Diverse cursussen gevolgd en beter geworden in fotografie.
Leuke cursus waar je veel aspecten van macro fotografie leert. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd en de video's geven ook een mooi voorbeeld. Leuke cursus, die je veel leert. Nu veel oefenen
Veel open deuren, weinig concreet in de zin van sluitertijden, diafragmakeuzen en waarom. Een half uurtje zoeken op internet kom je ook op 12 mooiste plekken
Ik wist het 1 en ander al, maar was even een opfrissertje
Ik vond het bijzonder ergerlijk om de teksten te lezen. Wat een waardeloze vertaling en spellingfouten! Soms snapte ik gewoon niet wat er werd bedoeld! Begeleidende foto's gemaakt met een Nikon vind ik ook geen aanbeveling voor een specifieke Canon-cursus. P.S Ik heb het fysieke boek nog niet ontvangen, dus kan daar niet over oordelen.
Geeft weer meer inzicht in de camera
Leerzaam en handig
Fijn om weer even "bij" te zijn;-))
basis kennis is noodzakelijk Is concreet de video opnames zijn goed te volgen
Zeer duidelijk uitgelegd en overzichtelijk. Sommige hoofdstukken vond ik minder interessant omdat ik deze waarschijnlijk nooit ga toepassen.
Handige tips en duidelijk uitgelegd
Leuke ideeën opgedaan
Je kunt vanaf zoveel hoogten foto's maken, vanaf de grond of vanaf een rots of van boven naar beneden. Je moet je goed verdiepen in de omgeving om te weten welke gebieden de moeite waard zijn en ook hoe je er dan komt. Kun je er goed en veilig lopen? Ook als je hoogtevrees hebt, zoals ik?
Mijn ervaring heeft zich algemeen ingericht maar ben zeker van plan om Oostenrijk en Zwitserland eens de bekijken door mijn lenzen.
Goed om mijn kennis weer even bij te spijkeren.
De cursus legt goed uit hoe het precies zit met sluitertijden en DOF
Ik fotografeer nu hoofdzakelijk in de m stand
hoop dingen geleerd waarom bij sommige van mijn foto's iets miste. maar door deze cursus heb ik nieuwe inzichten/ideeen waardoor er weer meer foto's zullen lukken
Goede praktische tips hoe te fotograferen en om Oostenrijk e bezoeken,
Een herhaling van diafragma, sluitertijd en ISO. Maar ook nieuwe dingen ontdekt. tijdens de cursus ook de back button focus gaan gebruiken. Deze staat niet in de beschrijving van mijn Canon camera. Maar met internet helemaal goed in kunnen stellen. Zo zijn er meerdere dingen die nieuw voor mij waren. zeer goede cursus
Een video 00.00 Wat heb ik daaraan?
Mis een concreet stappenplan, maar verder goed te volgen cursus
Leuke cursus met goede tips
Een super programma/academy. Vooral Bas Uijlings en Tom Reuvers uitleg over Lightroom, zo duidelijk en zonder ge uh.., complimenten.
Leerzaam afgestemd op gebruik van de camera. Veel toegevoegde waarde
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem