Goede en leerzame cursus

Leerzaam

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek N.v.t.
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Ja

Zeer compleet

De cursus binnen- en buitenportretten is zeer compleet. Ik zou niet weten welke onderwerpen ik nog zou missen. Wel zou ik soms iets meer informatie willen over de instellingen, een leidraad. Bijvoorbeeld bij diafragma's en instellingen reportageflitser. Uitleg Photoshop en Lightroom is ook zeer uitgebreid, deze workflows wil ik graag nog een keer stap voor stap volgen.

• Welke score geef je het product: binnen-en-buitenportretten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: binnen-en-buitenportretten Zeer compleet, over het algemeen helder uitgelegd.
  • Zou je het product: binnen-en-buitenportretten aanbevelen? Ja

Duidelijk en compleet

Duidelijk en compleet, de cursus behandelt niet alleen smartphone-aspecten maar ook fotografie-aspecten

• Welke score geef je het product: smartphonefotografie-update
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: smartphonefotografie-update Duidelijk en compleet
  • Zou je het product: smartphonefotografie-update aanbevelen? Ja

Veel meer nieuwe creatieve ideen opgedaan door alle mogelijkheden.

Ik dacht: Sluitertijd diafragma ik ken het wel, het bleek toch veel meer in zich te hebben en vooral de creatieve mogelijkheden die je er mee kun gebruiken zorgen dat het nog leuker wordt om er verder mee aan de slag te gaan. Dank daarvoor.

• Welke score geef je het product: sluitertijd-en-diafragma
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sluitertijd-en-diafragma Veel nieuwe inzichten
  • Zou je het product: sluitertijd-en-diafragma aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg waar ik iets mee kan

Heldere duidelijke en begrijpelijke uitleg, ik kan er iets mee.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Duidelijk en heldere uitleg
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Regelmatig extra informatie op het internet moeten zoeken.

Er een aantal leuke video's opgenomen in de cursus. Een hoofdstukken waar het echt spannend wordt (of lastiger) zoals high-key of low-key dubbelbeeld worden niet op video uitgelegd. Geldt ook voor bokeh en diverse bewerkingen in Lightroom en Photoshop.Er wordt wel verteld wat er mogelijk is maar de manier waarop blijft grotendeels achterwege.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-licht-en-belichting
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-licht-en-belichting onvoldoende diepgang
  • Zou je het product: cursusbundel-licht-en-belichting aanbevelen? Nee

Bruikbaar

Leerzaam, maar wel wat oppervlakkig

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Goed

duidelijk en verhelderende informatie

de cursussen geven begrijpelijk en voor iedereen verhelderende informatie waar je mee aan de slag kan

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand duidelijke informatie

Goed opgevatte cursus.

Heel wat bijgeleerd. Spijtig dat men maar weinig bestanden kan downloaden om de oefeningen uit te voeren.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? Ja

Informatief

Mooie en informatieve cursus. Zeker aan te raden.

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl Zeker een leuke cursus
  • Zou je het product: landschap-in-nl aanbevelen? Ja

Enorm uitgebreide cursus voor PS

Een werkelijk heel groot scala aan mogelijkheden wordt echt grondig uitgelegd. Met deze cursus als naslagwerk heb je de mogelijkheid om velerlei creatieve creaties te maken.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop Heel mooie cursus
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

Heldere uitleg.

Weer een aantal nieuwe dingen geleerd en een aantal al bekende onderwerpen opnieuw onder de aandacht gebracht gekregen.

• Welke score geef je het product: beweging-en-actiefotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beweging-en-actiefotografie Duidelijke uitleg.
  • Zou je het product: beweging-en-actiefotografie aanbevelen? Ja

Degelijke introductie in de (thuis)studio-fotografie

Goed toegankeloijk en duidelijk vanaf de basis opgebouwd. Miste in 1e instantie de verschillende set-up's maar die bleek er toch mooi in te zitten! Best aardig naslagwerk deze online training. Maar volgens mij moet ik het boek dat erbij hoort nog krijgen .....

• Welke score geef je het product: thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuisstudio Degelijke introductie in de (thuis)studio-fotografie
  • Zou je het product: thuisstudio aanbevelen? Ja

Leuke cursus

Leuke cursus. Meer filmpjes zouden het een complete digitale cursus maken.

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie Leuke cursus
  • Zou je het product: macro-fotografie aanbevelen? Ja

Heel erg leerzaam

Door de heldere uitleg en voorbeelden krijg je direct zin om zelf aan de slag te gaan. Michiel legt alles stap voor stap uit en zie en begrijp je ook wat er gebeurd. Je gaat na deze cursus heel anders naar foto's kijken. Echt een aanrader deze cursus.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer Inspirerend en enorm leerzaam
  • Zou je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer aanbevelen? Ja

Zeer leerzaam en erg leuk

Leuk en erg leerzaam, veel opgestoken.

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf top
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Ja

prima opfriscursus

In één woord: prima!

• Welke score geef je het product: reisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: reisfotografie Goed als opfriscursus te gebruiken
  • Zou je het product: reisfotografie aanbevelen? Ja

Handig om alles een keer compact op een rijtje te hebben, wel veel onderwerpen minder diepgang

Interessant om een keer door te nemen en de breedte van de onderwerpen. Veel voor mij wel voor de handliggend en op onderdelen zou het iets meer de diepte in mogen gaan. Prettige afwisseling tussen tekst en filmpjes.

• Welke score geef je het product: reisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: reisfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: reisfotografie aanbevelen? Nee

Bijna zo goed als deelnemen aan een uitgebreide workshop

Door de vele video's is dit een zeer attractieve en leerzame cursus. Je kunt nog zoveel over belichten lezen maar met een video zie je pas goed wat er gebeurt als je stap voor stap het licht aanpast.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer De beste Zoom cursus die ik tot nu toe heb gevolgd

Nét iets te weinig diepgang

Sowieso een aanrader voor beginnende fotografen in dit onderdeel. Zelf iets te weinig nieuwe kennis opgedaan, vooral qua fotobewerking in lightroom, daar waar ik hoopte meer over bij te leren. Maar wel veel zaken onthouden om in de praktijk in het veld mee aan de slag te gaan om nog betere beelden te kunnen maken. En dus zeker een meerwaarde!

• Welke score geef je het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht Miste net nog wat diepgang
  • Zou je het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht aanbevelen? Ja

Heel erg leerzaam

Dankzij deze cursus heb ik veel geleerd over de mogelijkheden binnen Photoshop en hoe het programma werkt. Leerzame cursus en bovendien erg leuk. Om het nog beter te maken, zou er wat mij betreft meer uitleg gegeven kunnen worden over waarom bepaalde acties worden uitgevoerd, dus wat het effect is van die specifieke handeling die uitgevoerd moet worden.

• Welke score geef je het product: cursusboek-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusboek-photoshop Door dit boek wordt je zeker handiger met het gebruik van Photoshop en de vetgedrukte worden zorgen ervoor dat je het later makkelijk nog eens door kan 'scannen', maar enige uitleg over het waarom van bepaalde handelingen zou een goede toevoeging zijn.
  • Zou je het product: cursusboek-photoshop aanbevelen? Ja

leerzaam

duidelijk

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand leerzaam

leuke minicursus

Handige tips

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Leuk
  • Zou je het product: feestdagen aanbevelen? Ja

Wauw!!!

Wat een ontzettende leuke en leerzame cursus. Met prachtige beelden en duidelijke teksten.

• Welke score geef je het product: online-cursus-bosfotografie-2
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-bosfotografie-2 Heel leerzaam
  • Zou je het product: online-cursus-bosfotografie-2 aanbevelen? Ja

veel geleerd

Er zitten meer mogelijkheden op je telefoon dan je denkt.

• Welke score geef je het product: iphone-11
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: iphone-11 fijn toestel met goede lenzen
  • Zou je het product: iphone-11 aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.