aan de hand van een logische opbouw kom je veel te weten en kun je gaan experimenteren
Wellicht is het een goed idee om ook te laten zien hoe het beheren van foto's in Photoshop Elements werkt. Als iemand twijfelt tussen Lightroom in combinatie met Photoshop (dus via de abonnementsvorm) en dit te duur vindt, kan Photoshop Elements een uitkomst zijn vanwege de eenmalige aanschaf en met dit programma toch over een beheermodule beschikt.
Tijdens het lezen, met je camera gelijk met de instellingen kunnen mee doen
Goed te volgen
Ik ga meer letten op de compositie in mijn fotografie.
Goed leesbaar, duidelijke op ouw
Goede uitleg
Je kunt starten, stoppen en verdergaan wanneer je maar wilt.
leerzame cursus
ik kan hier alles wat ik nodig heb opzoeken
Een fijne opfrisser van de regeltjes die je eigenlijk wel kent, maar hier mooi allemaal samen nog een keer worden toegelicht, voor welk type fotograferen je ook kiest
Het onderwerp 'landschap' wordt in vele facetten benaderd. Door de eenvoudige en verstaanbare uitleg kan deze cursus gevolgd worden door zowel de beginner als de wat meer ervaren fotograaf. Handig zijn de tips & tricks alsook de videofragmenten die zeker een meerwaarde vormen voor het geheel. Blij dat ik deze cursus heb doorgenomen.
Het is altijd goed om je kennis te onderhouden en om bij te leren. Er is zoveel theorie wbt fotografie- en camera kennis, zo kun je altijd wel antwoord vinden op je vraag.
Het werken met en het zelf maken van presets wordt duidelijk uitgelegd in deze cursus. Tevens wordt alles haarfijn uitgelegd hoe het werkt in LR Classic, LR en Camera RAW (in Adobe Photoschop).
mooie uileg wat je moet meenemen op reis
Prima cursus opbouw en geweldig dat ik deze nogeens kan raadplegen
Ik heb hier cursus gevolgd en ben erg tevreden over de inhoud en wijze van cursus geven., Goed lesmateriaal
Minpunt vind ik de youtube filmpjes, waar steeds reclame doorheen komt, dit verwacht ik eigenlijk niet bij een cursus waar ik voor heb betaald.
Het commentaar bij de filmpjes mag best wat enthousiaster en wat minder uit de hoogte. Ik zou wat minder aandacht besteden aan Lightroom en wat meer aan echte fotografische aspecten.
Duidelijk uitgelegd. Leuk afgewisseld met info filmpjes
Wederom een erg leerzame cursus van Zoom. Duidelijke uitleg
goede praktische training bijgewerkt aan de laatste ontwikkelingen in Lightroom
Duidelijke uitleg over te gebruiken instellingen en aanbevolen mappenstructuur.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem