beter dan een gebruiks aanwijzing

De eerste helft van de cursus was bekend terrein, de tweedehelft erg interessant en voor mij nieuw. (fotostacking e.d) goed uitgelegt en duidelijk geïllustreerd.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera zinvol
  • Zou je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

Geweldige cursus.

De combinatie van tekst met aanvullende instructievideo's maakte deze cursus voor mij heel instructief. Ik heb wel eens eerder een workshop gevolgd in Photoshop maar nog nooit heb ik zoveel geleerd als in deze cursus.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop Deze cursus voorziet in een goede basis om met Photoshop aan het werk te gaan.
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

ze hebben bij mij soms iets anders geleerd

blauw uurtje is bij mij bij zonsondergang!

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk N.v.t.
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Nee

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf Interessant
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Ja

goed en duidelijke uitleg

Ik wilde de knoppen van mijn Canon EOS 77D beter leren kennen, dat lukte niet met de gebruiksaanwijzing. Dat is nu wel gelukt. Geweldige cursus met zeer duidelijke uitleg. Op naar de volgende cursus.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera geweldig

Tot nu toe geweldig!

Al diverse cursussen doorgenomen en gevolgd en moet concluderen, dat ik er goede resultaten mee boek. Mede door de duidelijke videovoorbeelden en de praktische basisherhalingen in vele cursussen.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera Geeft toch voor mij belangrijke informatie zeker m.b.t. met name de fotografie. Het filmgedeelte had voor mij niet gehoeven.
  • Zou je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Nee

Heel goede uitleg over de verschillende gebieden in Nederland

Heldere uitleg over de landschapsgebieden die in Nederland te fotograferen zijn.

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl Heel interessant
  • Zou je het product: landschap-in-nl aanbevelen? Ja

leerrijk

heel veel nuttige tips & trics met telkens een hele duidelijke uitleg over hoe je tot een bepaald resultaat moet komen.

• Welke score geef je het product: thuisstudio
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: thuisstudio heel veel geleerd
  • Zou je het product: thuisstudio aanbevelen? Ja

Goed en duidelijk

Leuke cursussen .En goed te volgen. Mag wel wat meer praktijk en terugkoppelingen in zitten. Ook is het jammer dat er veel dezelfde dingen in de cursussen herhaald worden en minder nieuwere punten . Jammer van de reclames tegenwoordig erg irritant.

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera Goed mag wel meer

Goed en duidelijk

Leuk en leerzaam om te volgen.

• Welke score geef je het product: kennismaken-met-zoom-academy
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: kennismaken-met-zoom-academy Leuk om te volgen
  • Zou je het product: kennismaken-met-zoom-academy aanbevelen? Ja

Geeft weer nieuwe inzichten

Geeft weer nieuwe inzichten

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl N.v.t.
  • Zou je het product: landschap-in-nl aanbevelen? N.v.t.

De cursussen zijn altijd mooi en interesant

Ik heb reeds meer dan dertig cursus boeken van Zoom

• Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Veel leerpunten en dat is goed.

Ben al even bezig om gebouwen te fotograferen maar deze cursus heeft toch wer geleerd om eens anders naar iets te kijken en meer te willen gaan proberen

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief Veel leerpunten en dat is goed.
  • Zou je het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief aanbevelen? Ja

Positief

Brede training waarbij alle aspecten goed worden belicht

• Welke score geef je het product: cursusbundel-trouwfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-trouwfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-trouwfotografie aanbevelen? Ja

Soms wat onduidelijk uitgelegd

Alhoewel soms wat onduidelijk uitgelegd (ik mis een bepaalde voorkennis) erg leuk en leerzaam

• Welke score geef je het product: lightroom-videocast N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom-videocast N.v.t.
  • Zou je het product: lightroom-videocast aanbevelen? N.v.t.

Geeft enige blikverruiming

Er zitten leuke zaken bij, doch ook diverse zaken die bij andere cursussen ook al behandeld zijn

• Welke score geef je het product: compositie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: compositie N.v.t.
  • Zou je het product: compositie aanbevelen? N.v.t.

Mooie basis introductie

Nvt

• Welke score geef je het product: trouwfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: trouwfotografie N.v.t.
  • Zou je het product: trouwfotografie aanbevelen? Ja

Een redelijk goede Academy met info voor lerende fotografen

De inhoud van de cursussen houden vaak te wensen over. Wel is er voldoende informatie te vinden.

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Presentatie i.p.v. cursus
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Nee

Wil de cursus opnieuw opstarten maar lukt niet

Weet het niet meer

• Welke score geef je het product: m-stand N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? N.v.t.

Leuke cursus vooral de eerste delen

1 heel irritant filmpje bij een molen en de Radio Kootwijk zwart-wit omzetting vind ik niet zo bijzonder. Verder is het wel leerzaam geweest en heb ik dit met plezier gedaan op van die regenachtige zomerdagen.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief Leuk om te doen, niet veel nieuws.
  • Zou je het product: cursusbundel-lijnen-en-perspectief aanbevelen? Ja

Leuke leerzame cursus

Vond het een goed geïllustreerde cursus, leuke voorbeelden en vooral bruikbaar om in de praktijk te gebruiken.

• Welke score geef je het product: paddenstoelenfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: paddenstoelenfotografie Leuke en leerzame cursus met voorbeelden
  • Zou je het product: paddenstoelenfotografie aanbevelen? Ja

handig om je insta account groter te maken

veel tips om je account professioneler te maken.

• Welke score geef je het product: instagram
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: instagram N.v.t.
  • Zou je het product: instagram aanbevelen? Ja

Veel herhaling, maar ook zeker nieuwe dingen geleerd

Ik heb al veel cursussen bij Zoomacademy gevolgd en er zat dan ook wel flink wat herhaling in wat betreft de belichtingsdriehoek en fotograferen in Av, Tv en M stand. Maar heb zeker weer nieuwe dingen geleerd bij de onderdelen over het histogram, het scherpstellen en over de flitsers. Ik had eerlijk gezegd gehoopt om iets meer te leren over de meer verstopte instellingen. Dit komt voornamelijk aan bod in het hoofdstuk "Handige ingebouwde camera-instellingen", wat ik dus ook een leuk gedeelte vond.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Veel herhaling, maar ook zeker nieuwe dingen geleerd
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Veel bijgeleerd met bruikbare tips!

Ik vind het erg prettig om op eigen tempo de cursus te volgen. De afwisseling tussen leestekst en video uitleg zorgt er voor dat je meer opneemt.

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Veel bijgeleerd met bruikbare tips!
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Jammer dat er geen certificaat komt

Hele cursus doorlopen, en dan geen certificaat.

• Welke score geef je het product: fotografie-expertboek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotografie-expertboek N.v.t.
  • Zou je het product: fotografie-expertboek aanbevelen? Nee

Richard Holkade 8