Fijne cursus met vele goede tips en uitleg.
de cursus ontsluit op een inzichtelijke manier complexe fototechnische situaties
Hoop dingen van opgestoken. Leerzaam
zeer complete cursus van compositie, locaties, macro en technieken
Kan nog iets completer gemaakt worden
Haha, helaas omgekeerde volgorde met HDR gestart. Eerst zelf ervaring opgebouwd en met lightroom bewerkt. Nu met deze cursus alle stappen goed doorlopen en details geleerd.
Door de juiste jargon en uitleg is deze cursus voor zowel de beginner als de gevordere een must. Sommige items weet je al, maar toch komen er dan nog zaken naar voren waar je nooit bij stilgestaan hebt en gewoonweg nog niet wist. Een echt aanrader wat mij betreft.
Met al die leerzame tips kan ik veel mee doen, ook al was het soms wat moeilijk.
Werk al een tijdje met Lightroom en sinds begin dit jaar met Lightroom Classic, veel mogelijkheden. Eigenlijk zoveel dat je door de bomen het bos niet meer zag. Door deze "stap voor stap" cursus kon ik het complete bos weer overzien.
ik mis de filmtjes hoe je camera in kan stellen. had meer verwacht
Veel cursussen over diverse onderwerpen op fotografiegebied.
leuke leerzame cursussen
90% van de trainingen die ik doe, doe ik in zoom Academy. Handig geordend en elke keer weer te benaderen
De titel beloofd dat we langs alle veranderingen in Photoshop. Maar het is voornamelijk een basis training photoshop die ook de nieuwe veranderingen laat zien. Het begint echt bij de basis: hoe maak je een laag of een masker. Dat was voor mij allemaal niet nuttig.. weet ik al.. ik had meer aandacht verwacht op de nieuwe functies vanwege de titel. De Video voorbeelden zijn erg kort door de bocht. We pakken zo een aanpassingslaag, zetten deze schuif op -5, die schuif op 10 en klaar. Hier zou je verwachten waarom deze keuze is gemaakt. daar leer je van, niet wat de optimale waarde is voor 1 bepaalde foto. Eigenlijk voegen de video's niets toe.. Ze tonen live precies hetzelfde als in het e-book.
Makkelijke, overzichtelijke website om digitaal te lezen en fijn om ook het boek in de hand te kunnen hebben. Testvragen om jezelf controleren of je de stof snapt. Duidelijk overzicht, wat je wel en niet gelezen hebt. Duidelijke stof. Meer foto's als testfoto's om de technieken stapsgewijs te kunnen oefenen.
Wordt zeer snel over bepaalde settings heen gestapt. alleen geschuikt voor beginneling
Ondanks 7 jaar ervaring met Lightroom, toch weer enkele leuke dingen opgepikt. Super!
Michiel laat duidelijk zien dat less is more
Zeer duidelijke cursus. Alle aspecten van het het beheren en bewerken komt aan bod.
Tekst en filmpjes geven een prima overzicht van de mogelijkheden, direct praktisch toepasbaar.
Zonder veel poespas toch snel de juiste info krijgen over veel aspecten
Leuke informatieve cursus
Geeft rust, omdat je het in eigen tempo kunt doen. Makkelijk even een stukje terug om nog eens te lezen of te kijken. Veel informatie!!
Fijn om de info en werkwijzen op tijdstippen te kunnen zien als het me past.
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.