duidelijke uitleg
Goed uitgelegd, goede video's en tips. Nu de boel nog onthouden en toepassen
Ik begin photoshop nu echt een beetje te begrijpen. Duidelijke uitleg en alles stap voor stap uitgelegd
Ondanks dat ik al een eind op weg was, nieuwe dingen geleerd. Vooral de workflow is interessant, omdat je anders "gewoon" maar iets doet
Gemakkelijk geschreven dus goed te begrijpen. Heel nuttige tips. heel goed
Erg leerzaam goed en duidelijk uitgelegd.
Echt een leerzame cursus. Veel geleerd. Dit raad ik zeker aan als je je fotografieskills naar een andere niveau wilt brengen.
Goede afwisseling tussen video en teksten met opdrachten
Wordt in duidelijke taal uitgelegd en is goed te volgen
Verscherpen van de ogen ijzeren duidelijk, alleen moet ik zelf het nog een paar maal doen voor ik het helemaal zelf in de vingers heb.
De cursus goed te volgen
Ik heb de cursus als een prima instapcursus ervaren. Wel had ik nog iets meer verwacht over zaken als licht meten en de AF-modus, maar dit wordt in het cursusboek ook nog toegelicht. Voor iemand die de basis van fotografie wil leren een prima cursus.
De cursus macrofotografie gaat best diep op dit onderwerp in. Een goede afwisseling tussen enerzijds uitleg in tekst en voorbeelden, en anderzijds video's. De informatie is zodanig uitgebreid dat alles meerdere keren bekijken geen overbodige luxe is !
fijne duidelijk onlinecursus,
Veel voor weinig, dat vind ik bij Zoom.nl super fijne opbouw, goede uitleg en betaalbaar. Hoe fijn is dat! Aanrader!
Cursus is overzichtelijk en duidelijk. Mag wat uitgebreider zijn en met meer praktijk opdrachten.
De cursus is in goed te behappen stukken uitgeschreven. Het taalgebruik is helder en duidelijk en de voorbeelden zijn makkelijk toe te passen in de praktijk.
Met moeilijk licht waren mn foto's te vaak niet echt goed belicht. De cursus heeft voor mij wel het hoe en waarom van mn fouten duidelijk gemaakt. Dus nu met meer kennis en vertrouwen op pad.
De cursus gaat voor mij onvoldoende in op de diverse menuopties. Er wordt vaak genoemd kies dit of dat gereedschap zonder hierop dieper in te gaan.
binnen/buiten.met en zonder flits,nabewerking alles wordt behandelt
Door erop uit te gaan en door veel te oefenen kom je erachter wat je vooruit gaat met je opnames
oke
Ik heb deze cursus met plezier gedaan en veel geleerd. Nu lekker aan de slag! Bedankt.
Fijn om even alle aspecten voorbij te zien komen met duidelijke en praktische informatie.
Het was een super interessante cursus met leuke ondersteunende video's. Bij de korte schriftelijke test kun je checken bij je zelf of je de info goed hebt begrepen. Erg prettige manier van leren, omdat je rustig de tijd kunt nemen om het te begrijpen.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.