Geweldige cursus. Goede uitleg vd onderwerpen met duidelijke voorbeelden.

Geweldige cursus. Goede uitleg vd onderwerpen met duidelijke voorbeelden.

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie Top
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

Zinvolle en duidelijke cursus

Je leert altijd wat van fotografie, maar het duidelijk overbrengen is een kunst. In deze cursus is dat prima gelukt.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Kwalitatief uitstekend
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Prima opzet

Het is weer een prima opgezet en informatieve cursus.

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie Erg informatief en inspirerend
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

Oppervlakkig

Ik vond het de 19 euro niet waard. De tips openden vooral open deuren. "Zoek een leuke achtergrond. Als je die niet ziet, loop eens 10 meter door."

• Welke score geef je het product: iphone-11
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: iphone-11 Oppervlakkig
  • Zou je het product: iphone-11 aanbevelen? Nee

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk-2022
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk-2022 N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-photoshop-in-de-praktijk-2022 aanbevelen? Ja

Buitengewoon duidelijke behandeling

Lightroom en met een zijstap ook Photoshop, worden glashelder en uitvoerig behandeld. Hiermee kan je goed aan de slag met deze software.

• Welke score geef je het product: lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom Uitvoerige beeldbewerkingssoftware
  • Zou je het product: lightroom aanbevelen? Ja

begrijpbaar

duidelijke uitleg, ondersteund door foto's en video's.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom prettig
  • Zou je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom aanbevelen? Ja

heel super

Heb een zeer goede ervaring met zoomacademy cursussen

• Welke score geef je het product: cursusbundel-licht-in-het-donker
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-licht-in-het-donker zeer goede ervaring
  • Zou je het product: cursusbundel-licht-in-het-donker aanbevelen? Ja

Erg leerzame cursus.

Ik had al eerder een landschaps cursus gevolgd maar heb toch weer nieuwe dingen geleerd. Erg leuk!

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Zeer leerzaam
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

nieuwe dingen ontdekt voor mijn camera

een goede leerzame cursus

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera het is gewoon een fijne overzichtelijke camera
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Fijne cursus. Veel praktische informatie

Gelijk zin om zelf te gaan experimenteren

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer Informatief
  • Zou je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer aanbevelen? Ja

goede uitleg

Weer wat bijgeleerd

• Welke score geef je het product: lr2021expert
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lr2021expert N.v.t.
  • Zou je het product: lr2021expert aanbevelen? Ja

Zeer helder en duidelijk uitleg

Tijdens werken met PS elements gebruik ik de cursus uitleg wanneer ik er niet uit kom

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-elements goede uitleg van de functies in PS E
  • Zou je het product: cursus-photoshop-elements aanbevelen? Ja

Fijn naslagwerk met uitgebreide uitleg

Er is heel erg uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden van macrofotografie. Blij verrast dat er bijzondere oplossingen werden aangedragen. Bijv. de tussenringen gebruiken.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Veelzijdig !
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Nuttige basis info

Goede basisinfo en vooral video's vind ik fijn om daarin meteen voorbeelden te kunnen zien. Ben nogal visueel ingesteld dus een video helpt in het begrijpen van de stof. Volgorde is wel wat apart, hoofdstuk 3 en 4 gaat over soorten camera's en instellingen. Dit had beter als begin kunnen zijn en vanuit hier ga je door naar de eerste stappen zoals een diafragma, sluitertijd en iso. Het stukje nabewerking is eigenlijk alleen maar tekst, dit vind ik lastiger te begrijpen. Een korte video als voorbeeld en daarin wordt dan geen gebruik gemaakt van het programma wat in de cursus besproken wordt.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Als je echt onbekend bent is dit handige basisinfo.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Handige complete cursus incl. Naslagwerk.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Erg veel gehad aan de basiscursus. De basis technieken heb je na deze cursus onder de knie.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Hele handige tips

Hele handige tips die ik nog niet wist over Lightroom.

• Welke score geef je het product: lr2021expert
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lr2021expert N.v.t.
  • Zou je het product: lr2021expert aanbevelen? Ja

Voor beginners is de cursus prima

Het is goed om te volgen en te begrijpen. Wat mij betreft hadden er meer video's in gemogen.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-elements voor beginners is de cursus prima.
  • Zou je het product: cursus-photoshop-elements aanbevelen? Ja

Duidelijk, toegankelijk en beknopt.

De cursus heft mij als beginnend fotograaf veel technische informatie verschaft over de werking van mijn Sony a7III.

• Welke score geef je het product: bundelbasisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundelbasisfotografie Duidelijk, toegankelijk en beknopt.
  • Zou je het product: bundelbasisfotografie aanbevelen? Ja

Een cursus waarvan je enthousiast wordt!

Enthousiast makende cursus die erg goed in elkaar zit! Had tot aan het begin van de cursus weinig kaas gegeten van studio-fotografie. Deze cursus bouwt heel rustig en stap-voor-stap op. Naar mijn mening wordt daarbij geen enkel facet vergeten. Uitleg gaat mooi afwisselend in de vorm van foto, tekst en film. Daarbij vond ik het zelf erg leerzaam dat er steeds "toetsmomenten" tussen zaten. Aanrader!

• Welke score geef je het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio Hier wordt je enthousiast van.
  • Zou je het product: online-cursus-fotograferen-in-een-thuisstudio aanbevelen? Ja

Geweldige cursus met duidelijk oefenmateriaal

Ik heb deze cursus met plezier doorlopen. en sommige lessen heb ik een paar keer gekeken om het goed onder de knie te krijgen. heb al eerder een gezien zonder voorbeeld materiaal dat is nog niet half zo duidelijk als dit. Ik heb nu een goede basis om te gaan werken met fotoshop.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop geweldige cursus om te beginnen met fotoshop
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

Volledig.

Had graag nog iets meer video gehad. Nu waren boek en schermen erg overlappend.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom Te veel tekst, te weinig video

De basis van Photoshop leren in jou eigen tempo.

Het is heel fijn dat je alle tijd krijgt om de stof door te nemen. Ik vond het verhaal alleen wel een beetje te veel dus heb mijn aanpassingen gedaan door middel van de filmpjes te volgen. Ik ken nu iniedergeval al een goede basis van Photoshop.

• Welke score geef je het product: cursus-bewerken-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-bewerken-in-photoshop De basis van Photoshop leren in jou eigen tempo.
  • Zou je het product: cursus-bewerken-in-photoshop aanbevelen? Ja

leren kijken naar licht en schaduw

Michiel legt goed uit hoe je licht kunt sturen en dat je moet letten op waar de schaduwen vallen. De uitleg van de verschillende lichtopstellingen bij mannen en vrouwen zijn zeer verhelderend. Ook de "tussendoortips" als gebruik/wijzigen van diafragma, iso helpen je verder. De cursus vaker bekijken levert iedere keer weer nieuwe inzichten op. Overall: heel goede leerzame cursus!

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer leren kijken naar licht en schaduw

nog maar kort bezig, en goed te begrijpen

rustige uitleg, en zelf pauze in te lassen, terug lezen oefenen

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek voor mij nog wennen
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8