Ik wist niet goed wat ik van de cursus moest verwachten, maar ik heb zoveel dingen bijgeleerd waar ik nog nooit eerder heb bij stil gestaan! Een nieuwe wereld is voor mij opengegaan!
Het gaf me een goed beeld van Lightroom als werkend geheel. Het is ook goed om bij terug te keren in voorkomende gevallen.
prettige scholing om te volgen. een uitgebreide introductie. Helemaal goed zo.
Eenvoudig op te volgen stappen door een zeer heldere uitleg
Snelle wijze om mijn kennis te updaten.
Alles netjes en duidelijk uitgelegd. Was leuk om te volgen.
In het begin was voldeed de cursus aan mijn verwachting, maar met name de laatste hoofdstukken (vanaf hoofdstuk 5) hadden m.i. weinig met compositie te maken en ik kreeg het gevoel dat het een beetje opvulling was om de cursus langer te maken. De gedeelte over creatief fotograferen en beeld verwerking ed passen beter in ander cursussen of modules die ook in het programma voorkomen. De video's in de eerste 4 hoofdstukken waar zeer leerzaam, daar had ik er graag meer van gezien.
Goed te volgen duidelijke uitleg, handige tips
Duidelijk en nuttig.
Duidelijke en rustige uitleg. In korte tijd een hoop bruikbare informatie
Weer het een en ander bijgeleerd, duidelijke uitleg.
goede opfrisser en je pakt toch weer wat nieuws mee
Heel fijn dat het online kan dat je veder kan gaan wanneer je even tijd hebt
Dit waren de richtlijnen waarnaar ik op zoek was. Had wel mooi geweest als er over andere onderwerpen ook videomateriaal was.
Wat goed en duidelijk uitgelegd. Zo onwijs veel geleerd. Mijn fotobewerkingen worden hierdoor telkens beter. Heel fijn dat er zo veel video's zijn. Dat werkt voor mij beter dan alles moeten lezen en toepassen.
Ik gebruikte ze nooit nu steeds vaker door de cursus
Veel oefen en goed zien wat het licht doet. Kan ik gebruiken voor Marco en Strobisme .
Heldere online foto leertrajecten
zoals de andere cursussen, eenvoudig te leren
Mijn ervaring is dat je vooral goed moet lezen zonder stukjes over te slaan . Als je dat doet is het heel duidelijk en prettig leesbaar.Dus ook leerzaam.
Ondanks dat ik al redelijk wat weet, toch leuk om terug te lezen!
je blijft lekker bezig en je leert er steeds wat nieuws bij, als je denkt dat je alles al weet dan kom je ******en uit en dat is zo mooi van deze cursussen, en ook, ben je even iets vergeten dan kan je het ook gebruiken als een geweldig naslag werk!
De cursus geeft een voldoende duidelijk en uitgebreid overzicht van wat er allemaal komt kijken bij en waar je zo al op moet letten als je als beroepsfotograaf aan de slag wilt gaan.
ik heb veel bijgeleerd dankzij deze cursus, ik ga zeker nog meerdere cursussen volgen van zoom academy
Fijne cursus met veel tips en tricks. Ook de achtergrond informatie is super gedaan.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem