Uitstekende cursussen

Diverse cursussen gevolgd en beter geworden in fotografie.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-elements N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-photoshop-elements aanbevelen? Ja

leuke en leerzame cursus

Leuke cursus waar je veel aspecten van macro fotografie leert. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en de video's geven ook een mooi voorbeeld. Leuke cursus, die je veel leert. Nu veel oefenen

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie Leuke leerzame cursus
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Veel open deuren, weinig concreet

Veel open deuren, weinig concreet in de zin van sluitertijden, diafragmakeuzen en waarom. Een half uurtje zoeken op internet kom je ook op 12 mooiste plekken

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Veel open deuren, weinig concreet
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Nee

opzich wel leerzaam voor de Noobs

Ik wist het 1 en ander al, maar was even een opfrissertje

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand ideaal
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Het e-book lezen is een aanfluiting

Ik vond het bijzonder ergerlijk om de teksten te lezen. Wat een waardeloze vertaling en spellingfouten! Soms snapte ik gewoon niet wat er werd bedoeld! Begeleidende foto's gemaakt met een Nikon vind ik ook geen aanbeveling voor een specifieke Canon-cursus. P.S Ik heb het fysieke boek nog niet ontvangen, dus kan daar niet over oordelen.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? N.v.t.

Leuk om dit te lezen

Geeft weer meer inzicht in de camera

• Welke score geef je het product: camera-onderhoud
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: camera-onderhoud N.v.t.
  • Zou je het product: camera-onderhoud aanbevelen? N.v.t.

handige en duidelijke uitleg

Leerzaam en handig

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Handig
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Een opfris

Fijn om weer even "bij" te zijn;-))

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Een prachtig fotogeniek land

duidelijk en logisch

basis kennis is noodzakelijk Is concreet de video opnames zijn goed te volgen

• Welke score geef je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop leerrijke en aangenaam
  • Zou je het product: cursusbundel-lagen-in-photoshop aanbevelen? Ja

Zeer goed omschrevven en goed opgedeeld in verschillende hoofdstukken

Zeer duidelijk uitgelegd en overzichtelijk. Sommige hoofdstukken vond ik minder interessant omdat ik deze waarschijnlijk nooit ga toepassen.

• Welke score geef je het product: cursus-macro-en-close-up
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-macro-en-close-up Gedeeltelijk wist ik al iets over macrofotografie en deels bijgeleerd
  • Zou je het product: cursus-macro-en-close-up aanbevelen? N.v.t.

Duidelijk

Handige tips en duidelijk uitgelegd

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Duidelijk

Goede informatie

Leuke ideeën opgedaan

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Leuke foto ideeën

Indrukwekkend

Je kunt vanaf zoveel hoogten foto's maken, vanaf de grond of vanaf een rots of van boven naar beneden. Je moet je goed verdiepen in de omgeving om te weten welke gebieden de moeite waard zijn en ook hoe je er dan komt. Kun je er goed en veilig lopen? Ook als je hoogtevrees hebt, zoals ik?

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Ze laten je de mooiste dinge zien in hun land. Het kan ook zijn dat je op één plaats blijft en daar allerlei verschillende soorten mooie dingen ziet.
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Geweldig om alles te finetunen

Mijn ervaring heeft zich algemeen ingericht maar ben zeker van plan om Oostenrijk en Zwitserland eens de bekijken door mijn lenzen.

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk super
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Leuk om praktische tips te krijgen over fotograferen in Oostenrijk

Goed om mijn kennis weer even bij te spijkeren.

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk N.v.t.
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? N.v.t.

Interessant

De cursus legt goed uit hoe het precies zit met sluitertijden en DOF

• Welke score geef je het product: bundelsluitertijddiafragma
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: bundelsluitertijddiafragma Duidelijk uitleg
  • Zou je het product: bundelsluitertijddiafragma aanbevelen? Ja

Positieve ervaring

Ik fotografeer nu hoofdzakelijk in de m stand

• Welke score geef je het product: m-stand N.v.t.
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? N.v.t.

weer veel geleerd

hoop dingen geleerd waarom bij sommige van mijn foto's iets miste. maar door deze cursus heb ik nieuwe inzichten/ideeen waardoor er weer meer foto's zullen lukken

• Welke score geef je het product: landschap-in-nl
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschap-in-nl weer veel geleerd
  • Zou je het product: landschap-in-nl aanbevelen? Ja

Goede info en tips.

Goede praktische tips hoe te fotograferen en om Oostenrijk e bezoeken,

• Welke score geef je het product: fotograferen-in-oostenrijk
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: fotograferen-in-oostenrijk Goede info en tips.
  • Zou je het product: fotograferen-in-oostenrijk aanbevelen? Ja

Toch weer nieuwe dingen ontdekt

Een herhaling van diafragma, sluitertijd en ISO. Maar ook nieuwe dingen ontdekt. tijdens de cursus ook de back button focus gaan gebruiken. Deze staat niet in de beschrijving van mijn Canon camera. Maar met internet helemaal goed in kunnen stellen. Zo zijn er meerdere dingen die nieuw voor mij waren. zeer goede cursus

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek zeer goede cursus
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

had een vergelijk verwacht tussen diverse modellen

Een video 00.00 Wat heb ik daaraan?

• Zou je het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera aanbevelen? Ja

fijne uitleg

Mis een concreet stappenplan, maar verder goed te volgen cursus

• Welke score geef je het product: beroepsfotograaf
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: beroepsfotograaf fijne uitleg
  • Zou je het product: beroepsfotograaf aanbevelen? Ja

Leuke cursus

Leuke cursus met goede tips

• Welke score geef je het product: cursus-flitsen-flitstechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-flitsen-flitstechniek Goed
  • Zou je het product: cursus-flitsen-flitstechniek aanbevelen? Ja

geweldig

Een super programma/academy. Vooral Bas Uijlings en Tom Reuvers uitleg over Lightroom, zo duidelijk en zonder ge uh.., complimenten.

• Welke score geef je het product: next
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: next N.v.t.
  • Zou je het product: next aanbevelen? Ja

Leerzaam

Leerzaam afgestemd op gebruik van de camera. Veel toegevoegde waarde

• Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-fotograferen-met-je-canon-camera Leerzaam

Richard Holkade 8

2033PZ Haarlem

06 19 21 27 21

Over Zoom Academy

Leer fotograferen door het volgen van een fotografie cursus bij de Zoom Academy. Boordevol fotografie tips voor het maken van mooie foto's met jouw camera.