Leuke complete minicursus
Mijn interesse ging vooral uit naar honden fotografie, omdat me gevraagd werd een shoot te doen voor een hondenvereniging. Deze cursus helpt me om bepaalde beslissingen te nemen (binnen/portret - buiten/actie).
Uit allerlei bronnen steeds wel iets opgestoken, maar nooit zo uitgebreid. Tot nu toe dan
zeer uitgebreide cursus. moet deze nog wel een paar keer terug kijken omdat het wel heel veel informatie is. verder goede uitleg en een prettige stem om naar te luisteren wat wel handig is want dit is bij in weten de eerste cursus met zoveel video's. ik moet zeggen dat ik wel voorstander ben van cursussen met veel video en minder tekst. ik blijf het toch minder makkelijk vinden om van een beeldscherm te lezen plus en dat is voor mij misschien persoonlijk is als ik het zie voor mij toch duidelijker is vaak als dat ik dat moet lezen hoe je een bepaalde handeling doet.
het instellen en het benaderen van de vogels. Met deze Cursus een héél andere kijk op vogel fotografie
Leuke cursus met mooie voorbeelden.
Veel is al behandeld in algemene boekjes van Zoom. Gedeeltelijk worden de echte Canon functies en opties behandeld.
Dat het erg leerzaam is, dat er zowel theoretisch wordt uitgelegd als praktijk opdrachten!
Interessante cursussen en workshops
goede uitleg en daarom heel leerzaam
Het boek en de cursus sloten goed op elkaar aan. Ik fotografeer al lang met Canon maar heb toch nog nieuwe dingen en feiten over mijn camera geleerd.
Het is mooi om de ins en outs te leren met macro fotografie
Goede tips
helaas eenrichting
Zoom academy legt alles rustig en eenvoudig uiot met leuke opdrachten erbij.
leuk
Alles wordt stap voor stap uitgelegd over de instellingen, de aanschaf van een camera en de accessoires, maar ook de nabewerking. En leer hierdoor nog veel beter te fotograferen. Ook zijn er interessante video's toegevoegd aan deze cursus.
Mooie en goede ervaring met duidelijke uitleg over alles. Met mooie voorbeelden van situaties en dus zeker de moeite waard om deze cursus te volgen.
Ook op facebook top
ik heb er veel van geleerd
Veel herhaling van de basis maar dat is nooit verkeerd. Ook veel praktische tips.
al doende lerend
Nog meer zin gekregen in het fotograferen van bossen met al hun uitdagende onderdelen. Van klein tot groot gaan ze gefotografeerd worden.
Ik vond het heel leerzaam als beginner. Wordt kort en duidelijk uitgelegd met voorbeelden en video. Heb veel geleerd en wou ook meteen aan de gang :)
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem
Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.