Goed maar weinig diepgang

Alles wordt slechts aangestipt maar niet echt uitgediept. Storend dat de voorbeeld foto’s vaak niet met Canon zijn gemaakt

• Welke score geef je het product: fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-met-je-canon-camera Goed maar weinig diepgang
  • Zou je het product: fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Nee

Geweldige ervaring en een verrijking van kennis gebruik fotoshop-element.

Geweldige ervaring en een verrijking van kennis gebruik fotoshop-element.

• Welke score geef je het product: photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: photoshop-elements Zinvol en leerzaam
  • Zou je het product: photoshop-elements aanbevelen? Ja

beginnende fotograaf

zeer goede uileg voor beginnende fotograaf

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie goede uileg
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg

Met behulp van teksten en videos duidelijk uitgelegd.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beweging-en-actie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beweging-en-actie Duidelijk uitgelegd
  • Zou je het product: cursusbundel-beweging-en-actie aanbevelen? Ja

goede aanvulling op mijn kennis mbt vogelfotografie

gemiddeld, fotografeer vaak vanuit een commerciële vogelhut. Probeer wel vliegende vogels te fotograferen.

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie zeer goed te gebruiken in de praktijk.
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

Leuk.

Veel praktische tips. Ik zou wel aanraden om eerst de cursus Lightroom en Photoshop te doen. Bij de omschrijving wat te doen bij het bewerken is het best moeilijk te volgen en na te doen met weinig tot geen ervaring met de programma's. De 2 video's aan het einde waren overigens heel duidelijk.

• Welke score geef je het product: binnen-en-buitenportretten
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: binnen-en-buitenportretten N.v.t.
  • Zou je het product: binnen-en-buitenportretten aanbevelen? Ja

Goed en begrijpelijk per onderdeel uitgelegd

Stap voor stap wordt je door de cursus geleid. Er wordt in duidelijke taal gesproken zonder al te technisch te worden. De afwisseling met het E book waarin de theorie wordt behandeld en de filmpjes geeft een mooie afwisseling en het wordt helder. Zelfs het stuk over bewerken wordt goed en helder uitgelegd en zo leer je steeds beter met jou camera en de bewerking in LR verbeteren. Al fotografeer ik al jaren elke keer leer je toch weer iets nieuws

• Welke score geef je het product: bundelbasisfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundelbasisfotografie Top en helder
  • Zou je het product: bundelbasisfotografie aanbevelen? Ja

Ik had meer verwacht van een expert-cursus

Ik zou het aan beginners aanbevelen.

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek N.v.t.
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Ja

Ideaal voor beginners

Gevorderden blijven evenwel op hun honger zitten, de cursus is ook beperkt tot Bibliotheek en Ontwikkelen, de andere modules als Kaart, ..Presentatie of Afdrukken worden zelfs niet vernoemd. In Ontwikkelen wordt ook weinig tot geen aandacht geschonken aan de mogelijkheden om bv Shift dubbelklik op een slider te doen... Ook vind ik geen verwijzingen om zoiets te doen voor alle foto's tegelijk, ipv één per één, met andere woorden, kan men een dynamische voorinstelling maken ? Ook over het exporteren/organiseren van trefwoorden wordt eigenlijk niets gezegd, terwijl men ten overvloede wijst op het belang van die trefwoorden. De Community is op zich een goed idee maar hoewel ik heel wat vragen heb beantwoord, kreeg ik niet één antwoord op mijn vragen... krijgt de betrokkene eigenlijk een melding als zijn/haar vraag beantwoord wordt ? Het boek is een printout van de cursus en is op zich verzorgd, maar sommige screenshots zijn erg klein in het boek... neemt niet weg dat het boek een meerwaarde is.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom Ideaal voor beginners
  • Zou je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom aanbevelen? Ja

Interessante en leer rijke cursus .

Positieve ervaring . Afwisselende eBook's en video's maakt het prettig om te leren .

• Welke score geef je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk Geweldig
  • Zou je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? Ja

Leerzaam

Nuttige en leerzame informatie.

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek N.v.t.
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? N.v.t.

Duidelijke uitleg over hoe je portretten moet belichten

De cursus heeft mij vanaf het begin geboeid. De lessen zijn goed te volgen met duidelijke instructies en vooral voorbeelden van de gevolgen als je verschillende belichtingen hanteert. Ook instructies geven aan en contact maken met het model komt aan bod, alhoewel hier wel iets meer aandacht voor mag zijn.

• Welke score geef je het product: portretfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: portretfotografie Leerzaam en goed uitgelegd met voorbeelden.
  • Zou je het product: portretfotografie aanbevelen? Ja

Uitgebreid aanbod en toch overzichtelijk

De (virtuele) begeleiding is prima.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Eenvoudig en toch zeer informatief
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Leuke cursus

Cursus zit goed in elkaar, goede tips en vragen

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie Leerzaam

Leerzaam en zeer interessant

Het is een cursus die heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Ik heb in een korte tij heel veel geleerd over macro fotografie

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Passend
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Alle belangrijke zaken duidelijk en begrijpelijk uitgelegd

Mooie cursus om een algemeen beeld te krijgen van camera- en lenstechniek. Alle belangrijke aspecten komen aan bod. Duidelijke en begrijpelijke uitleg. Cursus is niet 'merkgericht', wel worden indien nodig merk specifieke termen e.d. genoemd.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Alle belangrijke zaken duidelijk en begrijpelijk uitgelegd
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Ook met deze cursus ben ik heel erg tevreden!

heel erg veel geleerd over instellingen, soorten paddenstoelen en alles wat bij (macro)fotografie komt kijken. Zeker de moeite waard!

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie Top

Leerzam

Was leerzaam

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie Gewedig

geweldig

Het is een fijne serie van tips en trucs die je wel weet of beter die je wel wist maar bijna nooit meer gebruikt. Je zult hem steeds opnieuw moeten lezen, en denken oja,dat is het

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie geweldig
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Geweldige verbetering

Ik vind de beschrijving in het boek en online zeer duidelijk , vooral wat er gebeurt als je aan de schuiven trekt . Dit werkt voor mij beter als dat er een waarde wordt opgegeven.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom N.v.t.

Stimuleert mij om meer in de bergen te fotografen.

Ondanks dat de cursus te algemeen is stimuleert hij om weer eens met camera de bergen in te trekken. Diverse onderwerpen geven een mooi overzicht en dwingen je om niet alleen in panoramashots te denken.

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Stimulerende
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Ik vind de boeken goed te volgen , goede voorbeelden en uitleg.

• Welke score geef je het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht Heel fijn om te doen
  • Zou je het product: cursus-fotografeer-de-avond-en-nacht aanbevelen? Ja

Goed voor beginnende studio fotograaf.

mijn ervaring met deze cursus is voldoende.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer op zich is de bundel goed opgezet voor beginnende studio fotografen.
  • Zou je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer aanbevelen? Ja

Heel leerzaam

Mijn eerste ervaring met het werken met lightroom. door de lessen te volgen zijn er veel mogelijkheden mij duidelijk. Wat fijn is dat er dus ook beschreven word waarom ze bepaalde handelingen doen.

• Welke score geef je het product: lightroom-workflows
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-workflows Leerzaam
  • Zou je het product: lightroom-workflows aanbevelen? Ja

nog niet in gewerkt

nvt

• Welke score geef je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-photoshop-in-de-praktijk aanbevelen? N.v.t.

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.