Leerzaam om verschillende lichtsituaties te zien en te beoordelen

Het voordeel van deze cursus is dat er veel verschillende lichtopstellingen worden getoond en hoe je dat op bouwt. Wat mij wel enigszins tegenvalt is het in mijn ogen vrij hoge trial and error-gehalte. De ervaring van Michiel zorgt er voor dat een en ander toch nog snel staat, maar zonder die ervaring zouden wat meer handvatten fijn zijn. Los van alles had ik verwacht meer info over hardware. Conclusie: fijne cursus die ik zeker op een later tijdstip nogmaals zal bekijken en lezen!

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer leerzame cursus vol belichtingsideeën
  • Zou je het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer aanbevelen? Ja

Leerzame cursus

ik vond het een leerzame cursus. ik fotografeer al heel wat jaren maar heb toch wel weer wat geleerd.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Leerzame cursus
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Leerzaam, leuk en afwisselend gebracht

De leerstof wordt op een verhelderende methode aangeboden en door gebruik te maken van filmpjes is het leuk om te volgen.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Een veelzijdige cursus voor iedereen die met landschapsfotografie wil beginnen of er meer van wil weten. Dit geldt tevens voor de leerstof over nabewerking.
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

leerzaam

• Welke score geef je het product: compositie N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: compositie N.v.t.
  • Zou je het product: compositie aanbevelen? N.v.t.

Leerzaam en duidelijk

Niet te veel info en niet te weinig

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie Leerzaam
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Leerzaam

Inspirerend en leerzaam.

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie leerzaam
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

Leuke cursus

Informatief en je krijgt een goed idee wat alle soorten belichtingsopstellingen inhouden. Blijft wel wat abstract omdat je de praktische uitvoering voor thuis mist.

• Welke score geef je het product: online-cursus-lichttraining-michiel-fischer
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: online-cursus-lichttraining-michiel-fischer goed
  • Zou je het product: online-cursus-lichttraining-michiel-fischer aanbevelen? Ja

Een goede manier om vertrouwd te raken met lightroom

Een heldere cursus met goede voorbeelden

• Welke score geef je het product: lightroom N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: lightroom aanbevelen? N.v.t.

Geweldige inhoudelijke en duidelijke cursussen.

Al diverse cursussen gevolgd en met een tevreden gevoel afgesloten. Het meest prettige is dat bij verschillende vervolgcursussen meestal wel beknopt op een stukje basistechniek wordt ingegaan.

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk N.v.t.
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Globale aandacht voor de onderwerpen

Is leuk om de mooie locaties in Oostenrijk te zien

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk globale aandacht voor fotografie
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Geweldige cursus

Geweldige cursus. Korte en bondige lessen die gemakkelijk te begrijpen zijn. Ook de opdrachten zijn leuk en leerzaam om te doen.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Zeer leerzame cursus.

duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, veel handige info

• Welke score geef je het product: flitsen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: flitsen N.v.t.
  • Zou je het product: flitsen aanbevelen? Ja

Erg duidelijk.

Ik sta te popelen om te beginnen met de tips van deze cursus.

• Welke score geef je het product: vogelfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: vogelfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: vogelfotografie aanbevelen? Ja

Prima training. Een aanrader!

Uitgebreide training waarbij de gefaseerde opbouw goed wordt toegelicht (passende woordkeus :-))

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lichttraining-door-michiel-fischer N.v.t.

Prima cursus

Veel geleerd

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand Prima cursus
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Veel nieuwe tips gekregen om toe te passen in de praktijk

Het doorlopen van de cursus met behulp van het boek heeft mij nieuwe inzichten gegeven in wat macrofotografie is en waar je op moet letten als je deze vorm van fotografie wilt beoefenen.

• Welke score geef je het product: macro-fotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macro-fotografie N.v.t.
  • Zou je het product: macro-fotografie aanbevelen? Ja

Kort maar krachtig

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand leerzaam

Heel veel geleerd

Lang mee bezig geweest vaker opnieuw begonnen, tot het eindelijk viel, en nu begrijp ik beter waar ik mee bezig ben,

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Veel geleerd en kan me nu verder gaan verdiepen
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Hele goede cursus, aanbevolen

Veel geleerd met duidelijke teksten en voorbeelden

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg

Zoals de meeste cursussen bij zoom academy een duidelijke uitleg. De vragen zijn soms lastig omdat ze op meerdere manieren geinterpreteerd kunnen worden.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-bosfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-bosfotografie Goede tips met betrekking tot de bos-fotografie
  • Zou je het product: cursusbundel-bosfotografie aanbevelen? Ja

Veel geleerd

Veel dingen geleerd die ik nog niet wist. Onduidelijk vind ik wat ze zeggen in de video’s over een app of de juiste tool in de app. Dit graag in tekst toelichten want soms heb je geen idee waar je de app of tool kunt vinden. Dit heb ik bij diverse video’s gemerkt en daardoor mis ik informatie en dat vind ik jammer.

• Welke score geef je het product: iphone-11
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: iphone-11 Veel meer mee mogelijk dan je denkt
  • Zou je het product: iphone-11 aanbevelen? Ja

Duidelijke uiteenzettingen

Heel veel aan gehad omdat er ook punten werden besproken waar ik zelf nog niet aan gedacht had.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-trouwfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-trouwfotografie Heel duidelijk geschreven
  • Zou je het product: cursusbundel-trouwfotografie aanbevelen? Ja

Fijne begrijpbare cursussen

Volg dit al geruime tijd.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beheren-en-bewerken-in-lightroom Goede uitleg, echter veel overlap met eerdere cursussen lightroom

duidelijk en praktisch

door deze cursus ben ik creatiever gaan fotograferen en heb ik mijn camera beter leren kennen

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek duidelijk en praktisch
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Zeer informatief

Met veel goede tips

• Welke score geef je het product: cursusbundel-bosfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-bosfotografie Veel goede tips
  • Zou je het product: cursusbundel-bosfotografie aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8