Fijne cursus

Prima voor een kort cursus cursus

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst Goede cursus best wel wat geleerd
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst aanbevelen? Ja

Wat er staat is duidelijk, maar de cursus is niet volledig

De presents van zoom zijn goed en ik gebruik ze vaak, maar ze zijn niet voor alle seizoenen. We hebben veel zonsopgang/ondergang presets maar 1 daarvan vervangen voor mist, herfst, winter, etc zouden de presets beter spreiden. Daarnaast wordt er in het geheel geen aandacht geschonken aan presets downloaden van de Adobe add on site. Dit gaat vaak niet met een zip bestand. Ik kan ze daarna helemaal niet terug vinden in Ligtroom. Het zou helpen als jullie hier aandacht aan besteden in de cursus.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets Niet volledig
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Nee

Heel goed uitgelegd

Alle cursussen worden heel helder uitgelegd!

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

veel geleerd

veel geleerd

• Welke score geef je het product: vogelfotografie N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

ruim aanbod van kwalitatief goede cursussen

diverse cursussen gedaan bij Zoom Academy die mij goed zijn bevallen

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven duidelijke uitleg

top

opgefrist met nieuwe ideeën.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst aanbevelen? Ja

geeft een goed beeld op de mogelijkheden van je camera

Bewuster van diverse randzaken in en op je camera. Mogelijkheden die verder uitproberen met behulp van je camera je kennis en kunde zullen vergroten.

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing reden tot naslag en verdieping
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? Ja

Altijd weer bijleren op een aangename manier

Het is fijn om steeds bij te leren, vooral dat het op een aangename manier gebeurd. Er zijn zoveel mogelijkheden en manieren om zaken gedaan te krijgen in LR en PS dat je al snel het bos door de bomen niet meer ziet. De knappe bollen van ZoomAcademy slagen er iedere keer terug om je toch op de een of de andere manier een nieuwe of vergeten techniek bij te brengen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst zeer leerzaam

uitstekend en zeer leerzaam

Vele cursussen van Zoomacademy gevolgd, alle zeer goede uitleg en erg leerzaam.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven goede uitleg

leuke cursus

leuke diverse cursus echt alles komt aan bod wat je kunt bedenken betref bosfotografie

• Welke score geef je het product: cursusbundel-bosfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-bosfotografie leuke diverse cursus
  • Zou je het product: cursusbundel-bosfotografie aanbevelen? Ja

Compleet

Het geeft een zeer compleet beeld

• Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst aanbevelen? Ja

veel nuttige tips voor fotograferen op reis

de cursus maakt je bewust van de specifieke aandachtspunten bij het fotograferen op reis.

• Welke score geef je het product: reisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: reisfotografie veel nuttige tips voor fotograferen op reis
  • Zou je het product: reisfotografie aanbevelen? Ja

fijne leerzame cursus

ik vind wel dat er weinig over het AF gedeelte word uitgelegd. (het paarse gedeelte).

• Welke score geef je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera leerzaam
  • Zou je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Veel geleerd.

• Welke score geef je het product: beheers-je-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beheers-je-camera N.v.t.
  • Zou je het product: beheers-je-camera aanbevelen? Ja

ik heb in deze cursus veel nieuwe dingen geleerd waar ik rekening mee kan houden mocht ik ooit voor mezelf kunnen beginnen

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf prima
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Ja

Prima cursus

Weer dingen bijgeleerd.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Duidelijkheid in type en soorten gekregen.

Fijn opgezet

Helaas heb ik niet de versie van camera RAW om te kunnen slectern

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets Top
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

interessante weetjes op een rij

Leuke cursus om te volgen. Veel dingen weet je wel ongeveer als je veel fotografeert, maar toch handig om het weer eens op een rijtje te zien. Bovendien zijn er altijd weer nieuwigheden en oh/aha-momenten over dingen die ik niet wist.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst interessante weetjes op een rij

Duidelijk uitgelegd

Had van mij wel iets meer over de paddenstoel zelf mogen gaan, was nu meer algemeen macro fotografie. Ook interessant maar wilde dit keer meer over hoe de paddenstoel fotograferen weten.

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

Super leerzaam

Het is echt leerzaam en lek om te doen.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst Leerzaam

Top uitleg

Veel van geleerd

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Top uitleg
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Duidelijke en heldere cursus

De duidelijke uitleg van de belichtingsdriehoek gaf me meer inzichten hoe hiermee te spelen om toch de gewenste belichting in een foto te krijgen

Ga ze gebruiken

Nauwelijks ervaring met presets.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets begrijpelijk uitgelegd
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

Zeer goede aanvulling op de handleiding van mijn Canon Systeem camera

Door heldere uitleg en goede voorbeelden een prima cursus

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Zeer goede aanvulling op de handleiding van mijn Canon Systeem camera
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Veel opgestoken

Als beginner met Photoshop heb ik veel geleerd. Nu het in de praktijk brengen,

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop Top!
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.