Er zitten leuke en interessante prakijkvoorbeelden in die de basis zijn van leren photoshop te gebruiken als fotograaf. Wat ik soms mis is de waarom van bepaalde keuzes en settings in de menu's. Hierop wordt niet ingegaan.
Zeer goede informatie
Dit was voor mij de eerste Zoom Academy cursus en ik vond de opbouw en afwisseling erg plezierig . Kijk uit naar de verdere verdieping.
De cursus is duidelijk, leerzaam en geeft een mooie toelichting op de nieuwe functies.
Goed uitgelegde cursus.
In eigen tempo op zelf gekozen tijd is voor mij heel praktisch. De uitleg is goed te volgen en zeer praktisch
Goede uitleg
ook al ben ik al enkele jaren bezig met fotografie en ging ik van de veronderstelling uit dat ik de belangrijkste kneepjes kende ... niet dus. Deze cursus is héél leerzaam en zit vol nuttige tips.
Aanbod is duidelijk te zien, zou alleen handig zijn als er een extra tabblad is met de cursus die je volgt of als deze cursus vooraan komt te staan, Tipje
Ik zelf heb een carbon statief en gebruik deze alleen bij macro- en tafelfotografie. Ik ben nu van plan om hem meer te gaan gebruiken.
interessante cursussen
Veelzijdig, leerzaam en zeer uitgebreid.
Ik heb een groot probleem met horen dus het zou prettig zijn als de video's zouden worden ondertiteld.
Ik heb deze cursus als heel fijn ervaren. De onderwerpen worden goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb er veel van geleerd.
Goede basiskennis. Wellicht bij het nabewerken erg veel de focus op één programma.
Goede uitleg met leuke voorbeelden
Het was prettig op eigen tempo werken. Veel geleverd en ook herhaald. Video's waren ook heel leerzaam. Photoshop vind ik nog moeilijk en daarom ga ik nog een online cursus photoshop (zoomacademy)volgen.
Goede cursus, goede uitleg over de nieuwe mogelijkheden.
Super fijne cursus door het uitleggen van de zeer diverse onderdelen met foto' en video's. Door de goede adviezen zijn mijn foto's zeker verbeterd en heb ik genoeg ideeën opgedaan die ik nog ga uitproberen.
handig en fijn om af en toe terug te kijken
goed uitgelegd leerzaam begrijpbaar uitgelegd
Wat een fijne en duidelijke uitleg over het maken van kinderportretten. Veel nieuwe inzichten gekregen.
Aardige cursus voor beginnende fotografen. Had er meer diepgang van verwacht.
Leuke cursus van de nieuwste mogelijkheden PS 2023.
Je krijgt veel tips en uitleg! Heel duidelijk en je kan het opnieuw bekijken. Erg fijne en duidelijke uitleg. Dank.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.