Was leuk om te volgen.
Goede uitleg over de verschillende manieren om foto over te zetten naar zwart-wit.
Nuttige statief informatie. Er worden ook ervaringen gedeeld.
Interresante topics door vakspecialisten uitgelegd.
De combinatie van het boek en de cursus is ideaal om mee te kunnen doen met opdrachten. Heb heel veel geleerd.
Opnieuw goede tips en trics aangetroffen in deze cursus van Zoom Academy. Altijd leuk om de visie van anderen op dit werk te horen. Je steekt er toch altijd wel weer iets van op.
duidelijke cursus met goede uitleg en handig tools om prachtige herfstfoto´s te maken
Alles is zeer duidelijk uitgelegd, zeker met de foto's om te bewerken. Alleen de link naar de download werkt niet. Is geen probleem zelf de locatie even typen en dan werkt het wel.
Door videobeelden en foto's te gebruiken als voorbeelden wordt de tekst en uitleg duidelijker. Het geeft goed weer hoe je mooie macrofoto's kunt maken in de natuur.
Handige tips
Super duidelijk en praktisch toegelicht met allerlei voorbeelden
fijn om stap voor stap in je eigen tempo de trainingen te volgen.
Op een overzichtelijke manier komt veel aan bod
top
Duidelijke uitleg, ik bleef daarom eigenlijk zonder vragen zitten.
Heel leerzaam en goed uitgelegd.
Ik verwachtte meer te leren over de oktober 2022 update versie 12.0
duidelijk beschreven hoofdstukken voor ieder niveau fotograaf. Ik kon makkelijk doorscrollen bij onderwerpen die voor mij al bekend waren. Ik heb wat tips en trucs opgepikt. Aandachtspunten voor als ik er op uit trek.
Leuke basiscursus voor de beginnende vogelfotograaf. Handige tips over verschillende vogelsoorten en hoe ze te fotograferen. Ook de eerste kennismaking met Lightroom is erg handig en smaakt naar meer!
Was veel vergeten en deze cursus heeft veel opgefrist en heel veel bijgeleerd
Veel zaken weet je eigenlijk wel maar worden gewoon weer even actueel en gerefreshed
Duidelijke uitleg, mooie voorbeelden.
goede duidelijke uitleg, fijne filmpjes
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.