Duidelijke uitleg
de info kan je uitdagen de beschreven onderwerpen ver uit te diepen naar eigen interesse en benodigde aandachtvelden.
Heel goede uitleg. Zoveel bijgeleerd. Nu kennen we al de toeters en bellen. Een groot nadeel, als je aan het einde van de cursus gekomen bent mag je alles herbeginnen, want je weet niet meer hoe het in het begin aan toe ging. Dus, op het einde herbegin je gewoon met de cursus.
Dankzij de info en vele tips leer je anders kijken naar welke foto's je in het bos kunt maken en wat daar een rol bij speelt om een mooie foto te maken. Dit is voor iedereen die mooie plaatjes wil schieten in het bos een upgrade die je eigenlijk niet kunt missen.
Wel wat herhaling of stukjes van andere cursussen.
Ik werk graag met Zoomacadamy om de verschillende mogelijkheden van fotografie te ontdekken en verdere stappen te zetten.
Fotografeer al wat langer, maar wil er meer uithalen als ik met pensioen kom.
DE CURSUS HEEFT MIJ MET NAME WAT MEER INZICHT GEGEVEN IN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN / FEATURES VAN LIGHTROOM. HEEL INTERESSANT!
interessant en leerzaam
zéér leerrijk en duidelijk uitgelegd. ondanks het feit dat ik al een tijdje fotografeer kwam ik tijdens de cursus tot de vaststelling dat ik niet alles wist van scherpte en scherptediepte. Deze cursus heeft mij goed geholpen om de materie tot te passen in de verschillende aspecten in landschap, sport, wildlife enz.
Tot nu toe zijn mijn eerste ervaringen positief met Lightroom. De enige hobbel die ik nu nog moet nemen is de (belangrijke) vraag hoe ik de foto's ga opslaan/importeren, zeg maar de locatie. De reden is dat LR anders werkt dan mijn vorige pakket en mijn huidige structuur is daarop gebaseerd op dat pakket. Zoals ik het nu bekijk wordt het een combinatie van beide. Vanaf nu is het met de camera op pad gaan en foto's maken. Het bewerken is duidelijk enkel mag de snelheid omhoog.
ik snap nu waarom Michiel helpt bij het perfecte plaatje....... superrrrr
Ik was al begonnen met macro fotografie maar de cursus heeft me nog enthousiaster gemaakt en daardoor onafgebrokenen de cursus gedaan.
Cursus Lightroom 2022 net gedaan. Heel duidelijk en eenvoudig beschreven, duidelijke voorbeelden. Veel geleerd. Nu aan de slag.
Goede en duidelijke uitleg.
Heb deze cursus met plezier gevolgd en kan hem aanbevelen aan een ieder die de M stand niet gebruikt.
Heb zeer veel ervaring met fotografie - ik fotografeer reeds ruim meer dan 50 jaar (ontwikkelen en vergroten incl.), maar leer iedere keer weer bij. Topcursussen en steeds op-to-date informatie, gegeven door zeer gedreven en bekwame mensen. Regelmatig web sessies die telkens opnieuw kunnen boeien. Top voor de beginner zowel als voor de gevorderde fotograaf.
op een begrijpelijke taal op mijn niveau te volgen.
Ontzettend veel geleerd . Prima docent, die alles op een duidelijke en heldere wijze uitlegt d.m.v. videos.
Te veel Lightroom en Canon. Ik werk met Corel Aftershot pro en Nikon.
Alle vernieuwingen in LR 2022 komen stap voor stap aan de orde. Hierdoor heb ik al heel snel het gevoel de vernieuwingen onder de knie te hebben. Zonder deze uitleg zou het heel veel meer tijd kosten.
Leerzaam en erg duidelijk uitgelegd.
Goede cursussen, heldere en logische uitleg. Inmiddels heb ik er een atuk of 37 aangeschaft!
Super handig, met de klaar en duidelijke uitleg, betreffende instellingen camera.
mis wel wat voorbeelden van voor en na en wat tips bij de foto's en de exif gegevens.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem