Leuke boek mooie site heerlijk om te doen en je leert er een hoop van en je krijgt weer allemaal nieuwe ideeen.
Erg leuk programma en lessen om te volgen. Ook de photoshop lesjes waren erg leuk om te doen. Voor mij als beginner soms wel moeilijk, maar na veel kijken en stap voor stap overnemen ging het goed. Verder heb ik de uitleg van de foto op de voorkant gemist. Maar veel geleerd.
Vooral de lichtroom sessie en voorbeelden, een prettige manier om te leren.
Redelijk goed alle aspecten samengevat
Had ook wat meer verwacht betreffende belichting en scherpstelling. Ik heb een Nikon D500, Soort belichting: matrix - centrum gericht - spot - hoge lichten (gerichte lichtmeting) Scherpstelling betreffende instelling aantal scherpstelpunten: Enkelpunt AF - Dynamisch veld AF - 25 , 72 , en 153 dynamisch veld AF Heb hier al enige ervaring mee., maar blijft bv lastig om vliegende vogels met achterliggende bomen goed te volgen en scherp te krijgen. Stil zittende vogels en vliegende vogels in blauwe lucht als achtergrond is voor mij geen probleem, maar actie vereist meer van de camera.
Op eenvoudige, effectieve manier leer je de verschillende functies kennen. De filmpjes versterken de cursus. Na deze cursus ken je de basics; dit smaakt naar meer!
Zeer leerzame en prettige cursussen gevolgd.
Duidelijke uitleg met ruimte voor je eigen ideeën die een basis leggen om nieuwe wegen in te slaan. Slechts één probleem: ik kom tijd te kort :).
Je leert alle tools te begrijpen, wat zit erachter, wat je ermee kunt doen. Ik had graag nog meer gelezen/gezien. Het verslepen van de lagen en 2 foto's over elkaar werkt in elements 2021 wel iets anders, maar door de foto's in het venster naast elkaar te zetten, lukt het wel.
Heldere en duidelijke cursus. Mijn ervaring met fotografie was enigszins beperkt maar door het volgen van deze cursus heb ik een behoorlijk aantal stappen gemaakt. Helder, duidelijk en begrijpelijk. De bijgevoegde video's maken de cursus af.
heel leuk om te volgen,makkelijk te begrijpen. Super om te doen en ontzettend veel geleerd.
Mijn kennis in de M stand weer opgefrist.
Ik hou van beeld en geluid. door de heldere filmpjes en plaatjes is de stof me duidelijker geworden dan alleen maar te lezen over technieken. echt een aanrader
Leerzaam, duidelijk
Veel geleerd
Ik had al wel enkele foto's op insta geplaatst, maar wist er het fijne echt niet van. Dus probeerde ik zomaar wat. Door deze cursus te volgen had ik alle info bij elkaar en leerde ik dingen waar ik zo niet achter kwam. Bovendien doorloop je deze cursus in 1,5 tot 2 uur tijd. Je kunt daarna snel aan de slag. Erg fijn!
Ik ben een hobbyist en dacht laat ik toch eens wat meer over de cameratechniek leren. Ik heb best wel wat gehad aan de verschillende tips / trucs die voorbij zijn gekomen tijdens de cursus, die ik zeker wil gaan toepassen.
Leuke uitleg en zet aan tot oefenen en uitproberen.
fijn dat ik rustig terug kan kijken als dat nuttig voor me is. ik heb er veel van geleerd
Gewoon veel doen en je gaat het vanzelf leuk vinden
heb al een paar cursussen gevolgd leer iedere keer weer maar moet wel blijven oefenen.
Deze cursus is leuk en begrijpelijk geschreven. Maar let wel op de inhoud van het boek is op de video's na exact gelijk. Alleen het stukje na bewerken voegt dan nog wat toe. Gebruik het bek dus al naslag. Wel weer jammer is dat het antwoord op de laatste vraag 6/6 tegenstijdig is met de vraag. ik denk dat ze hier een fout antwoord als juist hebben ingevoerd.
Door zelfstudie al veel geleerd, maar hier (als bevestiging) alles in keurige stappen doorgenomen.
heel mooi , goede uitleg en fijn om naar te kijken en luisteren
Sinds enige tijd worden websites van Geschift, sorry Reshift geblokkeerd door de onwettelijke eis om ALLE coockies te accepteren. Aangezien ik een abonnement heb op Zoom.nl wens ik coockieloos de informatie van Zoom.nl te kunnen bekijken. Zeker trackingcoockies hangen mij de keel uit. Deze inbreuk op mijn privacy is reden genoeg om al mijn banden met Zoom (inclusief mijn foto's op Zoom.nl) te verbreken. Mocht deze onwettelijke blokkade niet op korte termijn worden opgeheven, dan zal ik mijn abonnement op Zoom.nl opzeggen en iedereen in mijn omgeven adviseren om hetzelfde te doen. Graag hoor ik van Zoom.nl hun reactie!
Richard Holkade 8
2033PZ Haarlem