Dit is leer saam en ik zou graag over de instelling zie van sony rx10 vrgr H Schuur
Toen ik begon aan fotograferen heb ik er veel van geleerd.
Luid en duidelijk beschreven en uitgelgd in filmpjes. Zou het andere zeker aanraden
Overzichtelijk en schematische uitleg.
de nabewerking met voorbeelden is top
Het is echt wennen om in een bos de fotogenieke plaatjes te zien. Ik heb echt moeten leren om op een andere manier in een bos rond te kijken. In de cursus worden ideeën aangereikt waarmee je aan de slag kunt.
boeiend van begin tot eind.
Duidelijke uitleg over alle onderdelen van Lightroom
Die filmpjes zijn duidelijk en kort. Informatie genoeg en eenvoudig
Goede en leerzame cursus, weer een hoop bijgeleerd. Proficiat!
Meer dan welkom deze cursussen. Uiteraard moet men een keuze maken uit het grote aanbod. Zijn ook steeds up-to-date en bijgewerkt op de laatste stand. Ideaal ook die webinars door profs. Kijk er steeds naar uit.
duidelijke uitleg
Erg handig, ook steeds weer beschibaar om als je even vast nog even terug te kijken.
Ik heb de cursus met veel genoegen gedaan.
Vond het een aangename cursus,die ik vlot heb kunnen volgen. Me ook heel wat heeft bijgeleerd zowel algemeen over fotografie en specifiek over herfstfotografie.
leuk
Ik heb met plezier en aandacht deze cursus gevolgd. Een aanrader deze cursus.
Wanneer je al wat meer weet over je camera, is er niet veel nieuws meer. De hoofdstukken camera hacks vond ik interessant
Ik neem veel foto's en test veel dingen uit. Persoenen, dieren, ministudio, natuur, landschappen en macro
Prima cursus zeker als je de cursus compositie ook gevolgd hebt .
weer veel geleerd over photoshop die ik kan toepassen op mijn foto's
Fijne workflows om mee te oefenen met duidelijke instructies.
Duidelijke tips om je voordeel mee te doen.
hoop hier veel gebruik en plezier aan te beleven, zodra ik dit in praktijk ga toepassen
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem