Interessante cursus met veel tips

Ik adviseer zeker deze cursus te volgen zeker met de kerst in aantocht.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst Leerzaam en leuke tips
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-in-de-herfst aanbevelen? Ja

Leuke tips, vooral als je overweegt om een statief te kopen.

Positieve ervaring. Nieuwe hogere en zwaardere monopod gekocht.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Leest makkelijk weg op een regenachtige middag.

heel bruikbaar

fijne uitleg en meteen praktisch toepasbaar.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets praktisch

Goed opgebouwd cursus

Ik heb de cursus instagram voor fotografen gevolgd. Goed opgebouwde cursus. Ik ben benieuwd naar de andere cursussen van Zoom Academy.

• Welke score geef je het product: instagram
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: instagram Aan het denken gezet over mijn insta profiel, verbeterpunten en ideeën uit de cursus kunnen halen.
  • Zou je het product: instagram aanbevelen? Ja

Heel verhelderend

Heb heel veel vooruitgang gemaakt via de cursus.

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie Heel boeiend
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

Erg leuk en leerzaam!

Je leert onwijs veel van deze cursus. Ook de praktijkopdrachten zijn leuk om te doen, juist dan merk je de waarde van alle tips en tricks.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen Erg leuk een leerzaam!
  • Zou je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen aanbevelen? Ja

Bruikbare informatie

Bruikbare informatie waar ik iets mee kan om betere foto’s te maken.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Duidelijk

begrijpelijke taal en uitleg

graag indien mogelijk de uitleg op papier of kan downloaden e-book

• Welke score geef je het product: beweging-en-actiefotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beweging-en-actiefotografie goed te begrijpen duidelijkj
  • Zou je het product: beweging-en-actiefotografie aanbevelen? Ja

leuk en leerzaam

ik ben langzaam begonnen om de cursussen selectief te bekijken, te lezen in het Zoom Magazine, en ervaringen te vergelijken. Dit maakt het ontzettend leuk om meer te fotograferen en uit te proberen. Een valkuil is dat je zo heel veel prachtige foto's ziet, die vaak mijn talent en apparatuur te boven gaan. Dat heeft me in eerste instantie wel gedesillusioneerd. Nu heb ik het plezier weer helemaal terug, en concentreer me op onderwerpen die wel binnen mijn mogelijkheden liggen en veel plezier geven.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Ondanks dat ik recent een fantastisch statief gekocht heb, is het fijn om te merken dat ik dit goed gekozen heb

Veel deja-vu

Herhaling is de vader van de kennis

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Heerlijk en makkelijk te volgen

Goed geschreven en mooi ondersteund door de video's

Goed, veel aan gehad

Geeft een idee met welk stafief je kan beginnen

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Goed
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Wederom een prettige cursus gevolgd

Ook met deze cursus heb ik weer dingen bijgeleerd. TOP!!

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets Wederom een prettige cursus gevolgd
  • Zou je het product: cursus-werken-met-presets aanbevelen? Ja

Leuk om de cursus te doen

Het is leuk om in de cursus eens te lezen of je wel altijd de goede keuze maakt. Vooral de verschillende balhoofden worden heel goed besproken

• Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Interessante cursus, mag wel iets dieper in de stof gaan

De eerste video werd niet zichtbaar. Bij de balhoofden mogen wel meer plaatjes en videos geplaatst worden. Meer uitleg over de diverse statieven. Verder alles duidelijk uitgelegd.

Compleet en duidelijk

Veel wist ik al wel, echter toch nog weer nieuwe dingen gelezen! Altijd fijn.

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Aanvullend en duidelijk
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Er zijn altijd wel nieuwstjes, vage kennis weer opgefrist

zie boven

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven 10 minutencurus leuk om te zien

Goede duidelijke uitleg

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast Top
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? Ja

Een zeer uitgebeide cursus over (voorbereiding) reis fotografie.

Deze cursus behandeld elk aspect van de reis fotografie. De voorbereiding, apparatuur, locaties ed.

• Welke score geef je het product: cursus-fotograferen-op-reis
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotograferen-op-reis N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-fotograferen-op-reis aanbevelen? N.v.t.

Met Zoom Academy kan je snel veel leren.

Door deze cursus te lezen heb ik snel mijn gedownloade presets kunnen installeren en gebruiken. Top

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-presets
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-presets Heel begrijpelijk

Verhelderend

Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van Photoshop met lagen. Voor mij een eye opener omdat ik voor deze cursus werkelijk niet wist waar te beginnen. Ben er blij mee.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop Een mooie opstap naar het gebruik van Photoshop
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

Prima uitleg

Goede uitleg met video's en er staat altijd nog wel iets nuttigs voor je in( voor mij)

• Welke score geef je het product: cursus-camerabeheersing
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-camerabeheersing Goede uitleg met duidelijke video's
  • Zou je het product: cursus-camerabeheersing aanbevelen? N.v.t.

Jammer dat de video niet beschikbaar is in hoofdstuk 2

Geleerd dat het gewicht van een statiefkop veel meer moet zijn

• Welke score geef je het product: cursus-werken-met-statieven
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-werken-met-statieven Jammer dat de video niet beschikbaar is in hoofdstuk 2
  • Zou je het product: cursus-werken-met-statieven aanbevelen? Ja

Erg interessante cursus voor de beginner,

• Welke score geef je het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio Goede opbouw en huiswerkopdrachten stap voor stap. Duidelijke uitleg aan de hand van voorbeelden.
  • Zou je het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio aanbevelen? Ja

Leuke en leerzame cursus

Het is een leerzame cursus waarbij verschillende onderwerpen duidelijk worden uitgelegd.

• Welke score geef je het product: cursus-fotografeer-baby-en-kind
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotografeer-baby-en-kind N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-fotografeer-baby-en-kind aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8