Leuke complete minicursus

Leuke complete minicursus

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Leuke complete minicursus
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Alle aspecten van huisdierenfotografie komen aan bod

Mijn interesse ging vooral uit naar honden fotografie, omdat me gevraagd werd een shoot te doen voor een hondenvereniging. Deze cursus helpt me om bepaalde beslissingen te nemen (binnen/portret - buiten/actie).

• Welke score geef je het product: cursus-huisdieren
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-huisdieren Voldoet aan mijn verwachtingen
  • Zou je het product: cursus-huisdieren aanbevelen? Ja

Eindelijk alles over lagen

Uit allerlei bronnen steeds wel iets opgestoken, maar nooit zo uitgebreid. Tot nu toe dan

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop Eerste klas
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

zeer uitgebreide cursus

zeer uitgebreide cursus. moet deze nog wel een paar keer terug kijken omdat het wel heel veel informatie is. verder goede uitleg en een prettige stem om naar te luisteren wat wel handig is want dit is bij in weten de eerste cursus met zoveel video's. ik moet zeggen dat ik wel voorstander ben van cursussen met veel video en minder tekst. ik blijf het toch minder makkelijk vinden om van een beeldscherm te lezen plus en dat is voor mij misschien persoonlijk is als ik het zie voor mij toch duidelijker is vaak als dat ik dat moet lezen hoe je een bepaalde handeling doet.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop zeer uitgebreide maar toch duidelijke cursus
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

Veel geleerd over vogel fotografie

het instellen en het benaderen van de vogels. Met deze Cursus een héél andere kijk op vogel fotografie

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen Geweldige cursus met een geweldige tips van Marco de Paauw
  • Zou je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen aanbevelen? Ja

Leuke cursus met mooie voorbeelden

Leuke cursus met mooie voorbeelden.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-beweging-en-actie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-beweging-en-actie N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-beweging-en-actie aanbevelen? N.v.t.

Te weinig echt Canon, te veel kopie van eerdere bundels

Veel is al behandeld in algemene boekjes van Zoom. Gedeeltelijk worden de echte Canon functies en opties behandeld.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera tegenvallend
  • Zou je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Nee

Prima, duidelijke cursus.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-bosfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-bosfotografie Duidelijk en praktisch
  • Zou je het product: cursusbundel-bosfotografie aanbevelen? Ja

Erg leerzaam, zeker door de praktijkopdrachten!

Dat het erg leerzaam is, dat er zowel theoretisch wordt uitgelegd als praktijk opdrachten!

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Een mooie en leerzame cursus
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Een leerrijke website

Interessante cursussen en workshops

• Welke score geef je het product: lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom handig
  • Zou je het product: lightroom aanbevelen? Ja

Heel leerzaam

goede uitleg en daarom heel leerzaam

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera Goed uitgelegd, voor mij plezierig-leerzaam.
  • Zou je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Nuttig en veel geleerd

Het boek en de cursus sloten goed op elkaar aan. Ik fotografeer al lang met Canon maar heb toch nog nieuwe dingen en feiten over mijn camera geleerd.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera nuttig en veel geleerd

interessante cursus met veel leermomenten

Het is mooi om de ins en outs te leren met macro fotografie

• Welke score geef je het product: macrofotografie N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie N.v.t.
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? N.v.t.

Leerzaam

Goede tips

• Welke score geef je het product: cursusbundel-bosfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-bosfotografie Leerzaam

veel handvaten

helaas eenrichting

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief opfrissend en nieuwe inzichten
  • Zou je het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief aanbevelen? Ja

duidelijke cursussen

Zoom academy legt alles rustig en eenvoudig uiot met leuke opdrachten erbij.

• Welke score geef je het product: sluitertijd
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: sluitertijd duidelijk
  • Zou je het product: sluitertijd aanbevelen? Ja

Leuk

leuk

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie leuk goed
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Leer stap voor stap alle basistechnieken van fotografie.

Alles wordt stap voor stap uitgelegd over de instellingen, de aanschaf van een camera en de accessoires, maar ook de nabewerking. En leer hierdoor nog veel beter te fotograferen. Ook zijn er interessante video's toegevoegd aan deze cursus.

• Welke score geef je het product: basiscursusfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: basiscursusfotografie Leer stap voor stap alle basistechnieken van fotografie, en ga ermee aan de slag.
  • Zou je het product: basiscursusfotografie aanbevelen? Ja

Goede en duidelijke uitleg van de cursus

Mooie en goede ervaring met duidelijke uitleg over alles. Met mooie voorbeelden van situaties en dus zeker de moeite waard om deze cursus te volgen.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-trouwfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-trouwfotografie Zeer goed en duidelijke uitleg
  • Zou je het product: cursusbundel-trouwfotografie aanbevelen? Ja

Altijd bij de lens (les)

Ook op facebook top

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Top
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

leerzame cursus

ik heb er veel van geleerd

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie leerzaam
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

prima cursus

Veel herhaling van de basis maar dat is nooit verkeerd. Ook veel praktische tips.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

leerrijk

al doende lerend

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast N.v.t.
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? N.v.t.

Zeer veel goede en bruikbare tips gekregen

Nog meer zin gekregen in het fotograferen van bossen met al hun uitdagende onderdelen. Van klein tot groot gaan ze gefotografeerd worden.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-bosfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-bosfotografie Zeer veel goede en bruikbare tips gekregen
  • Zou je het product: cursusbundel-bosfotografie aanbevelen? Ja

Super, heel leerzaam en motiverend

Ik vond het heel leerzaam als beginner. Wordt kort en duidelijk uitgelegd met voorbeelden en video. Heb veel geleerd en wou ook meteen aan de gang :)

• Welke score geef je het product: kennismaken-met-zoom-academy
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: kennismaken-met-zoom-academy Super leerzaam en motiverend om te beginnen.
  • Zou je het product: kennismaken-met-zoom-academy aanbevelen? Ja

Richard Holkade 8