van de veronderstelling uit dat ik de belangrijkste kneepjes kende ... niet dus. Deze cursus is héél leerzaam en zit vol nuttige tips.

• Welke score geef je het product: cursus-scherpte
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-scherpte leerzaam
  • Zou je het product: cursus-scherpte aanbevelen? Ja

Leuke Cursus gedaan

Aanbod is duidelijk te zien, zou alleen handig zijn als er een extra tabblad is met de cursus die je volgt of als deze cursus vooraan komt te staan, Tipje

• Welke score geef je het product: cursus-huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-huisdieren Leuke cursus!
  • Zou je het product: cursus-huisdieren aanbevelen? Ja

Veel geleerd over gebruik van een statief.

Ik zelf heb een carbon statief en gebruik deze alleen bij macro- en tafelfotografie. Ik ben nu van plan om hem meer te gaan gebruiken.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven door de cursus kom ik er achter dat ik mijn statief te weinig gebruik

leerrijk

interessante cursussen

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera ik heb mijn camera beter leren kennen
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Zeer leerrijke cursussen.

Veelzijdig, leerzaam en zeer uitgebreid.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Goed naslagwerk

goede cursus, heldere uitleg

Ik heb een groot probleem met horen dus het zou prettig zijn als de video's zouden worden ondertiteld.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer aanbevelen? Ja

Duidelijke uitgelegd hoe je een bewegend onderwerp/foto kan maken en bewerken.

Ik heb deze cursus als heel fijn ervaren. De onderwerpen worden goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb er veel van geleerd.

• Welke score geef je het product: beweging-en-actiefotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beweging-en-actiefotografie Veel geleerd in deze cursus.
  • Zou je het product: beweging-en-actiefotografie aanbevelen? Ja

Goede basis

Goede basiskennis. Wellicht bij het nabewerken erg veel de focus op één programma.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Goede basiskennis

fijne cursussen

Goede uitleg met leuke voorbeelden

• Welke score geef je het product: cursus-huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-huisdieren zeer fijne cursus
  • Zou je het product: cursus-huisdieren aanbevelen? Ja

een duidelijke uitleg

Het was prettig op eigen tempo werken. Veel geleverd en ook herhaald. Video's waren ook heel leerzaam. Photoshop vind ik nog moeilijk en daarom ga ik nog een online cursus photoshop (zoomacademy)volgen.

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek duidelijk
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

Goede cursus, goede uitleg over de nieuwe mogelijkheden.

• Welke score geef je het product: cursus-lightroom-2023
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-lightroom-2023 N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-lightroom-2023 aanbevelen? Ja

duidelijke uitleg voor het maken van landschapsfoto's

Super fijne cursus door het uitleggen van de zeer diverse onderdelen met foto' en video's. Door de goede adviezen zijn mijn foto's zeker verbeterd en heb ik genoeg ideeën opgedaan die ik nog ga uitproberen.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Op je eigen tempo je vaardigheden verbeteren
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

handig en fijn om af en toe terug te kijken

handig en fijn om af en toe terug te kijken

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie handig

leerzaam

goed uitgelegd leerzaam begrijpbaar uitgelegd

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk N.v.t.

Duidelijke uitleg

Wat een fijne en duidelijke uitleg over het maken van kinderportretten. Veel nieuwe inzichten gekregen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotografeer-baby-en-kind
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotografeer-baby-en-kind Fijne en duidelijke uitleg
  • Zou je het product: cursus-fotografeer-baby-en-kind aanbevelen? Ja

Aardige cursus voor beginnelingen

Aardige cursus voor beginnende fotografen. Had er meer diepgang van verwacht.

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing Aardige cursus voor beginnende fotografen. Had er meer diepgang van verwacht.
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? Ja

Leuke cursus van de nieuwste mogelijkheden PS 2023.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk Goed

Dank veel geleerd.

Je krijgt veel tips en uitleg! Heel duidelijk en je kan het opnieuw bekijken. Erg fijne en duidelijke uitleg. Dank.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie N.v.t.

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.