Erg leuk en veel inspiratie opgedaan

Leuke boek mooie site heerlijk om te doen en je leert er een hoop van en je krijgt weer allemaal nieuwe ideeen.

• Welke score geef je het product: creatief-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatief-fotograferen Leuk.
  • Zou je het product: creatief-fotograferen aanbevelen? Ja

Goed duidelijk uitgelegd en bijzondere thema`s geleerd.

Erg leuk programma en lessen om te volgen. Ook de photoshop lesjes waren erg leuk om te doen. Voor mij als beginner soms wel moeilijk, maar na veel kijken en stap voor stap overnemen ging het goed. Verder heb ik de uitleg van de foto op de voorkant gemist. Maar veel geleerd.

• Welke score geef je het product: creatief-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatief-fotograferen zeer leerzaam het maakt je een betere fotograaf.

Zeer duidelijk

Vooral de lichtroom sessie en voorbeelden, een prettige manier om te leren.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen Duidelijk, leerzaam en erg leuk om te doen.
  • Zou je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen aanbevelen? Ja

Overzichtelijk

Redelijk goed alle aspecten samengevat

• Welke score geef je het product: landschappen-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschappen-fotograferen Voldoende info
  • Zou je het product: landschappen-fotograferen aanbevelen? Ja

Goede tips om op te letten

Had ook wat meer verwacht betreffende belichting en scherpstelling. Ik heb een Nikon D500, Soort belichting: matrix - centrum gericht - spot - hoge lichten (gerichte lichtmeting) Scherpstelling betreffende instelling aantal scherpstelpunten: Enkelpunt AF - Dynamisch veld AF - 25 , 72 , en 153 dynamisch veld AF Heb hier al enige ervaring mee., maar blijft bv lastig om vliegende vogels met achterliggende bomen goed te volgen en scherp te krijgen. Stil zittende vogels en vliegende vogels in blauwe lucht als achtergrond is voor mij geen probleem, maar actie vereist meer van de camera.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen N.v.t.
  • Zou je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen aanbevelen? N.v.t.

Eenvoudig & effectief

Op eenvoudige, effectieve manier leer je de verschillende functies kennen. De filmpjes versterken de cursus. Na deze cursus ken je de basics; dit smaakt naar meer!

• Welke score geef je het product: iphone-11
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: iphone-11 N.v.t.
  • Zou je het product: iphone-11 aanbevelen? Ja

Leerzame cursussen

Zeer leerzame en prettige cursussen gevolgd.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen Een aanrader

Veel inspiratie gekregen

Duidelijke uitleg met ruimte voor je eigen ideeën die een basis leggen om nieuwe wegen in te slaan. Slechts één probleem: ik kom tijd te kort :).

• Welke score geef je het product: creatief-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: creatief-fotograferen N.v.t.

Leuk en leerzaam

Je leert alle tools te begrijpen, wat zit erachter, wat je ermee kunt doen. Ik had graag nog meer gelezen/gezien. Het verslepen van de lagen en 2 foto's over elkaar werkt in elements 2021 wel iets anders, maar door de foto's in het venster naast elkaar te zetten, lukt het wel.

• Welke score geef je het product: cursus-photoshop-elements
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-photoshop-elements N.v.t.
  • Zou je het product: cursus-photoshop-elements aanbevelen? Ja

Voor de eerste stappen in de fotografie perfecte uitleg

Heldere en duidelijke cursus. Mijn ervaring met fotografie was enigszins beperkt maar door het volgen van deze cursus heb ik een behoorlijk aantal stappen gemaakt. Helder, duidelijk en begrijpelijk. De bijgevoegde video's maken de cursus af.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Uitstekend

super veel geleerd

heel leuk om te volgen,makkelijk te begrijpen. Super om te doen en ontzettend veel geleerd.

• Welke score geef je het product: landschapsfotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: landschapsfotografie geweldig om te doen
  • Zou je het product: landschapsfotografie aanbevelen? Ja

Veel opgestoken

Mijn kennis in de M stand weer opgefrist.

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand N.v.t.
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

helder, interessant

Ik hou van beeld en geluid. door de heldere filmpjes en plaatjes is de stof me duidelijker geworden dan alleen maar te lezen over technieken. echt een aanrader

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek helder en visueel

Erg leerzaam

Leerzaam, duidelijk

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie N.v.t.
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

weer zo'n cursus waar ik een heleboel geleerd heb , top

Veel geleerd

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen Leerzaam, zeker en anrader

Leerzaam voor leken.

Ik had al wel enkele foto's op insta geplaatst, maar wist er het fijne echt niet van. Dus probeerde ik zomaar wat. Door deze cursus te volgen had ik alle info bij elkaar en leerde ik dingen waar ik zo niet achter kwam. Bovendien doorloop je deze cursus in 1,5 tot 2 uur tijd. Je kunt daarna snel aan de slag. Erg fijn!

• Welke score geef je het product: instagram
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: instagram Geweldig!
  • Zou je het product: instagram aanbevelen? Ja

Handige tips en trucs

Ik ben een hobbyist en dacht laat ik toch eens wat meer over de cameratechniek leren. Ik heb best wel wat gehad aan de verschillende tips / trucs die voorbij zijn gekomen tijdens de cursus, die ik zeker wil gaan toepassen.

• Welke score geef je het product: cursus-cameratechniek
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursus-cameratechniek Handige tips en trucs in deze cursus
  • Zou je het product: cursus-cameratechniek aanbevelen? Ja

Duidelijke uitleg, mogen wel wat meer filmpjes in :)

Leuke uitleg en zet aan tot oefenen en uitproberen.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-licht-en-belichting
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-licht-en-belichting Duidelijke uitleg..
  • Zou je het product: cursusbundel-licht-en-belichting aanbevelen? Ja

helder, stap voor stap

fijn dat ik rustig terug kan kijken als dat nuttig voor me is. ik heb er veel van geleerd

• Welke score geef je het product: m-stand
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: m-stand die ga ik nu zeker gebruiken
  • Zou je het product: m-stand aanbevelen? Ja

Leuk om eens kennis mee te maken

Gewoon veel doen en je gaat het vanzelf leuk vinden

• Welke score geef je het product: werken-met-vuur
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: werken-met-vuur Leuk om kennis mee te maken
  • Zou je het product: werken-met-vuur aanbevelen? Ja

de cursussen zijn duidelijk en goed te volgen + dat de boeken erbij zijn

heb al een paar cursussen gevolgd leer iedere keer weer maar moet wel blijven oefenen.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen goede uitleg veel geleerd

Leuke cursus

Deze cursus is leuk en begrijpelijk geschreven. Maar let wel op de inhoud van het boek is op de video's na exact gelijk. Alleen het stukje na bewerken voegt dan nog wat toe. Gebruik het bek dus al naslag. Wel weer jammer is dat het antwoord op de laatste vraag 6/6 tegenstijdig is met de vraag. ik denk dat ze hier een fout antwoord als juist hebben ingevoerd.

• Welke score geef je het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: cursusbundel-vogels-spotten-en-fotograferen Is dubbelop, alleen boek of alleen cursus is ook voldoende

In duidelijke stappen gegeven

Door zelfstudie al veel geleerd, maar hier (als bevestiging) alles in keurige stappen doorgenomen.

• Welke score geef je het product: lightroom
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: lightroom Heerlijk programma
  • Zou je het product: lightroom aanbevelen? Ja

geweldig

heel mooi , goede uitleg en fijn om naar te kijken en luisteren

• Welke score geef je het product: macrofotografie
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: macrofotografie duidelijke uitleg en giede filmpjes
  • Zou je het product: macrofotografie aanbevelen? Ja

Sinds de onwettelijke coockieblokkade is Zoom.nl voor mij onbereikbaar

Sinds enige tijd worden websites van Geschift, sorry Reshift geblokkeerd door de onwettelijke eis om ALLE coockies te accepteren. Aangezien ik een abonnement heb op Zoom.nl wens ik coockieloos de informatie van Zoom.nl te kunnen bekijken. Zeker trackingcoockies hangen mij de keel uit. Deze inbreuk op mijn privacy is reden genoeg om al mijn banden met Zoom (inclusief mijn foto's op Zoom.nl) te verbreken. Mocht deze onwettelijke blokkade niet op korte termijn worden opgeheven, dan zal ik mijn abonnement op Zoom.nl opzeggen en iedereen in mijn omgeven adviseren om hetzelfde te doen. Graag hoor ik van Zoom.nl hun reactie!

• Welke score geef je het product: Product1
  • Beschrijf in één zin je ervaring met het product: Product1 Product is onbereikbaar
  • Zou je het product: Product1 aanbevelen? Nee

Richard Holkade 8