Geeft een mooi beeld van landschapsfotografie

Geeft een mooi beeld van landschapsfotografie in al zijn facetten. Inspirerend en met mooie voorbeelden. Leerzaam, ook voor fotografen die al de nodige kennis hebben en zich meer willen toeleggen op landschapsfotografie

• Welke score geef je het product: cursus-landschap-in-nederland
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-landschap-in-nederland Leuk, leerzaam
  • Zou je het product: cursus-landschap-in-nederland aanbevelen? Ja

leuke cursus, ook voor opfrissen

ik ben al vanaf de jaren 90 aan het fotograferen, maar heb vanaf 2005 niets meer gedaan. dit is leuk even opfrissen.

• Welke score geef je het product: beheers-je-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beheers-je-camera leuk, videos zijn duidelijk, duidelijke uitleg.
  • Zou je het product: beheers-je-camera aanbevelen? Ja

Duidelijk, richtinggevend, maar niet dwingend.

De cursus laat goed zien wat met licht te bereiken is. Van simpel tot uitgebreid. De eigen creatieve blik bepaalt watje mee doet.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer Leerzaam door goede, logische opbouw.
  • Zou je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer aanbevelen? Ja

Veel informatie over diverse mogelijkheden

Leuk om dieper in de mogelijkheden van programma's te leren.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk Duidelijk en overzichtelijk. Zelf zat ik nog wel een te rommelen met al die lagen. Dit geheel is voor mij overzichtelijker geworden .
  • Zou je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? Ja

goede en duidelijke cursus

• Welke score geef je het product: thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuisstudio leuk om te doen
  • Zou je het product: thuisstudio aanbevelen? Ja

leerzame training

ik heb veel opgestoken bij het maken van de foto's, en de video's door Michiel

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer leerzaam

fantastisch!

De video, alsook het boek, is heel inspirerend. De stappen worden heel zorgvuldig uitgelegd, en met een beeld getoond. Je kan daarmee ook echt zelf aan de slag.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer Dit is een absolute aanrader voor al wie met fotografie bezig is.

leerzaam

Laat zien dat ik kan verbeteren

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom Leuk
  • Zou je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom aanbevelen? Ja

meer inspiratie

Door de cursus heb ik meer inspiratie gekregen en kon ik mijn fotografie een boost geven. ook bepaalde zaken die ik al wel wist kon ik door middel van deze cursus finetunen.. Wordt heel duidelijk uitgelegd met leuke opdrachten en handige tips. op naar de volgende cursus.

• Welke score geef je het product: creatief-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatief-fotograferen geef je fotografie een boost
  • Zou je het product: creatief-fotograferen aanbevelen? Ja

handige instap voor smartphone

Voor beginnende gebruikers zeer waardevol./

• Welke score geef je het product: op-pad-met-je-smartphone
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: op-pad-met-je-smartphone praktische tips
  • Zou je het product: op-pad-met-je-smartphone aanbevelen? Ja

• Welke score geef je het product: rembrandt
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: rembrandt prima
  • Zou je het product: rembrandt aanbevelen? Ja

Goede cursus met weinig op aan te merken

Het valt mij als taalleek op dat er nogal eens wat spelfoutjes in de zoomcursussen staan. Oogt net wat professioneler als hier iets meer op gelet wordt. Verder zijn het interessante cursussen die worden aangeboden!

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen Ondanks een eerder gevolgde workshop toch wel het een en ander bijgeleerd!
  • Zou je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen aanbevelen? Ja

verhelderend en leuke cursus

alles wordt goed uitgelegd en ook in video materiaal duidelijk uitgelegd. Top cursus, waarmee en je techniek, maar ook je camera beter leert kennen.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek verhelderend en leuke cursus
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Veel duidelijkheid en mooie plekken

Goede info over instellingen en foto locaties

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Veel van op gestoken
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Leerzame cursus

Toch weer nieuwe dingen geleerd in deze cursus.

• Welke score geef je het product: online-cursus-bosfotografie-2
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-bosfotografie-2 Leerzame cursus
  • Zou je het product: online-cursus-bosfotografie-2 aanbevelen? Ja

top

leerzame en fijne community

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand luchtig en leerzaam geschreven
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Dit is geen digitale cursus maar een digitale versie van een boek op papier.

Het is een gedigitaliseerd Cursusboek ip van een digitale cursus. Extra cursusfilmpjes zijn prima alleen veel te weinig. Ik kan veel meer en langere filmpjes gratis op het internet vinden. De cursus maakt gebruik van dezelfde filmpjes als de eerder door mij gevolgde cursus "binnen- & buitenportret".

• Welke score geef je het product: flitsen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: flitsen Dit is geen digitale cursus maar een digitale versie van een boek op papier.
  • Zou je het product: flitsen aanbevelen? Nee

Goed uitgangspunt voor werken met Lightroom Classic

Oha zijn de beschrijvingen toereikend, wat meer oefenmateriaal zou prettig zijn.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom Goed uitgangspunt voor werken met Lightroom

geen digitale fotocursus maar een digitaal boek

Ik had duidelijk een verkeerde verwachting. Ik dacht een specifieke digitale fotocursus aan te schaffen met extra ondersteuning in boekvorm. Ik verwachte vooral heel veel video's te bekijken. En een cursusboek om, indien nodig, een en ander te kunnen nazoeken. Deze cursus is echter een gedigitaliseerd papieren boek en daar heb ik er al diversen van in de kast staan. Er zijn wel een aantal korte filmpjes bijgevoegd. Die zijn prima van kwaliteit en maken direct duidelijk waarom die boekjes niet werken en filmpjes wel. Ik heb nog heel veel cursussen van jullie op de plank liggen dus ik hoop dat die een stuk beter zijn.

• Welke score geef je het product: binnen-en-buitenportretten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: binnen-en-buitenportretten geen digitale fotocursus maar een gedigitaliseerd papieren boek
  • Zou je het product: binnen-en-buitenportretten aanbevelen? Nee

Heel heldere cursus zeer leerzaam

Goed gestructureerde cursus. Heel begrijpelijk taalgebruik. Goed in kleine onderwerpen samengevat.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom geweldige cursus

korte en bondige heldere uitleg

Zoals andere cursussen adquate en heldere uitleg

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek Heldere uitleg
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg

Had al ervaring met elements maar heb toch handige tips ervaren.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-elements Prima
  • Zou je het product: cursus-photoshop-elements aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg

Veel onderwerpen duidelijk behandeld en goed uitgelegd. Als beginner heb ik hier veel basis kennis op kunnen doen

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Duidelijke en fijne cursus
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

duidelijke cursus

de cursus via zoom academy zijn duidelijk en op eigentempo te volgen

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Overzichtelijk en duidelijk

Duidelijk en heldere uitleg. Bij een aantal onderdelen had ik wel meer diepgang en of opdrachten verwacht. Daarnaast mis ik de koppeling met het boek. Wellicht dat de verdieping hierin te vinden is maar ik wordt niet gestimuleerd om het boek erbij te pakken. Ik hoop deze verdieping wel te vinden in de cursus 'expert boek fotografie + fotograferen in de M stand.

• Welke score geef je het product: bundelbasisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundelbasisfotografie Zie bovenstaande opmerking
  • Zou je het product: bundelbasisfotografie aanbevelen? N.v.t.

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.