Makkelijk en snel te leren

• Welke score geef je het product: photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: photoshop-elements Fijn
  • Zou je het product: photoshop-elements aanbevelen? Ja

Wederom een leuke leerzame cursus

Enkele zaken uit deze cursus waren al bekend, maar toch heb ik er links en rechts weer iets van op gestoken. Top!!!

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Leuke cursus

Iets te weinig praktijk

Mooie voorbeelden en complete uitleg die de verschillende aspecten van Macro fotografie aan bod brengt. Maar graag had ik wat meer praktijk situaties gezien.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie N.v.t.
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? N.v.t.

Prima, duidelijke cursus, goed te doen.

Prima, duidelijke cursus, goed te doen. Geeft veel inzicht in de mogelijkheden van photoshop met goede oefenmogelijkheden.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop Het geeft veel inzicht in de mogelijkheden
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

spannend en zeer leerzaam

Prachtige cursus die je veel leert op het hele macro vlak. De eindtoets is behoorlijk moeilijk ik had er 8 van de 10 goed. Toevoegen bij je fouten bekijken wat het goede antwoordt moet zijn.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie spannend en leerzaam
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

duidelijk

geweldig

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie DUIDELIJK
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

Leerzaam om de mogelijkheden te ontdekken wat je allemaal kan vastleggen op beeld

Leerzaam

• Welke score geef je het product: iphone-11
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: iphone-11 Leerzaam
  • Zou je het product: iphone-11 aanbevelen? Ja

duidelijke cursus

Heb mede door weer de video's en de oefen opdrachten handige dingen geleerd. Het boek is duidelijk en overzichtelijk, erg makkelijk om naast laptop te leggen als tijdens bewerken van foto's iets niet duidelijk is of hulp nodig heb

• Welke score geef je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk erg goed
  • Zou je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? Ja

Genoeg informatie als naslag

Prettig om alles nog eens rustig na te kunnen lezen. Ik mis de verdiepende instructievideo's, die wel bij andere cursussen zitten. Zo'n beetje alles wat in deze cursus aan de orde komt staat ook in het cursusboek.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera redelijk goed
  • Zou je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Handige tips voor de beginnende fotograaf

Meer opfris cursus met handige weetjes

• Welke score geef je het product: scherpte
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: scherpte Meer opfris cursus met Leuke tips
  • Zou je het product: scherpte aanbevelen? Ja

Tom Reuvers vertelt het begrijpelijk en ook de e-books zijn helder en duidelijk geschreven. Maar vooral fijn is dat nadat je het e-book hebt gelezen ook de video ziet met de uitwerking. Kortom in een woord geweldig cursus. Nu nog beheren en bewerken 2022 door en we zijn weer helemaal up to date.

• Welke score geef je het product: lightroom-voor-gevorderden
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-voor-gevorderden Heel veel uitleg over allerlei onderwerpen
  • Zou je het product: lightroom-voor-gevorderden aanbevelen? Ja

Geweldige cursus

Geweldige cursus met veel duidelijk uitgelegde onderwerpen. Met veel plezier de cursus gedaan.

• Welke score geef je het product: cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cameratechniek Geweldige cursus met veel onderwerpen.
  • Zou je het product: cameratechniek aanbevelen? Ja

Uitgebreide lichttraining

Zeer leerzame technische cursus over het gebruiken van licht bij het fotograferen; zowel in de studio als met natuurlijk licht. Michiel is een vakman! Fijn al die video’s die een mooie werkwijzen laat zien.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer Waardevolle cursus
  • Zou je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer aanbevelen? Ja

Duidelijke cursus die in eigen tempo is te volgen en terug te kijken.

Hoewel een aantal zaken al bekend waren is het altijd goed om die weer als een opfris moment terug te zien. Cursus materiaal is een goede afwisseling van tekst en beeld

• Welke score geef je het product: reisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: reisfotografie Duidelijke cursus die in eigen tempo is te volgen en terug te kijken.
  • Zou je het product: reisfotografie aanbevelen? Ja

Veel opfris werk

Veel aspecten waren in andere cursussen al behandeld. Van de Canon bleef voor mij nog maar weinig nieuws over.

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera N.v.t.
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Allesomvattend

Eindelijk iemand die vertrekt vanuit het concept licht, en van daaruit verder bouwt.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer Verhelderend

Heldere en uitgebreide uitleg

Fijn, dat er naast de verschillende Engelstalige tutorials ook een Nederlandse is. Goede uitleg van de verschillende functies; het meeste kende ik wel omdat ik al lang Panasonic gebruik en naast de S5 nog 3 MFT camera's heb, maar er zijn toch weer nieuwe features. Ga zo door!

• Welke score geef je het product: panasonic-lumix-academy
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: panasonic-lumix-academy Helder en uitgebreide uitleg
  • Zou je het product: panasonic-lumix-academy aanbevelen? Ja

zeer leerzaam

zeer nuttige cursus veel geleerd

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom aanbevelen? Ja

Goede beknopte basis cursus

Als gevorderde fotograaf haalde ik toch nog een aantal goede tips uit deze beknopte cursus. De cursus is wel voornamelijk voor echte beginners. Ik miste de technische tips die voor gevorderden juist interessant zijn.

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Goede beknopte basis cursus
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Geweldig leerzaam

Ontzettend leerzaam. Wat ik alleen mis zijn de luchten (vanuit de zoom.nl workshop van Rob de Winter) om te downloaden.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk Top
  • Zou je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? Ja

Perfect om jou fotografie nivo te vergroten

Duidelijk geschreven en voor beginners goed te volgen

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen Handige tips voor snel resultaat
  • Zou je het product: feestdagen aanbevelen? Ja

Heel goed, duidelijk, stap voor stap.

De cursus wordt zeer goed uitgelegd in het boek. En heel goed te volgen als je zelf aan een fotobewerking begint. De video's geven nog die extra informatie. Bij de laatste video over zwart wit foto, wordt afgesloten met "De volgende bewerkingen zie je in een volgende video". Maar er komt geen video meer. Waar kan ik die vinden. Op YouTube niet gevonden.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-raw-incl--boek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-raw-incl--boek Veel bijgeleerd.
  • Zou je het product: cursusbundel-raw-incl--boek aanbevelen? Ja

Heldere en duidelijke uitleg.

Een lastige materie wordt helder en duidelijk uitgelegd.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Zoooo leuk !!!!!!!!!!!!

Ik vind het altijd zoooo leuk om de mails van ZOOM met daarin allerlei info en tips. Op de site kan ik uren naar info en foto's kijken. Tevens plaats ik zelf ook wel eens een foto. Vind de reactie's altijd erg leuk, dat geeft mij meer zelfvertrouwen :-)

• Welke score geef je het product: feestdagen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: feestdagen jammer dat het downloaden van de foodgids niet wou.

Prima extra kennis opgedaan

Leuke leerzame cursus.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Onverwacht toch weer geleerd
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.